Tam Forum Görünümü: KURANDA KI KUFURLER !
Ateistforum > FORUMLAR > ATEİSTFORUM
Sayfalar: 1, 2
Andromeda
QUOTE(PUSU @ Feb 1 2007, 12:18 AM) *
Kurandan işinize gelen tarafları almışsınız.Kuran cennetten güzellikten hiç mi bahsetmez ki bunları unutuyorsunuz.Siz ALLAH ı yaratanı inkar ederseniz ki (müşrikler için sölenmiştir o ayetler) yeridir.Sen seni yaratana yüz çevireceksin iyilikten bahsedicez ölemi?

Allah'ın karşılık beklemeden insana şefkat gösterdiği , iyi davrandığı , iltifat ettiği bir ayet gösterir misiniz ? Yalnız dikkat edin insana dedim ...
Antimuhammed
Bunlar benim en favori hakaretlerim. Allah öğretti. smile.gif

“Ey sen Muhammed! Diliyle iğneleyen, kovuculuk eden… çok yemin eden alçak zorbaya, bütün bunların dışında bir de soysuzlukla damgalanmış kimseye… aldırış etmeyesin. Ayetlerimiz ona okunduğu zaman, ‘Öncekilerin masalları!’ der. Onun havada olan burnunu yakında yere sürteceğiz” (Kalem Suresi, ayet 8-15)

Ne demek Koskoca Allah tam bir mahalle kavgasında kinini kusuyor.. Burnunu yakında yere sürteceğiz diyor..

Ali İmran 119 . De ki: Kininizden (kahrolup) ölün! Süphesiz Allah kalplerin içindekini hakkiyla bilmektedir.

Allah diyor lanet ediyor. Kahrolup ölün.

Tebbet.1 Tebbetin elleri kurusun. Kurududa..
Bu ne lanet etmek değil mi? Aynen eli belinde karşı komşuya lanet yağdırıyor.

Müdessir 18.Çünkü o düşündü ve hesap kurdu.
19.Canı çıkası nasıl da hesap kurdu.
20.Yine canı çıkası nasıl da hesab kurdu.
BYCENE
bunu sadece imzam bu konuda ciksin diye yaziyom laugh.gif rolleyes.gif
BYCENE
QUOTE(antiateist @ Dec 3 2007, 11:08 PM) *
cutie sen hiç küfür etmiyorsun dimi ? hele msn de ! Durum tesbitlerin hani..

anam ne zeki seysin sen oyle... allah'inla cutie'yi bir tutmussun... haci babanneme anlattim o bile guldu huhuhuhuhu... huh.gif rolleyes.gif
d4mner
Küfürcü tanrı küfür söyler.Bu bu kadar !
DOSTANE
İnsan, yaratılışı gereği meleklerin üzerinede çıkabilir; yani onlar gibi saf ve günahsız halede gelebilir, Kur'an da bizzat bildirilen hayvan aşağılığınada düşebilir.. Bu senin zoruna gitti tabi.. Anlıyorum dostum seni..Ben bir Müslüman olarak üzerime alınmıyorum çünkü oradakiler benim için değil senin için yazılı..

desecration
Arkadaşlar sizinki de soru mu?

Evreni 6 günden önce yaratamayan tanrı, elbette ki bir acz belirtisi olan küfürü bol bol kullanır, birbirleriyle bağlantılı..

İslam'ın savunalacak hiç bir tarafı yok, pek çok fikir ortamında bulundum ama hiç kimse fikrini savunmak için müslümanlar kadar kıvırmak zorunda kalmamıştı.
Kelaynak
QUOTE(desecration @ Dec 23 2007, 02:06 PM) *
Arkadaşlar sizinki de soru mu?

Evreni 6 günden önce yaratamayan tanrı, elbette ki bir acz belirtisi olan küfürü bol bol kullanır, birbirleriyle bağlantılı..

İslam'ın savunalacak hiç bir tarafı yok, pek çok fikir ortamında bulundum ama hiç kimse fikrini savunmak için müslümanlar kadar kıvırmak zorunda kalmamıştı.

Ben de bunu yazacaktım. Küfretmek acizliğin göstergesidir. Her şeye gücü yeten Allah neden küfür etme gereği duysun ki?
himmler
bizim bir komşu var ismi kadir .sarhoşken o da allaha sövüyor .şaka yaptığımı sanmayın
adam allaha sövüyor böylelikle sen bana ben sana söwdüm ödeştik gibi bir düşüncesi var heralde
yani o sana sıyırıyorsa sende ona ondan 2 katı fazlalıkla sıyır derim ben..nokta..

--ey allah karşılşırsak sana soracağım tek şey o 10 aylık bebeğe tecavüz edilirken ne yaptığın olacak..--
Cutie
Bu kufurlerin kendini akilli sanan bir adamin kufurleri oldugu asikar..

Ayet var.. Ebu Leheb'in elleri kurusun ve kururdu da diye smile.gif
desecration
O ayeti lisede namaz sureleri arasında ezberletmişlerdi bana. Anlamına okuyunca "Bu ne lan, dalga mı geçiyo bunlar benimle?" demiştim. Azılı bir din düşmanı olmamda bu olayın etkisi tartışılmaz.smile.gif
Cutie

Ahzab 53 en felaketi bence. Orada muhammed iyice kendini birakmis artik, koyvermis

Hani su peygamberinizin evine vakitli vakitsiz girmeyin.. Yemeginizi yedikten sonra hemen dagilin diyen ayet smile.gif)
AKHENATON
QUOTE(Cutie @ Dec 23 2007, 07:19 PM) *
Ahzab 53 en felaketi bence. Orada muhammed iyice kendini birakmis artik, koyvermis

Hani su peygamberinizin evine vakitli vakitsiz girmeyin.. Yemeginizi yedikten sonra hemen dagilin diyen ayet smile.gif)

cuti adam meşgul senin gibi değil ki..... laugh.gif
C3PO
Daha biz bu devirde dogru duzgun bir anayasa yazamiyoruz, 1400 yil onceki cahil araplardan ne yazmasini bekliyorsunuz ki?

"Bak kizlari gomerdik, simdi gommuyoruz, demek Kuran cok harika bir kitap" diyecek kadar cahil insanlardan bahsediyorsunuz.
Bana ne kardesim siz kizlarinizi gomduyseniz, Turkler gommedi, Norvecliler gommedi, Hintliler gommedi. Sizin cahil gecmisinizi niye millete mal ediyosunuz?
Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen, buraya tıklayınız.