Jump to content

Amazonlardaki dünyadan bihaber kabileler


Recommended Posts

Özürlüler neden var da diyorsundur?

Herkese bir ömür takdir edilmiş. Engeli olanlari sağlıklılar vs.. önemli olan tevekkür. Herşeyin Allah'tan geldiğini bilerek sabretmek. Hiç önemli değil bu fünyada dünyanın en güzel insanı olmak veya kusurlu olmak...

Neyse herkes Apollon gibi, Afrodit gibi olmalı senin görüşüne göre... :)

diyorum tabiki. böyle sikimtrak bir sınav mantığı olamaz. doğadaki dengesizliği tanrının sınavı olarak gören siz yaradılışçılar harbiden çok safsınız.iman sizin gözünüzü köreltmiş.

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • İleti 44
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

önemli olan tevekkür. Herşeyin Allah'tan geldiğini bilerek sabretmek.

Bir ateist olarak zor günler geçirdim sonra refaha erdim gerçekten de berbat bir yaşam sürdüm şuanda keyfim gayet yerinde hiçbir zaman da arapların uydurduğu la fontaine masallarından meder ummadım ee sonuç? Senin tevekkür olayı kıytırık çıktı bence :lol:

Link to post
Sitelerde Paylaş

Bebekken ölende direk cennete gidiyor. Eee o zaman bende bebekken ölseydim bende direk cennete gitseydim? Belki o bebek ölmeseydi büyüdüğünde allaha inanmıycak günahlar işliycekti. Buna "ömrü boyunca allahın yükümlülüklerini yerine getirip zorlu sınavı geçip öyle ölen biri, bebekken ölene göre cennette çok daha üst bir kademeye gider" şeklinde bir savunma getirirseniz bende o zaman bebeğe haksızlık olur derim. Bebekken ölen direk cennette yüksek bir mertebeye ulaşma hakkını kaybediyor. Üstelik bu hakkı elinden alan kişide Allahın ta kendisi.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Şeybân'm Hadîsi:

misiniz Ben size bir şeyi emredeyim de emrime itaat edesiniz? Onlar; evet, derler. Bunun üzerine Allah Teâlâ, onların koşup cehenneme girmelerini emreder.

peh ne allahmış ya gözlerim yaşardı adeletinden hadi koşun ceheneme ne allahmış tam bir kral hitler gibi bir allah müslüman arkdaşlar bu allahla işiniz kolay deyil ne yaprsanız yapın en ufak hatanızda cehneme atmak için bekliyor orda sizi hatasız kul zaten olamaycağına göre hepiniz ceheneme gideceksiniz üzgünüm ben demiyorum allah ayetinde öyle diyor

"Sizden ona (cehenneme) girmeyecek hiç kimse yoktur. Bu, Rabbinin kesin olarak üzerine aldığı karardır." (

"Sizden ona (cehenneme) girmeyecek hiç kimse yoktur. Bu, Rabbinin kesin olarak üzerine aldığı karardır." (Meryem 71)

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • 3 months later...
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.


Kitap

Yazar Ateistforum'un kurucularındandır. Kitabı edinme seçenekleri için: Kitabı edinme seçenekleri

Ateizmi Anlamak
Aydın Türk
Propaganda Yayınları; / Araştırma
ISBN: 978-0-9879366-7-7


×
×
  • Yeni Oluştur...