Jump to content

KURANDA RECM VARMI ?


Recommended Posts

Recm cezası kuran'a niye yazılmadı... Bence egemen, saygın bir kişinin taşlanarak öldürülmesinden kaçınıp açıkça kuran'a ters düşme riskine girmemek için.

Sopa belirsiz bir ceza. İstediğine öldüresiye vurur, istediğine okşar gibi vurur. Bunların sahtekarlık yüzsüzlük yalancılık alçaklık paçalarından akıyor. Her işleri böyle...

"Ülen karıyı döverken ters yerine vursak ölse şimdi, kısas mı olacağız" diye kurana kısas hüre hür köleye köle dişiye dişi yazarlar. Bunların çevirmeyecekleri dolap dümen yoktur.

recm kuranda vardı....

ifk olayı meydana gelince keçi yedi....

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • 1 year later...
  • İleti 61
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Kuranda taşlama yoktur,100 sopa yaptırımı vardır.Ama 100 sopa diyip geçmemek gerekir.Çünkü bu yaptırımın toplumsal yaşama çok büyük etkileri olur.Bu yaptırıma bağlı olarak ortaya kurallar,yasaklar çıkar,düzenlemeler yapılır.

İslami bir düzende,ben istediğim giyerim,beden hatlarımı belli eden giysi giyerim,mini etek giyerim,tayt,pantolon giyerim,makyaj sürerim,sokağa çıkarım diyemezsin.Çıkarsan,islam devletini yönetenler,hemen olaya el atarlar,gerekeni yaparlar.Ki islami düzende bu tür giysiler zaten satılmaz.

Yine islami bir düzende,sinema,dizi çekimi ve bunların izlenmesi yasaklanır.Ben islami bir düzende,kadınlı erkekli rol yapılan,sinema filmlerine,dizilere bakarım diyemezsin,kadınlı erkekli film,dizi de çekemezsin,ki islami düzende,sinema salonları olmaz,tvlerde de bu tür şeyler gösterilmez.

Yine islami düzende kadın sunucular,kadın haber spikerleri olmaz.Kadınların haber sunmasına,program yapmasına izin verilmez.Milyonlarca erkeğe senin yüzünü göstermene,sesini duyurmana izin verirler mi,vermezler.

Yine islami düzende müzik yapılamaz,konser verilemez.Milyonlarca erkeğe,sesini duyurmana,yüzünü,bedenini göstermene izin verirler mi,vermezler.Gerçi  müziğin kendisi tümüyle yasaklanır,bırak konser vermeyi,tvlere çıkıp,şarkı söylemeyi.Hiç şarkı yapamazsınız,islami düzende zaten.

Yine islami düzende,ben kız arkadaşlarımla ya da kızsan ben erkek arkadaşlarımla bir yerde buluşacağım,bir kafede çay içeceğim,konuşacağım diyemezsin,islam devletini yönetenler buna izin vermezler,islam devleti tarafından görevlendirilen görevliler buna engel olurlar.

Yine islami düzende,karma eğitim yasaklanır.

 

Bizim dinimizde,bizim kutsal betiğimizde taşlama yoktur,sopalama vardır diyip,bunu bir güzellik olarak sunan,eğip,bükücü kesim,yüzeysel,sığ bir yaklaşım sergileyip,bu sopa yaptırımının toplumsal yaşama etkilerini görmezden gelirler.100 sopa yaptırımına bağlı olarak, kuralların,yasakların,düzenlemelerin olacağı gerçeğinin üzerinde durmazlar,buna hiç değinmezler.

Allahın indirdiği ile hükmetmeyen kafirse,bir islami düzen kurulmalıysa,korunmalıysa,toplumsal yaşam,islama göre yapılandırılıp,düzenlenmeliyse zina yapana 100 sopa vurulmalıysa,kaçınılmaz olarak,zinaya,günaha giden yolu kapatmak için bazı düzenlemelerin,yasakların,kuralların ortaya çıkması da kaçınılmazdır.

Ne yardan,ne serden geçerimci,orta yolcu tipler zina yapana 100 sopa yaptırımı vardır diyip,bunu ballandıra ballandıra anlatıyorlar,bunu bir güzellik olarak sunuyorlar,ama bu yaptırımın etkilerinden hiç söz etmiyorlar.Tabi bu konu hakkında hiç düşündüler mi,o da bir bilinmez.Çünkü bazılarının beyinleri,işlerine gelmeyen noktada duruyor,bir sonraki aşamaya geçemiyorlar.Tabi bu gerçekleri bilip,bu çıkarımlara,çözümlemeleri yaptıkları halde bu gerçekleri dile getirmiyorlarsa,bu daha kötü,doğruyu,gerçeği bildikleri halde,utanmadan,pişkin pişkin yalan söylüyorlardır.

Bunlar özde değil,sözde müslümanlar,işi eyleme,uygulamaya dökme yok,ama çene çok.Utanmadan birde sabahtan akşama kadar arabın dinini övüp,bağımlı beyinlerinin uydurduğu yalanları,palavraları pazarlayıp,satmaya çalışıyorlar.

tarihinde Buzul tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.


Kitap

Yazar Ateistforum'un kurucularındandır. Kitabı edinme seçenekleri için: Kitabı edinme seçenekleri

Ateizmi Anlamak
Aydın Türk
Propaganda Yayınları; / Araştırma
ISBN: 978-0-9879366-7-7


×
×
  • Yeni Oluştur...