Jump to content

Mustafa Kemal Atatürk


Recommended Posts

sizleri öncelikle terbiyeye sonra insan gibi davranmaya davet ediyorum, genlerinizde hala hayvan kalıntıları kalmış,

kamil olduğunuz her konuya teneke teneke yorumlar yaparak, bilir kişi edası sergilemek , karekteriniz olmuş. laiklik benim gözümde insan tasarısıdır, kuranı kerim allah kelamıdır.

laikliğin kuranı kerimle tasdik edilmesini kanıtlayan bir söylem için, bu nerede yazılıyor açıklama beklemek, çokmu fazla bir istek olur.

işte bu forumda her önüne gelen kuran mealcisi olursa, olacağı bu olur, 3 kuruşluk algılama kapasitesiyle, sizin gibilere şirin görünme çabasının doğurduğu sonuçlar.

hala bekliyorum açıklama yapılmadı ?

Link to post
Sitelerde Paylaş

din için özgürlük, dinsizlik için özgürlük..

yalnız din için özgürlük olmasını mı isteyenlerdensin?

insanların özgür biçimde dinlerini yaşayabilecekleri, bir yaşam modeli isteyenlerdenim. türbanlı kızlara gerici , yabancılara kafir, denmeyen, her inanca saygılı , bir yönetim biçimi ?

namaz kılan müslümanın gerici ilan edilmediği, allah diyenlerin yobaz olmadığı , bir yönetim.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Maneviyatla değil akılla alakası var. Aşağıdaki soruya aklınla cevap verdiğinde gerçeği görürsün tosbağa. Ama cevap veremeyeceksin....

----------------------------------------------------

Aşağıdaki 2 olaya ayrı ayrı cevap verdiğinizde Kuran'ı yazanların basit anlamda bile hukuk bilmediğini, bırakın evrensel olmayı, 1400 yıl önce yerel bir kitap bile olamayacağını, hükümlerini uygulamanın akıllara zarar sonuçlar doğuracağını, kolaylıkla anlarsınız.

Örnek olay 14A (Kısaca zina suçlaması iftiradır)

Hasan, Hüseyin ve Remzi kötü adamlardır. Bulundukları ilçede görev yapan dürüst ve güvenilir iman Süleyman'ı yıpratmak için iftira atmaya karar verirler ve çevrelerinde İmam Süleyman'ı camii avlusunda tanımadıkları bir kadınla zina halinde gördüklerini yaymaya başlarlar. İlçe çalkalanmaktadır. Zor durumda kalan ve açığa alınan İmam Süleyman konuyu mahkemeye götürerek kendisine Hasan, Hüseyin ve Remzi tarafından haksız zina suçlaması yapıldığını, söyleyerek şikayetçi olur.

Nedir Kuran'a göre verilecek hüküm?

Örnek olay 14B (Kısaca zina suçlaması doğrudur)

Yahya, Kemal ve Serdar, İmam Süleyman'ın karısı Şebnem'i tanımadıkları bir adamla zina yaparken görürler. İyi bir insan olan Süleyman'ın maruz kaldığı ahlaksızlığa üzülen 3 şahıs durumu Süleyman'a dikkatli olması için bildirirler. Süleyman'da olayı karısı Şebnem'e sorar. Şebnem kendisine haksız zina suçlaması yapıldığını söyleyerek, hakkını aramak için mahkemeye başvurur.

Nedir Kuran'a göre verilecek hüküm?

Link to post
Sitelerde Paylaş

sana fikrini soran olmadı, sen soruma cevap ver, laiklik neden değiştirilemez, neden değiştirilmesi teklif bile edilemez. ne boş boş konuşuyorsun, sabah beli tek bir satır yazamayan , acizlik içerisinde bir tutum sergiliyorsunuz. ateist destekcilerinin çok olması, verdiğin saçma cevapların doğru olduğunu göstermez. kaldıki ortada verilen bir cevap da yok.

laiklik tabii ki de değiştirilebilir..

değiştirdikten sonra da herkesi kılıçla müslüman yapmak için sıraya girer misin?

biraz farklı pencerelerden bak ...laiklik dine özgürlük olduğu kadar dinsizliğe de özgürlük demek

senden farklı düşünen insanlar olduğunu kabul etmen gerekiyor..

Link to post
Sitelerde Paylaş

Atatürk şeyhlerin, yobazların karşısında olduğu için müslümanlar sevmiyor, Atatürk insanların insanca yaşamasını istediği için sevilmiyor. Bizim halkımız kendi gibi sadece insan olan bazı kişilere tapmayı sevdiği için Atatürk ü sevmiyor.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Malesef, Mustafa Kemal Atatürk'ün yaptığı sanayi atılımları; sözde laik kemalist işbirlikçiler tarafından günümüzde gizleniyor. Gizlenmesinin sebebi ise ampul partisi gibi yapılanmaların yaptığı özelleştirmeleri perdelemek.

Günümüzde Kemalist gibi geçinen işbirlikçi uşaklar; milletimizin yüz karası ! Bunlar sanayi atılımını gizlerler, Mustafa Kemal Atatürk=Dinsizlik derler ! Ve toplumda maneviyatı kuvvetli kişilerle zayıf kişileri çatıştırıp bölücülük yaparlar.

Sürekli hurafe anlatıp; Kuran'dan hiç bahsetmeyen, ayetleri gizleyen, dizine kadar sakalı olan cübbeli şarlatanlarla; Mustafa Kemal Atatürk=Dinsizlik diyen sözde işbirlikçi kemalistlerin gözümde zerre kadar değeri yok.

Vatandaş, Atatürk ne yapmış zerre kadar haberi yok. Sadece sloganlara kapılmış gidiyor; örneğin:

Ateizm=Evrim

Ateizm=Bilim

Atatürk=Dinsizlik

yalanları gibi...

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • 1 year later...
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...