Jump to content

Türkiye'ye yapılan "Küresel Suikast"in arka planında ki güç kim?


Recommended Posts

Çoğunlukla haklısın alaton.

Bankalar sadece bizim yatırdığımız parayı borç vermezler! Sıfırdan para yaratırlar. Bu da borcun bir türlü kapanmamasına neden olur. En sonunda da köle olursunuz.

FED özel bir bankadır. Amerika şu an kendi parasını basamıyor. Tam Kennedy bu yolda bir adım atmıştı ki, öldürüldü.

Bununla ilgili bir örnek gördüm. 10 kişilik bir gezegene 100 tane kağıt para sürülüp borç olarak veriliyor. %10 faiz ile. Bir kişinin tüm parasını kaybetmesi gerek ki, faizler ödenebilsin.

Her kuşu öptünüzde bir leylek kaldı.

Dolarları bakanların, onların yakınlarının evde ayakkabı kutularına kasalara istifleyerekmi batıracaksınız FED i. :)

Link to post
Sitelerde Paylaş

Benim yanıtını öğrenmek istediğim bir soru var; Bir akçaevinden (bankadan) akçe (para) alınca (en az ve en çok) yüzde kaç ile geri ödeme yapmamız gerekir ve bir akçaevine akçe yatırdığımızda oradan elde edebileceğimiz kazanç (en az ve en çok) yüzde kaçtır?

Diğer sorum ise şu; Bir akçaevindeki akçeler nasıl üretilir? Bunun bir sınırı var mıdır? Bir akçaevi bulduğu tüm kağıtları akçeye çevirebilir mi? Sonra da bunları alışveriş ortamına sürebilir mi? Böyle bir iş yaparsa ne olur?

Link to post
Sitelerde Paylaş

Burada şunu da belirtmek isterim. Burada birkaç kez dile getirdim. AKP'ye ya da Türkiye'ye karşı batı kaynaklı bir işlem (operasyon) gerçekleştiriliyor olabilir. Böyle bir olasılık vardır ve yüksektir ancak vara yoğa da süregen (kronik) bir biçimde "Bunlar Amerika'nın oyunudur, faiz lobisi kuduruyor" demenin, kimi çevrelerin süregen bir biçimde "İşte bunlar hep emperyalizmin oyunudur, bizi bölmeye çalışıyorlar" demekten bir ayırtı yoktur.

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...