Jump to content

Kur'an'da Sübyancılık, Sex Köleliği ve Fuhuş


Recommended Posts

  • İleti 54
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Akşam haberlerde cumhurbaşkanının Berkin için yaptığı açıklamayı izledim..''15 yaşında daha çocuk'' filan dedi..Tam da o anda eşi ile evlendiğinde eşinin 15 yaşında olduğu aklıma geldi..

Link to post
Sitelerde Paylaş

İslam hukukunda "müştehât" diye bir kavram vardır ve dikkate değerdir, "şehvet konusu olacak yaşa gelmiş kadın" demektir. İslam şeriatı kadını hep bedensel zevkleri tatmin aracı olarak görmüştür ve bu konuda şu yargıda bulunmuştur:

"9 yaşına gelmiş olan kız, şehvet konusudur, onunla evlenilebilir. İmam Azam Ebu Hanife'den ve Ebu Yusuf tan aktarılan bir görüşe göre de 5 yaşındaki bir kız da şehvet ve evlilik konusu olabilir." (Bkz. Tehanevi, Keşşaf, 1/788.)

Yani İslam hukukuna göre 9, hatta 5 yaşındaki bir kız bile cinsel arzu konusudur!

Sahih hadis rivayetlerine bakılırsa Muhammed bunun yasal olduğunu bizzat pratik ederek göstermiştir. (Buhari, e's-Sahih, Kitabu Menakıbi'l-Ensar/44; Tecrid, hadis no: 1553; Müslim, e's-Sahih, Kitabu'n-Nikah, hadis no: 1422)

9 yaşındaki bir kıza tecavüz eden sexomanyak bir adamı en büyük ahlak timsali sanan insanlardan daha düzgün bir bakış açısı beklemek haksızlık olurdu herhalde. :)

tarihinde Tasvir-i Efkar tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

"Biz Onların Vajinalarını Size Helal Kıldık" Nisa/24 Skandalı

Ortaçağ bedevi ahlâki yapısının bir diğer realitesi: Cariyeler (sex köleleri). Rezilullah (salla Allahı vesaire) ve çapulcu çetesi düşmanlarının topraklarına tecavüz ediyor, talan ediyor ve kocalarını katlettikleri kadınları ödül olarak alıyorlardı. Tiksinç bir adet. Üstelik insanlığa kılavuz olduğu öne sürülen bir kitapta böyle bir şeyin olması katmerli rezalet!

Dxw4HZc.jpg

Kadınlar Suresi: 24. "Evli kadınlarla evlenmeniz de haram kılındı. Maliki bulundu­ğunuz cariyeler müstesna, bunlar, Allah'ın üzerine farz kıldığı hükümler­dir..." diyor Kuran-ı Şekerim. Yani savaş ganimeti olarak ele geçirdiğiniz metreslerinize tecavüzü legalize ediyor. Ateistleri potansiyel kriminal olmakla suçlayan müslimler kendi dinlerindeki tanrı referanslı iğrenç uygulamalar için ne düşünüyor?

1- Muhammed b. Abdirrahman b. Bünanî, Muhammed b. Ahmed b. Hamdan'dan, o Ebû Ya'la'dan, o Amr en-Nakıd'dan, o Ebû Ahmed Zübeyri'den, o Süfyan'dan, o Osman el-Bettî'den, o Ebu'l-Halil'den, o da Ebû Said el-Hudrî'den şöyle dediğini bize rivayet etti:

"Evtas Gazvesi'nin olduğu gün kocaları olan esir kadınları ele geçirmiştik. Onlara mücamaatta bulunmayı (cinsel ilişkiye girmeyi) çirkin bulmuştuk. Peygamber (s.a.v.)'e bunu sorduk da bu âyet nazil oldu. Biz de o kadınları böylece helal bulduk."

2- Ahmed b. Muhammed b. Ahmed b. el-Haris, Abdullah b. Muhammed b. Cafer'den, o Ebû Yahya'dan, o Sehl b. Osman'dan, o Abdurrahim'den, o Eş'as b. Sevvar'dan, o Osman b. Bettî'den, o Ebu'l-Halil'den, o da Ebû Said el-Hudrî'den bize şöyle dediğini haber verdi:

"Rasulullah (s.a.v.) Evtas ahalisini esir alınca dedik ki: "Ey Allah'ın Rasulü, soylarını, kocalarını tanıdığımız esir kadınlarla nasıl mucamaatta bulunabi­liriz?" Bunun üzerine bu âyet nazil oldu."

3- Ebû Bekr Muhammed b. İbrahim el-Farisî, Muhammed b. İsa b. Amraveyh'ten, o İbrahim b. Muhammed b. Süfyan'dan, o Müslim b. Haccac'dan, o Ubeydullah b. Ömer el-Kavarirî'den, o Yezid b. Zuray'dan, o Said b. Ebî Arube'den, o Katade'den, o Ebû Salih Ebû Halil'den, o Ebû Alkame el-Haşimî'den, o da Ebû Said el-Hudrî'den bize şu rivayette bulundu:

"Rasulullah (s.a.v.) Huneyn Günü, Evtas Kabilesi'ne bir grup ordu gönderdi. Bu grup bir düşman birliğine rastlayıp onlarla savaştılar da onlara galip gelerek, kadın esirler elde ettiler. Rasulullah (s.a.v.)'ın Ashabı'ndan bir grup, müşrik kocalarından dolayı o esir kadınlarla münasebette bulunmaktan sakındılar. Allah Teala da bu âyeti indirdi,"

4- Ebu Saîd Hudrî'den Nesâî, Tirmizî, Ebu Davut ve Buharî rivayet etti. Ebu Saîd:

-Bize, Evtâs esirlerinden esirler isabet etti. Kadınların kocaları vardı. Biz onlarla birleşmeyi çirkin gördük, Nebî Aleyhisselâm'a sorduk., Nisa: 4/24 âyeti indirildi. Ancak Allah'ın sizin üzerinize Efa ettiği şeydir, biz onların ferclerini (vajinalarını) helal kıldık, buyurdu.

Kadınlar Suresi/24. ayet Şia İslam'da legal kabul edilen "Helal Genelev" uygulamasına da açık kapı bırakır. Sabit vadeli ya da uzun vadeli evlilik yapabilirsiniz. Minimum sözleşme süresi 3 gün.

sblQrjK.jpg

tarihinde Tasvir-i Efkar tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

FTjyweW.jpg

Muhammed'in Aişe ile 9 yaşındayken gerdeğe girdiğini dürüstçe söyleyen bir hoca:

Suudi evlilik yetkilisi Dr. Ahmed El Mubi, evlilik için asgari yaş bulunmadığını, bir, yedi, sekiz ve dokuz yaşlarındaki kızların bir evlilik sözleşmesi yapabileceklerini belirtti. El Mubi, "Ama, kız cinsellik için hazır mı? Cinsellik için uygun yaş nedir? Bunlar çevre ve geleneklere göre değişir. Bu durumda babanın fikrinin alınması gerekir" dedi.

Dr. El Mubi şöyle devam etti: "Yemen'de kızlar sekiz, dokuz, 11 ve 13 yaşlarında evleniyorlar. Diğer ülkelerde ise bu 16. Bazı ülkelerin yasalarına göre 18 yaşından önce kıza seks yasağı var. Biz Peygamber'in modeline göre hareket ediyoruz. Ayşe, Peygamber'in eşi olduğunda altı yaşındaydı. İlk kez seks yaptıklarında ise Ayşe dokuz yaşındaydı."

tarihinde Tasvir-i Efkar tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

Videolar çıkmamış nedense.

Muhammed'in Aişe ile 9 yaşındayken gerdeğe girdiğini dürüstçe söyleyen bir hoca:

Suudi evlilik yetkilisi Dr. Ahmed El Mubi, evlilik için asgari yaş bulunmadığını, bir, yedi, sekiz ve dokuz yaşlarındaki kızların bir evlilik sözleşmesi yapabileceklerini belirtti.

tarihinde Tasvir-i Efkar tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

Hz aişe 9 yaşında değildi. Eski araplar bir kişinin yaşı örneğin 19 ise "bunun yaşı kaç?" dendiğinde "o, dokuzunda" derlerdi. Baştaki kısmını söylemezlerdi!

19 yaşında olan birisinide kimse 9 yaşında sanmayacağına göre yaş hemen anlaşılıverirdi. Yani yirmi dokuzunda demek yerine "o dokuzunda!" deni verirdi böylelikle kelimeden tasarruf edilmiş olur ve gereksiz zahmete girmekten özenle kaçınılırdı. Böylelikle hz aişenin aslında 9 değil en az 19 yaşında olduğunu da bu platformda kanıtlamış olduk inşallah...

Link to post
Sitelerde Paylaş

Kuran'da Sübyancılık

Talak/4. Kadınlarınızdan âdetten kesilmiş olanlarla (henüz) âdet görmeyenler hususunda tereddüt ederseniz onların bekleme süresi üç aydır. Hamile olanların bekleme süresi ise doğum yapmalarıyla sona erer. Kim Allah’a karşı gelmekten sakınırsa Allah ona işinde bir kolaylık verir.

Ahzab/49. Ey inananlar! Mümin kadınlarla nikahlanıp onları temasta bulunmadan boşadığınızda artık onlar için size iddet saymaya lüzum yoktur.Kendilerine bağışta bulunarak onları güzellikle serbest bırakın.

Ahzab/37. "...eşlerinden yana isteklerini yerine getirdiklerinde (onları boşadıklarında), evlatlıklarının eşleriyle evlenmeleri konusunda mü’minlere bir zorluk olmasın. Allah’ın emri mutlaka yerine getirilmiştir."

Nisa/23 "...üvey kızlarınız, -eğer anneleri ile zifafa girmemişseniz onlarla evlenmenizde size bir günah yoktur- öz oğullarınızın karıları, iki kız kardeşi (nikâh altında) bir araya getirmeniz. Ancak geçenler (önceden yapılan bu tür evlilikler) başka. Şüphesiz Allah çok bağışlayıcıdır, çok merhamet edicidir."

60 yaşındaki Halife Ömer'in çocuk yaştaki Ali kızı Ümmü Gülsüm'le evlendiğine dair rivayetler de İslam'da sübyan evliliğinin var olduğunu gösteriyor. (Bknz. Ebu Muaz İsmail, 'Kitab'ü Zevac-i Ömer b. Hattab min Ümmi Gülsüm binti Ali b. Ebi Talib)

Pedofili Kuran'da "göğüsleri yeni tomurcuklanmış yaşıt kızlar" gibi erotik huri tasvirleriyle de desteklenen bir eğilimdir.

V4IMHZX.jpg

Link to post
Sitelerde Paylaş

Muslim apolojistler bu büyük skandalı hasıraltı etmek için çeşitli yorum, tefsir ve tevillerle Aişe'nin yaşını 20'ye büyütmeye çabaladı. Ancak apolojetik hileler biz ateistlerin gözünden kaçmaz. :)

“Ben sokakta oynarken annem çağırdı, eve kapattı ve evleneceğimi anlattı ‘ (İbn Sad, VIII, 40)

“Ben Peygamberle evliyken evde arkadaşlarımla oynardım. Hz. Peygamber gelince arkadaşlarım kaçardı. Hz.Peygamber gider onları toplar benimle oynamaları için gönderirdi. (Buhari, edeb, 81; müslim fedailü’s-sahabe, 44)

“Ben evde arkadaşlarımla oynuyordum. Hz.Peygamber geldi. Oyuncaklarımı kastederek bunlar nedir ey Aişe” dedi. Ben de ”Süleyman in atları”dedim. (Ibn Sad, VIII, 62)

Sizce bunlar 18 yaşında birinin ifadelerine benziyor mu?

jyQx6Jp.jpg

  1. İslamic kaynaklara göre Aişe H. 58'de öldü. Öldüğünde yaşı 66 idi. 66-58=8. Demek ki Hicret sırasında Aişe 8 yaşındaydı.
  2. Aişe peygamberliğin 2. yılında doğdu. “Ben kendimi bildim bileli İslam in içindeyim...” sözü bunu destekler nitelikte.
  3. Ablası Esma'nın H. 73'te 100 yaşında öldüğü rivayet edilir. Ancak İslamcılar 100 sayısının Arapça'da kesretten kinaye olduğunu gözardı ediyorlar. Bu yüzden 100 sayısı kesin bir sayı değil. Bu kuşkulu bilgi nedeniyle İbn İmad ve ez-Zehebi Aişe'nin 90 civarında öldüğünü belirtir. Dahası o dönemin Arap toplumunda hem poligami yaygındı hem de kız çocukları erken yaşta evlendiriliyordu. Dolayısıyla Esma'nın 27 yaşına kadar evlenmediğini söylemek pek inandırıcı değil.
  4. Arkadaşlarıyla salıncakta sallanan, oyun çağında olan bir kızın 18 yaşında olması mümkün mü?
  5. Kuran'da Talak/4, Ahzab/49, Ahzab/37, Nisa/23 ayetleri birlikte değerlendirildiğinde Kuran'ın sübyan evliliğine izin verdiği sonucu çıkıyor. Bu da demek oluyor ki Buhari'nin Aişe hadisi Kuran'la uyumlu.
  6. Kuran'ın Tanrısı cennette erkeklere sübyan vaad ediyor. Nebe 33'e bakmak yeterli.
  7. 60 yaşındaki Halife Ömer'in çocuk yaştaki Ali kızı Ümmü Gülsüm'le evlendiğine dair rivayetler de İslam'da sübyan evliliğinin var olduğunu gösteriyor. (Bknz. Ebu Muaz İsmail, 'Kitab'ü Zevac-i Ömer b. Hattab min Ümmi Gülsüm binti Ali b. Ebi Talib)
  8. Her şeyi bir kenara bıraksak bile 52 yaşında adamın 20 yaşında bir kızla evlenmesi normal mi? Şimdi olsa "Babam yaşında sapık" demezler mi? Üstelik en yakın dava arkadaşının kızıyla? (İleri okuma: Prof. Dr. Mehmet Azimli, Hz. Aişe’nin Evlilik Yaşı Tartışmalarında Savunmacı Tarihçiliğin Çıkmazı. İslami Araştırmalar. sayı, I, Ankara, 2003 (PDF).

WKlTPBy.jpg

Link to post
Sitelerde Paylaş

İslam hakkında rahatsız edici bir gerçek onun kurucusunun 9 yaşındaki bir kızla cinsel ilişkiye girmesidir. Ve bu, elbette, Muhammed'i Tanrı'nın ideal hizmetkârı olarak gören müslümanlar için extrem derecede iğrençtir. Apolojistler Aişe'nin yaşını büyütmeye çabalasa da Muhammed'in 9 yaşındaki Aişe ile evliliğinin kanıtları gözmezden gelinmeyecek kadar güçlü. Üstelik fıkhi kaynaklar da hadis ve ayetleri referans alarak sübyan evliliğine cevaz veriyor.

4L7DifA.jpg

Link: http://www.sorularla....php?oku=178882

ie9WyyV.jpg

Link: http://m.sorularlais...x.php?oku=12112

Link to post
Sitelerde Paylaş

Fasil : İSRÂ` VE Mİ`RÂC HADÎSİ

Konu : Hz. Peygamber`in Hz. Âişe ile evlenmesi

Ravi : Ümmü`l-mü`minîn Âişe

Baslik : PEYGAMBERİMİZİN HAZRET-İ ÂİŞE İLE NİŞANLANMASI

Rivâyete göre şöyle demiştir: Ben altı yaşında bir kız iken Nebî salla`llahu aleyhi ve sellem beni akd ve nikâh eylemişti. (Üç sene sonra) biz Medîne`ye hicret ettik. Hâris İbn-i Hazrec oğullarının menziline indik. Müteâkıben ben, sıtmaya tutuldum. Bu cihetle saçım döküldü. (Hastalıktan kurtulduktan sonra) saçım gürleşti, uzayıp omuzlarıma döküldü. Bir kere ben, arkadaşlarımla berâber salıncakta oynarken annem Ümmü Rumân bana doğru geldi ve beni çağırdı. Ben de annemin yanına geldim. Beni ne edeceğini bilmiyordum. Annem elimi tuttu. Tâ evin kapısı önün (e geldiğimizde ora) da beni durdurdu. Ben de yorgunluktan kaba kaba soluyordum. Nihâyet soluğum biraz yatıştı. Sonra annem biraz su aldı. Onunla yüzümü, başımı sıvazladı. Sonra beni eve koydu. Evde Ensâr`dan birtakım kadınlar hazır bulunyordu. Bunlar bana: - Hayır ve bereket üzere geldin, hayırlı kısmet getirdin! di(ye alkışla) dılar. Annem beni bu kadınlara teslîm etti. Bunlar da benim kılığımı, kıyâfetimi düzlediler ve Resûlullah`a teslîm ettiler. Beni hiçbir şey sıkmadı. Ancak Resûlullah salla`llahu aleyhi ve sellem`i habersiz görünce sıkıldım. (Resûlullah bir sedir üzerine oturmuştu. Yanında Ensâr erkeklerinden, kadınlarından oturanlar vardı. Beni Resûlullah yanına oturttu). Ensâr kadınları beni Resûlullah`a takdîm ettiklerinde ben dokuz yaşında bir kızdım.

HadisNo : 1553

Adam hayız görmemiş kız çocuklarının evlendirilebileceğini sırıtarak anlatıyor:

İslam'da evlenme yaşı:

tarihinde Tasvir-i Efkar tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

Rivayetler, beyinleri uckurlarinda olanlar icin uydurulup yazilmistir. Evrimlemseyen beyinleri cinsel sapik hayallerle süslemeye yarar... Gercekte o kisiler masal kahramanlaridir ve yasamamislardir.... Yasadiklarina dair rivayetlerden baska hic bir somut veri yoktur.

Rivayet: Söylenti, somut verileri olmayan masallarin, uydurmalarin kulaktan kulaga degisime ugratilarak aktarimlarina rivayet denir.

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • 4 weeks later...
  • 4 weeks later...

Diyanet İşleri Nebe suresi 33

Şüphesiz Allah’a karşı gelmekten sakınanlara bir kurtuluş, bahçeler, üzümler, kendileriyle bir yaşta, göğüsleri çıkmış genç kızlar ve dolu dolu kadehler vardır.

Diyanet Vakfi Nebe suresi 33

Şüphesiz takvâ sahipleri için umulanı buldukları yer, bahçeler, üzüm bağları, göğüsleri tomurcuk gibi kabarmış yaşıt kızlar, içki dolu kâseler vardır.

Tefhim-ul Kuran Nebe suresi 33

Göğüsleri henüz tomurcuklanmış yaşıt kızlar.

Abdulbaki Gölpınarlı Nebe suresi 33

Ve memeleri yeni sertleşmiş yaşıt kızlar.

Hadis kaynakları Muhammedin Ayşe ile 6 yaşında evlenip 9 yaşında cinsel ilişkiye girdiği yazar

Kuranda bahsedilen cennete seks yapılacak hurilerde yaşlarının küçük olduğu yazar.

Pedofilini tanımı:Pedofili ya da sübyancılık, yetişkin bir kimsenin ergenlik öncesi çocukları veya ergenliğe yeni girmişleri cinsel açıdan çekici bulması ve cinsel eğiliminin çocuklara yönelik olmasıdır

Benim kafama takılan Kuranı Muhammed uydurmuştu. Kuranda anlatılan cennete tam bir pedofili cenneti. Muhammed acaba pedofilimiydi ?

tarihinde zeus- tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

Diyanet İşleri Nebe suresi 33

Şüphesiz Allah’a karşı gelmekten sakınanlara bir kurtuluş, bahçeler, üzümler, kendileriyle bir yaşta, göğüsleri çıkmış genç kızlar ve dolu dolu kadehler vardır.

Diyanet Vakfi Nebe suresi 33

Şüphesiz takvâ sahipleri için umulanı buldukları yer, bahçeler, üzüm bağları, göğüsleri tomurcuk gibi kabarmış yaşıt kızlar, içki dolu kâseler vardır.

Tefhim-ul Kuran Nebe suresi 33

Göğüsleri henüz tomurcuklanmış yaşıt kızlar.

Abdulbaki Gölpınarlı Nebe suresi 33

Ve memeleri yeni sertleşmiş yaşıt kızlar.

Hadis kaynakları Muhammedin Ayşe ile 6 yaşında evlenip 9 yaşında cinsel ilişkiye girdiği yazar

Kuranda bahsedilen cennete seks yapılacak hurilerde yaşlarının küçük olduğu yazar.

Pedofilini tanımı:Pedofili ya da sübyancılık, yetişkin bir kimsenin ergenlik öncesi çocukları veya ergenliğe yeni girmişleri cinsel açıdan çekici bulması ve cinsel eğiliminin çocuklara yönelik olmasıdır

Benim kafama takılan Kuranı Muhammed uydurmuştu. Kuranda anlatılan cennete tam bir pedofili cenneti Muhammed acaba pedofilimiydi ?

Muhtemelen. Cennette hep bunlar tasvir edilir. Ben mature seviyorum ama nolacak şimdi? diye soranlar olursa "meraklanma ne istersen hemen oluverecek" denir :D

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.


Kitap

Yazar Ateistforum'un kurucularındandır. Kitabı edinme seçenekleri için: Kitabı edinme seçenekleri

Ateizmi Anlamak
Aydın Türk
Propaganda Yayınları; / Araştırma
ISBN: 978-0-9879366-7-7


×
×
  • Yeni Oluştur...