Jump to content

Kur'an evrensel midir?


Recommended Posts

Allahın mucizesidir, diyelim elin Japonu, tek kelime Arapça bilmez değil mi! Allaha ve muhammede bir inansın! Şak! Tak! Anında Arapçayı allame gibi anlamaya başlar. Allah ne diler de olmaz! Elin Japonu, allah ne buyuruyor bülbül gibi anlatmaya başlar.

Yalan mı! Allahın okul yüzü görmemiş dağdaki çobanı, Kuran'ı Einstein'den bile iyi bilmiyor mu? Örneğin Eisntein Kuran'da görelilik teorisinin yazdığını görmemiş, ömür boyu uğraşmış bulacağım diye. Ama allahın çobanı zaten biliyordu ki Kuran'da göreliliğin yazdığını! Çoban bilmiyor mu Kuran'da yazmayan hiç bir şey olmadığını? Biliyor. E bunun bilmediği bir şey olur mu? Olmaz. Madem her şey yazıyor, demek ki biliyor.

Faraza, gluonlar de... E vaaar, yazıyor Kuran'da, yazmayan bir şey yok ki? Hayır yazmadığı bir şey olmayınca, bak şunu yazmıyor diye neyi göstereceksin? Her şeyi yazmış allah celle mi kelle mi işte o neyse. Mim nun dese yeter, üüüü bunun gelmediği bir anlam yok ki? Her anlama gelir. Lam mim desen zaten aboooo... İçinde olmayan bir şey mi olur yahu! :D:D:D

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • İleti 100
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.


Kitap

Yazar Ateistforum'un kurucularındandır. Kitabı edinme seçenekleri için: Kitabı edinme seçenekleri

Ateizmi Anlamak
Aydın Türk
Propaganda Yayınları; / Araştırma
ISBN: 978-0-9879366-7-7


×
×
  • Yeni Oluştur...