Jump to content

Recommended Posts

Dün gece çok geç saate kadar kitap okudum, yorgun şekilde ve rahatsız bir yatakta yattım. Oda çok sıcaktı. Gece irkilerek uyandım. Karşımda bir bir insan silüeti vardı. Hayal mi gerçek mi bilemedim. Beni etkisi altına aldı ve telepatik olarak benimle iletişime geçti. Bana şu pasajı ilham etti.

Andolsun yoğurda ve ondan yapılan ayrana, çilekli yoğurda, andolsun süte ve hellim peynirine; Siz bebek olarak doğar sonra büyürsünüz Eğer büyük doğsaydınız bu durumda anneleriniz çok eziyet çekerdi.Bu zaten mümkün de olmazdı. Sana bebek beslenmesinden sorarlar; onlar ilk altı ay anne sütü alsınlar.Sonra yumuşak ek gıdalara başlasınlar. Sokak lambalarını gördün mü ? Onlar, geceyi aydınlatır. Gece onlarla yolunuzu bulur; önünüzü görürsünüz. Ancak kör müstesna . Çünkü o zaten aydınlıkta da göremez. Sana yıllık izinleri soruyorlar. De ki onun hesabı şöyledir: Fiili hizmet süresi 1 ile 5 yıl arasında olanlara (5 yıl dahil) 14 gün,6 ile 14 yıl arasında olanlara 20 gün, 15 yıl veya daha fazla olanlara 26 . Bu izin sürelerine hafta sonu tatilleri de ayrıca eklenir. Eğer düşünür ve iyi hesap ederseniz bu izinler size yeter de artar. Hastalık hallerinde ayrıca bu izinlerden düşmemek üzere rapor da alabilirsiniz. Bunda bir beis yoktur ancak hasta olmadığı halde sahte rapor alan kınanır. Bebeklere yumuşak gıdaya başladığınızda allerjen olmayan gıdaları tercih edin. İşte düşüneneler için her şeyi detaylıca açıklıyoruz.

Çok korktum ve üstüme battaniyeyi çekip hemen uyudum. Sabah kalktığımda bu pasaj hala aklımdadı. Sanırım bu ilahi bir güçten gelen mesaj olsa gerek.

tarihinde Nörofizyolog tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş
  • İleti 55
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Bana gelen vahiy:
1: Biz her şeyi dosdoğru yaratanız.
2: Hiçbir canlı yoktur ki diğer binlercesinin yardımı olmadan hayatta kalabilsin.

3: Ve size edinilmiş bilgiler takdir ettik ki, öğrenesiniz ve sorumluluğunuzu bilesiniz.

4: Hayatınızı sürdürmeniz için tabiatı ve canlıları size sunduk.

5: Gördüğünüz kadar göremediklerinize de muhtaçsınız.

6: Elbette bileceksiniz.

#Bir yaratıcı kendisine ibadet edilmesini istemez, isterse yaratıcılık sıfatını kaybetmiş olur çünkü Tanrı böyle arzu ve kibir taşımaz.

tarihinde Phrase tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

bana gelen vahiy :

1- insanlık tarihinin başlangıcından bu yana hiç kimseye vahiy falan yollamadım. ilk kez sana yolladım.

2- vahiy aldım - alacağım - alıyorum vs.vs. diyenlerin hiç birine inanma.

3- şimdilik bu kadar. gerektiğinde (bir daha gerekmeyecek büyük ihtimalle) senle tekrar iletişim kurarım.

not : aslında ben yokum.

tarihinde Zavallı tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

Ya benim telefona geldi vahiy, ama benim telefon akıllı telefon değil görüntülü mesaj alınca "Mesaj Gösterilemiyor" diyor. Ne vahiy geldiğini anlayamadım çok merak ediyorum.

Acil yardım lütfen

Edit: Şimdi mail olarak geldi ekli dosyaya tıklayınca "Dosyayı açmak için Uygun programı seçin" falan diyor.

Vahiy hangi programla açılıyor?

tarihinde Cilehane tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

Bana yeniden geldi:

Aklinca alaya alan ve kendilerinin de seçilmiş olduğunu iddia edenler, eğer doğrucu iseniz haydi siz de bu metinler gibi hem güzel hem anlamlı hem de farklı bir metin vücuda getirin. Hepiniz bir araya gelseniz bile ancak zırvalarsanız. Zavallı hezeyanlarınız içinde bocalayıp durun bakalım. Mistik hezeyanları veya grandiyöz hezeyanları olanlara antipsikotik ilaçlar fayda sağlar. İlaçlarını aksatmadan kullansınlar.
Kelebeğin kanat çırpışı çok zariftir ancak en zayıf kanatlar kelebeğinkilerdir. Ömrü de çok kısadır. Kelebeği size bir ibret olması için öyle yaptık. Güzelliğinize kapılmayın çünkü bir kaplumbağaya göre ya da bir çınara göre siz de kısa ömürlüsünüz. Zaman izafidir.

tarihinde Nörofizyolog tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

Yani sana helal olsun iblis, allah'a resti çektiğin yetmiyor gibi birde yarattığın insanları yoldan çıkaracağım diye tehdit etmişsin. Allah sana insana secde et dediğinde; sen, secde etmem ben onlardan üstünüm demişsin. Allah'ta sana kızmış, ben daha iyi biliyorum diyerek seni kovmuş ama görülüyor ki sen haklı çıktın bak allah insanlara neler diyor.

Bak, allah kuranda bizlere; hayvan, maymun, eşek sesli, aşağılık, zalim diye hakaret ediyor. Allah şimdi şöyle diyordur "ulen bu şeytan haklıymış" dinlemedim onu. Belki kendisini vurur içkiye ne bileyim ne yapacağı belli değil zaten.

Not: Anlattığım olayların hepsi gerçek olup bakara süresi ve benzeri sürelerde yazdıklarım aynen geçmektedir.

tarihinde Phrase tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

YERİ GELMİŞKEN AÇIKLAYAYIM. HANİ KURAN DİYORYA BUNUN BİR BENZERİNİ YAZAMAZSINIZ...

Gerçekten de bir benzeri yok çünkü herkes kafasına göre yazmış çizmiş.

Nasıl mı?

Örnek olarak Ahzap 50 no'lu ayeti inceleyelim: ( BAKIN Kİ HERKESİN KAFASINA GÖRE YORUMLADIĞI, HERKESİN DÜZELTMEYE ÇALIŞTIĞI, ESAS ASLI BULUNMAYAN KURAN İŞTE BU )

Diyanet işlerinin yeni çevirisine bakın, birde eski çevirisine bakın. Kuran'da ne denli büyük reform ( zamana göre uyarlama yeniden düzenleneme ) yapıldığını görmektesiniz. Hala bu kitabın nesine inanıyorsunuz?

Diyanet İşleri (eski) : Mehirlerini verdiğin eşlerini, Allah'ın sana ganimet olarak verdiği cariyeleri, seninle beraber hicret eden amcanın kızlarını, halalarının kızlarını, dayının kızlarını, teyzelerinin kızlarını ve Peygamber nikahlanmayı dilediği takdirde müminlerden ayrı, sırf sana mahsus olmak üzere kendisinin mehrini Peygambere hibe eden mümin kadını almanı helal kılmışızdır. Bir zorluğa uğramaman için; müminlerin eşleri ve cariyeleri hakkında onların üzerine neyi farz kılmış olduğumuzu bildirmiştik. Allah bağışlayandır, merhamet edendir.

Diyanet Vakfi : Ey Peygamber! Mehirlerini verdiğin hanımlarını, Allah'ın sana ganimet olarak verdiği ve elinin altında bulunan cariyeleri, amcanın, halanın, dayının ve teyzenin seninle beraber göç eden kızlarını sana helâl kıldık. Bir de Peygamber kendisiyle evlenmek istediği takdirde, kendisini peygambere hibe eden mümin kadını, diğer müminlere değil, sırf sana mahsus olmak üzere (helâl kıldık). Kuşkusuz biz, hanımları ve ellerinin altında bulunan cariyeleri hakkında müminlere neyi farz kıldığımızı biliriz. (Bu hususta ne yapmaları lâzım geldiğini onlara açıkladık) ki, sana bir zorluk olmasın. Allah bağışlayandır, merhamet edendir.

tarihinde Phrase tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

Aynı çeviriden farklı bir insanın kafasına göre yazıp çizdiği bir ayet daha.

Cemal Külünkoğlu : Ey Peygamber! Mehirlerini verdiğin eşlerini, Allah'ın sana harp esiri olarak verdiği cariyeleri, seninle beraber Medine'ye göç eden amcanın kızlarını, halanın kızlarını, dayın ve teyzenin kızlarını, bir de mehir istemeksizin kendisini peygambere hibe eden ve peygamberin de kendisini nikâhlamak istediği mü'min kadını sana helâl kıldık. Bu diğer müminlere değil, sadece sana mahsus bir ayrıcalıktır. Biz eşleri ve ellerinin altında bulunan cariyeleri hakkında mü'minlere ne farz kıldığımızı biliyoruz. (Seni bu hususta istisna ettik) ki senin için hiçbir darlık olmasın. Allah çok bağışlayan, çok merhamet edendir.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Bana yenisi geldi :

Zavallı'yı ve PharaSe'ı gördün mü? Nasıl da inkar ediyorlar? Sana gelenin aynısı ya da benzerinin kendisine de geldiğini iddia edenden daha zalim kimdir? Onlarla gerçeği kabul edecekleri güne kadar mücadele et.

senin kafanı keserim. bana inanmak zorundasın...sen yolunu şaşırmış birisisin. iftiracısın

sen sadece "zan" içerisindesin.

iblis sana musallat olmuş.

derhal amuda kalk ve bana itaat et.

(pardon....-DE Kİ demeyi unutmuşum ....tanrı diyor bunları he - yanlış anlama)

tarihinde Zavallı tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

:lol:

Gerçek vahiy bana geldi......

CUK SURESİ

1-cöst, möst, höst
İşte bunlardır Rabbinin gerçek ayetleri ve insanların çoğu bunları bilmez.

2-Göğü yükseltip Arş’a çıkan, güneşe ve aya boyun eğdiren, jüpitere sıçıp satürne binen Çükütay’dır. Her biri kendi yolunda yuvarlanıp gitmektedir. Çükütay, dönüp Rabbinizi göreceğinizi kesin olarak bilmeniz için, düzenlediği işleri ayetleriyle işte böyle açıklamaktadır. Yaa, biz buyuz işte! Boru mu?!

3-Yeri yaratıp üzerine ulu dağlar ve ırmaklar koyan, hertür kuş-böcek ve haşeratı serpiştiren ve orada çeşitli meyveler yetiştiren O’dur. Geceyi gündüzün üzerine örten O’dur. Gece üzeriniz açık kalınca üstünüzü örten de odur. Telefonunuzu çaldırıp kapatan, sapık sandığınız kişi de O’dur. Sırtınızın orta yerindeki kaşıntı O’dur. Lego setinizin eksik küçük parçası O’dur. O, Rab Çükütay’dır! Şüphesiz bütün bunlarda düşünen bir toplum için ibretler vardır.

Not:Alıntıdır,isteğe bağlı devamı gelebilir..

Link to post
Sitelerde Paylaş

Dün gece çok geç saate kadar kitap okudum, yorgun şekilde ve rahatsız bir yatakta yattım. Oda çok sıcaktı. Gece irkilerek uyandım. Karşımda bir bir insan silüeti vardı. Hayal mi gerçek mi bilemedim. Beni etkisi altına aldı ve telepatik olarak benimle iletişime geçti. Bana şu pasajı ilham etti.

Andolsun yoğurda ve ondan yapılan ayrana, çilekli yoğurda, andolsun süte ve hellim peynirine; Siz bebek olarak doğar sonra büyürsünüz Eğer büyük doğsaydınız bu durumda anneleriniz çok eziyet çekerdi.Bu zaten mümkün de olmazdı. Sana bebek beslenmesinden sorarlar; onlar ilk altı ay anne sütü alsınlar.Sonra yumuşak ek gıdalara başlasınlar. Sokak lambalarını gördün mü ? Onlar, geceyi aydınlatır. Gece onlarla yolunuzu bulur; önünüzü görürsünüz. Ancak kör müstesna . Çünkü o zaten aydınlıkta da göremez. Sana yıllık izinleri soruyorlar. De ki onun hesabı şöyledir: Fiili hizmet süresi 1 ile 5 yıl arasında olanlara (5 yıl dahil) 14 gün,6 ile 14 yıl arasında olanlara 20 gün, 15 yıl veya daha fazla olanlara 26 . Bu izin sürelerine hafta sonu tatilleri de ayrıca eklenir. Eğer düşünür ve iyi hesap ederseniz bu izinler size yeter de artar. Hastalık hallerinde ayrıca bu izinlerden düşmemek üzere rapor da alabilirsiniz. Bunda bir beis yoktur ancak hasta olmadığı halde sahte rapor alan kınanır. Bebeklere yumuşak gıdaya başladığınızda allerjen olmayan gıdaları tercih edin. İşte düşüneneler için her şeyi detaylıca açıklıyoruz.

Çok korktum ve üstüme battaniyeyi çekip hemen uyudum. Sabah kalktığımda bu pasaj hala aklımdadı. Sanırım bu ilahi bir güçten gelen mesaj olsa gerek.

Bana gelen vahiy:

1: Biz her şeyi dosdoğru yaratanız.

2: Hiçbir canlı yoktur ki diğer binlercesinin yardımı olmadan hayatta kalabilsin.

3: Ve size edinilmiş bilgiler takdir ettik ki, öğrenesiniz ve sorumluluğunuzu bilesiniz.

4: Hayatınızı sürdürmeniz için tabiatı ve canlıları size sunduk.

5: Gördüğünüz kadar göremediklerinize de muhtaçsınız.

6: Elbette bileceksiniz.

#Bir yaratıcı kendisine ibadet edilmesini istemez, isterse yaratıcılık sıfatını kaybetmiş olur çünkü Tanrı böyle arzu ve kibir taşımaz.

bana gelen vahiy :

1- insanlık tarihinin başlangıcından bu yana hiç kimseye vahiy falan yollamadım. ilk kez sana yolladım.

2- vahiy aldım - alacağım - alıyorum vs.vs. diyenlerin hiç birine inanma.

3- şimdilik bu kadar. gerektiğinde (bir daha gerekmeyecek büyük ihtimalle) senle tekrar iletişim kurarım.

not : aslında ben yokum.

Lafla peynir gemisi yürümüyor canım hadi ilk önce kendi akrabanıza açıklayın inandırın ki önce karın, amcanın oğlu.... hahahah nerde Siz daha kendi çocuğunu peşinizden getirtemezsiniz hahah kamon yes :D

tarihinde Dindarr tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

Lafla peynir gemisi yürümüyor canım hadi ilk önce kendi akrabanıza açıklayın inandırın ki önce karın, amcanın oğlu.... hahahah nerde Siz daha kendi çocuğunu peşinizden getirtemezsiniz hahah kamon yes :D

sana ne oluyor ki, adeta arslandan ürküp kaçan yaban eşekleri gibi öğütten yüz çeviriyorsun ?

tarihinde Zavallı tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

sana ne oluyor ki, adeta arslandan ürküp kaçan yaban eşekleri gibi öğütten yüz çeviriyorsun ?

Sana iman eden bir akraban var mı :D Hah ha haaa aaaay getirsene biraz eğlenelim dalga geceriz

zira peygamberimize neler neler dediler hemen iman etmediler hahah kamon yes

tarihinde Dindarr tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

buradaki vahiylerle yükümlü tutulup da onunla amel etmeyen senin durumun, ciltlerle kitap taşıyan eşeğin durumu gibidir.

Sana iman eden bir akraban var mı :D Hah ha haaa aaaay getirsene biraz eğlenelim dalga geceriz

Zira peygamberimize neler neler dediler hemen iman etmediler hahah kamon yes

kolay mı öyle İnsanları kendine inandırmak hahaah kamon

daha dur peygambere neler yapmışlar neler.. Onlardan bir tanesine dayanamazsın Anneee diyip kaçarsın hahah Kamon yess

tarihinde Dindarr tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.


Kitap

Yazar Ateistforum'un kurucularındandır. Kitabı edinme seçenekleri için: Kitabı edinme seçenekleri

Ateizmi Anlamak
Aydın Türk
Propaganda Yayınları; / Araştırma
ISBN: 978-0-9879366-7-7


×
×
  • Yeni Oluştur...