Jump to content

Kutlu dogum haftasi


Recommended Posts

Bunlar dinlerini kurtarmak için daha ne şaklabanlık yapacak bakalım! Kuran pastası yapıp kesip yemek ha! Duyduğum en komik müslüm saçmalaması. Bunları işite havale etmek lazım! İşit bunlara uyduruk hoşgörülü pasta kesen islamı, gerçek katliamcı tecavüzcü soykırımcı islamı iyi belletir!

Bununla yarışamayacak bir saçmalık daha yapmıştı müslümler. Aklı evvel bir belediye başkanı şebeke suyuna zemzem kattıydı. Müslümler bunu alkışlar, bak ne imanlı belediye başkanı derler, oylarım artar diye hesapladıydı. Şebeke suyundan içen ateler birden hidayete erip müslüm olurlar diye umarlar, belediye başkanlığını derebeyliğe, cumhurbaşkanlığını padişahlığa tebdil ederiz diye düşündüydü zâhir...

Ama müslümler ummadığı bir tepki verdi. Zemzem tuvalet çeşmelerinden de aktı, boka karıştı vay kafir vay diye kızdılar. :lol:

Yahu bunlar tam komedi, bunlar aptal değilse hiç akıllı yok demektir.

Bu salaklara göre zemzem cennetten inme ve idrarla atılmaz, terle atılırmış. Salaklığın bu kadarı... Ülen ter buharlaşmıyor mu, bulutlara yükselip yağmur olmuyor, yere inmiyor, yine bütün sulara karışmıyor mu!

Bunların aptallıkları konusunda bir sınır bulunmuyor. Bunları izle, hiç palyaço izleme... Gerek kalmıyor.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Müslüman kardeşlerim akıllı olun dinimizi en iyi şekilde savunmak bizim en büyük cihadımız değilmidir?

Öyle ise kâfirlere uyma ve bununla (bu Kurânla) onlara karşı büyük bir cihâd ile mücâhede et! (Furkan 52)

Kuranı kerim Allah kelamıdır Kurana olan saygımız bu kadar küçülmemelidir sonra işte böyle alay konusu oluruz. Helvadan putla Kuran'dan pasta yiyenler aynıdır.

tarihinde SorgulayanMüslüman1 tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

Ateist arkadaşlar, biz de günün anlam ve önemine göre gogıla ayet buldursak ve ayeti feyste tiviterde paylaşsak, müslümler toplu halde sazan gibi atlayıp beğenseler, oyları ve malı götürsek, sonra da "patlatıyorum bir ayet, geliyor beğeniler oylar, lan bu bakara çok makara haaa... Hah haaay" diye dalgamızı da bir güzel geçsek, bu müslümler bizi de paraya boğardı.

Biz yanlış yapıyoruz galiba... Bu kadar sazanı toplu halde bulmuşuz, köşeyi dönmek yerine vazgeçin bu islamdan, bunu cahil çöl yağmacıları uydurdu diye bindiğimiz dalı, altın yumurtlayan tavuğu kesiyoruz.

Lan salak biziz galiba... Hani Co ile Corç kızılderili avına çıkıp kafa derisi başına ödül almak için çöllere çıkmışlar. Sonra Co gece uyurlarken etraflarının kızılderililer tarafından sarıldığını görünce, "kalk Corç, kalk, paranın imanına koyduk" demiş ya...

Bunlar bu milletin anasını iteceğiz diyorlar, görürsünüz oyları gene bok gibi yığacaklar. Montaj hepsi montaj...

Uyandırmasak kerizi, bulandırmasak denizi daha mı iyi bilmem haaa... Dalga geçiyor gibi görünüyorum ama ciddiyim. Bunları uyandırmaya çalıştık da sanki ne oldu?

Bir tek şu Atatürk yok mu ah o Atatürk. Bu halk bi insan olur diye umdu, bizi de umutlandırmadı mı... Ah var mı yok mu o Atatürk. Onun yüzünden tünelin ucunda hep bir ışık görünüyor. O umut da bir söneydi... Hiç uğraşmaya gerek yoktu.

tarihinde democrossian tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

Bu müslümanlar mekkeli putperestlerle helvadan put yapıp acıkınca yiyorlar diye dalga geçiyorlar ama aynısını kendileri de yapmaktan geri kalmıyorlar.

Ben aç karnı doyuran bir puta taparım hiç sorun değil.

Put dediğin pasta, çikolata, helva, pastırmalı olsun en kral tanrıdan daha işlevseldir. Karnını doyuruyor hiç olmazsa.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Kodlu düğüm haftası da yapsalar... Çözen çıkarsa söz bir daha kutlamayacağız deseler... Godlu güğüm haftası da olabilir. Turistler gelir "oh my god güğüm" der alır giderler, döviz gelir. Yanında bi de halı kilim filan da satılır belki... Bak lan gavur, bunları köşeye koydun mu o köşe şark köşesi, ahana bu da su şişesi, bu da üçbuçuk lira denir. Turist Fransızsa mersi bokunu çıkardınız turist kazıklamanın der.

tarihinde democrossian tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

rahme düşmesi

Olmaz olur mu! O da var! Bu müslümler kadar komedyeni yoktur. Regaib gecesi kandili, muhammedin ana rahmine düştüğü geceymiş! :lol: Bu gecede "efendimizin pederi alileri kutsal anamızı şeyyyy... Yani işte öyle..." diye kutluyor müslümler. :D

Şimdi müslüm soruyor islami siteye, komediye bak sen: "Regaib kandilinde efendimiz hazretlerinin anneleri mübareklerinin rahmine düştüğü doğru mudur" diyor. :D Site cevap veriyor: "Tam dokuz aya denk gelmemektedir ama, eskiden araplar haram aylarda savaş çıktığında ayları değiştirirlerdi. O yüzden tutmuyor olabilir. Yoksa peygamberimiz eksik aylı doğmuş olamaz!"

Lan geberdim gülmekten, site meşhuuur sorularla islamiyet... Nasıl bir komedyen bunlar yahu...

Hayır şimdi Atatürk'ün ana rahmine düştüğü gece diye fener alayı yapsak, tefe koyar çalarlardı. Dünyanın herhangi bir yerinde herhangi bir kişi için böyle bir şey söylemek alay konusu olur. Bu müslümler nerelerini yunmuş yıkanmış sanıyorlar da böyle saçmalıkları normal görüyorlar şaşıyorum.

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...