Jump to content

İslam ve Kadın


Recommended Posts

Türk televizyonları hergün yalanlar atıp duruyor. Neymiş islam kadına değer veriyormuş bundan sonra bu konuya hergün birşeyler yazacağım. İslamda kadın insan olarak bile görülmez. İslam kültürü kadın üzerinden sürekli siyaset yapan ahlaksız bir kültürdür.

islamda%2Bkad%C4%B1n%C4%B1n%2Byeri.jpg


Nisa Suresi 117 – Onlar, Allah’ı bırakıp ancak dişilere tapıyorlar. Hâlbuki azgın bir şeytana tapmaktadırlar.
Nisa Suresi 11 – Erkeğe iki, kadına bir birim miras düşer.
Ahzap Suresi 33 – Evlerinizde oturun, Cahiliye de olduğu gibi açılıp saçılmayın.
Bakara Suresi 228 – Erkekler, kadınlara göre üstündür.
Nisa Suresi 3 – Erkek 4 eş alabilir. Beğendiğiniz kadınlardan ikişer, üçer, dörder alın.
Nisa Suresi 34 – Eşlerinizi dövme hakkı verilmiştir.
Bakara Suresi 282 – İki kadını şahitliği bir erkeğinkine denk kılınmıştır.
Bakara Suresi 223 – Kadınlarınız sizin için bir tarladır. Tarlanıza nasıl dilerseniz öyle varın.
Ahzap Suresi 50 – Biz bilhassa sana şunları helâl kıldık: Ücretlerini vermiş olduğun eşlerini(Kadın Parayla alınıp satılan maldır), Allah'ın sana ganimet olarak ihsan buyurduklarından sahip olduğun cariyeler(kadın köle).
Nahl Suresi 43 - Senden önce de, kendilerine vahyettiğimiz erkeklerden başkasını peygamber olarak göndermedik. (Kadından peygamber olmaz)
Enbiyâ Suresi 7 - Biz, senden önce de, kendilerine vahiy verdiğimiz erkeklerden başkasını peygamber olarak göndermedik. (Kadından peygamber olmaz)



1545989_801336446570175_2383258463006073


Erkeğe, hanımının ne sebeple dövdüğü sorulmaz. (Ebu Davud, Nikah 43)

Savaşta edindiğiniz köle kadınlarınızı satmadan evvel ve dışarı boşalmak şartıyla, tecavüz edebilirsiniz.( Buhari, Nikah 96, Buyu’ 109, Itk 13, Megazi 32, Kader 4, Tevhid 18; Muslim, Nikah 125, (1438); Muvatta, Talak 95; Ebu Davud, Nikah 49, (2171); Tirmizi, Nikah 40, (1138); Nesai, Nikah 55, (6,107).)

Hz. Hüreyre (radıyallahu anh) anlatıyor: “Resulullah aleyhissalatu vesselam buyurdular ki: “Şayet ben bir insanın başka bir insana secde etmesini emredecek olsaydım, kadına, kocasına secde etmesini emrederdim.”
(Tirmizi, Rada’ 10, 1159).


Resulullah kadınların aklen ve dinen eksik olduğunu şu sözlerle açıkladı: “Aklı noksan tabiri, iki kadının şahitliğinin bir erkeğin şahitliğine denk olmasını ifade eder. Dinlerinin eksik olması tâbiri de onların (hayız dönemlerinde) günlerce namaz kılmamalarını, Ramazan ayında oruç tutmamalarını ifade eder.” (Buhârî, Hayz 6, Zekât 44, İman 21, Nikâh 88)

“Uğursuzluk; kadında, evde ve attadır.” (Buhârî, Nikâh 17; Müslim, Tıb 116).

“İşlerini bir kadına bırakan topluluk asla felah bulamaz.” (Buhârî, Meğâzî, 82)

“Yönetimini kadına teslim eden bir toplum iflah olmaz.” (Tirmizî, Fiten, 75)




islam%2Bve%2Bkad%C4%B1n.jpg

islam%2Bve%2Bkad%C4%B1n%2B2.jpg


islamda-kad%C4%B1na-dayak.jpg

_1294396759.jpg

dJfZWWr.jpg

nisa-suresi-34-uncu-ayet_517304.jpg

tumblr_mxbxdkP5Ze1rwfs3oo1_1280.jpg
Link to post
Sitelerde Paylaş
  • İleti 109
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

islam-cennet.jpg

Vakia Suresi (35-37) Gerçekten biz hurileri apayrı biçimde yeni yarattık. Onları, bakireler kıldık. Eşlerine düşkün ve yaşıt.

Nebe Suresi (31-34) Şüphesiz takvâ sahipleri için umulanı buldukları yer, bahçeler, üzüm bağları, göğüsleri tomurcuk gibi kabarmış turunç göğüslü yaşıt kızlar, içki dolu kâseler vardır.

Nisâ Suresi 74 O halde geçici dünya hayatını, ebedî ahiret hayatı karşılığında satacak olanlar, Allah yolunda savaşsınlar. Her kim Allah yolunda savaşır da öldürülür veya galip gelirse, her iki durumda da biz ona yarın pek büyük bir mükafat vereceğiz.

Huriler cinsel partnerdir.

Durhan Suresi 54- Ayet İşte, böyle. Ve onları, iri gözlü huriler ile evlendiririz.
Tur Suresi 20- Takva sahipleri, sıralanmış tahtlar üzerinde yaslanmış olanlardır ve onları güzel gözlü huriler ile evlendirdik.
Rahman Suresi 72- çadırlarda huriler vardır.
Vakia Suresi 22- Ve harika güzel gözlü huriler vardır.

Link to post
Sitelerde Paylaş

İslamda Sübyancılık

Unicef-2007.jpg


İslamın pedofili cenneti
Nebe suresi 33. ayet Gögüsleri tomurcuk gibi kabarmış yaşıt kızlar,
Tomurcuk kelimesinin anlamına bakmamız gerekir.hangi oluşumlar için tomurcuk kelimesi kullanılıyor?
1 . Bir bitkinin üzerinde bulunan ve ileride sap, çiçek veya yaprak verecek olan filiz.
2 . Çiçek açacak gonca
Genel olarak kızlarda meme gelişimi 11 yaşında başlar.
Cennette üreme olacak mıdır? Hayır olmayacaktır. Bildiğiniz gibi cinsellik üreme amaçlıdır. Üstüne üstlün Kuran sübyan yaşta ki Huri göğüslerinden bahseder.
Muhammed’in cennette huri vaadetmesinin sebebi belli. Asıl şaşılacak olan, Kuran’ı doğrulamak için kırk takla atan müslümanların, hurilerin pişbirik oynamak için vaadedildiğini sanmaları. Hurilerin hangi malum iş için vaadedildiği Kuran’da apaçık şekilde yazar. Üreme olmayacaksa ne işe yarayacaktır yeni tomurcuklanmış memeler ve Kuran.

Talak Suresi Bulûğ yaşına girmiş küçük kızlarla evlenmenin ve cinsel ilişkide bulunmanın dinen onaylıyor.
Talâk Suresi 4. Ayet
Kadınlarınızdan âdetten kesilmiş olanlarla (henüz) âdet görmeyenler hususunda tereddüt ederseniz onların bekleme süresi üç aydır. Hamile olanların bekleme süresi ise doğum yapmalarıyla sona erer. Kim Allah’a karşı gelmekten sakınırsa Allah ona işinde bir kolaylık verir.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Evet müslüman arakadaşlar İslam ve Kadın konusuna devam edellim. Bugün müslüman aile yapısını konu edineceğiz. Hergün İslam kültüründe kadının yerini işleyecez. Eşiniz dostunuz varsa bu konuya okumak için davet edebilirsiniz.

Müslüman Aile Yapısı ve Çok Eşlilik

Four-Wives-One-Man1.jpg

Müslüman erkeğinin dörte kadar evlenebilmesini sağlamak üzere, Muhammed, Kuran’a şu hükmü koymuştur.

“Hoşunuza giden başka kadınlarla iki, üç, ve dörde kadar evlenebilirsiniz.” (Nisa Suresi, ayet 3)

Bu hükmü daha da etkili kılabilmek amacıyla, fazla sayıda kadınla evlenmenin “fazilet” sayılacağı inancını yerleştirmiştir. Gerçekten de İbn Abbas’ın rivayet ettiği bir hadise göre, bir gün Sa’d bin Cubayr’e Muhammed, “evli misin?” diye sormuş ve ondan “hayır” cevabını alınca,

“Evlenmeye bak, çünkü inananlar arasında en makbul kişi fazla sayıda kadınla evli olan kişidir”

diye konuşmuştur.

Fakat bununla da kalmamış, bizzat kendisi iki düzineye yakın kadınla evlenmek, aynı anda 11 kadınla evli bulunmak ve buluşmak, ayrıca cariyelere sahip olmak suretiyle “faziletli” bir Müslüman görünmenin en kesin örneğini vermiştir. 63 yaşında iken öldüğü zaman dokuz kadınla evli bulunmaktaydı.

Her ne kadar İbn Sa’d ve ona Hişam bi Muhammed’den gelen haberlere göre Haris, Muhammed’in 15 kadınla evlendiği ve 13’ü ile zifaf olduğunu [gerdeğe girdiğini] bildirse de, Taberi’nin belirtmesine göre Muhammed’in evlendiği kadınların sayısı 24’ü bulmaktadır. Bunlar şunlardır:

1. Huveylid bin Esed bin Abdul’Uzza’nın kızı Hatice; 2) Ebu Bekir’in kızı Ayşe; 3) Zam’a bin Kays bin Abdişems bin Abdi Vedd el-Vudd bin Nasır’ın kızı Sevde; 4) Ömer bin Hattab’ın kısı Hafsa; 5) Ebu Ümeyye bin Mugire’nin kızı Ümmü Selime; 6) Haris bin Ebu Zirar’ın kızı Cüveyriye; 7) Ümmü Habibe; 8) Cahs bin Ribab’ın kızı Zeynep; 9) Ubeyd bin Kab’ın kızı Safiye; 10) Haris bin Huz’un kızı Meymune; 11) Rifaa’nın kızı Neşat; 12) Amr’ın kızı Şenba; 13) Cabir’in kızı Gaziyye; 14) Numan bin Esved’in kızı Esma; 15) Beni Kurayza’dan Zeyd’in kızı Reyhane; 16) Kıbt kavminden Mariya (cariye olarak kullanmıştır. İbrahim adındaki oğlu bu kadından olmuştur); 17) Huzeyme kızı Zeynep; 18) Dihye bin Halife Kelbi’nin kız kardeşi Şerafi; 19) Zayba’nın kızı Aliye; 20) Kays bin Ma’di Kerb’in kızı Kutayle; 21) Şurayh’ın kızı Fatima; 22) Huzeyl bin Hubeyre’nin kızı Havle; 23) Hazrec’in kızı Leyla; 24) Yezid’in kızı Umre.

Çok sayıda kadınla yaşam sürmesini eleştiri konusu yapanları susturmak için, bütün bu evliliklerini Tanrı’nın istek ve buyruklarına dayatmıştır. Rad Suresi’ne koyduğu ayetle Tanrı’nın, daha önceki peygamberlere “karılar” ve çocuklar verdiğini ve aynı şeyi kendisine yaptığını anlatmıştır. Ayet şöyle:

“(Ey Muhammed!) Andolsun senden önce de peygamberler gönderdik, ve onlara da eşler ve çocuklar verdik…” (Rad Suresi, ayet 38)

Bütün bu kadınlar arasında Mariya ve Reyhane, Muhammed’in odalıklarından sayılır. Gaziyye’yi, zifaf [gerdek] gecesi yaşlı bir kadın olduğunu anladığı için, derhal boşamıştır. Şenba adındaki kadını ise, zifaf olacağı zaman hastalığı tuttuğu için koynuna almamış ve fakat bu sırada oğlu İbrahim’in ölümü üzerine Şenba “Muhammed Tanrı elçisi olsaydı oğlu ölmezdi” diye konuştuğu için derhal boşamıştır. Esma’yı da, sırtında lekeler gördüğü için boşamıştır.

Bütün bu yukarıdaki evliliklerini Muhammed, 25 yaşında iken evlendiği ve kendisinden 15 yaş büyük olan Hatice’nin ölümünden sonra yapmıştır.

1371083698_4850_download5.jpg

AHZAB SURESİ
50 - Ey peygamber! Biz bilhassa sana şunları helâl kıldık: Mehirlerini vermiş olduğun eşlerini, Allah'ın sana ganimet olarak ihsan buyurduklarından sahip olduğun cariyeleri, amcalarının kızlarından, halalarının kızlarından, dayılarının kızlarından, teyzelerinin kızlarından seninle beraber hicret etmiş olanları, bir de mümin bir kadın kendini peygambere hibe ederse, peygamber nikâh etmek istediği takdirde, onu başka müminlere değil de sadece sana mahsus olmak üzere helâl kıldık. Onlara eşleri ve cariyeleri hakkında neyi farz kıldığımızı biliyoruz. Bunlar sana hiçbir darlık olmaması içindir. Allah, çok bağışlayıcıdır, çok merhamet edicidir.
51 - Onlardan dilediğini geri bırakır, dilediğini yanına alırsın. Sırasını geri bıraktığın kadınlardan dilediğini yanına almanda da sana bir günah yoktur. Onların gözleri aydın olup üzülmemelerine ve kendilerine verdiğin ile hepsinin hoşnut olmalarına en elverişli olan budur. Allah kalblerinizdekini bilir. Allah her şeyi bilir ve yumuşak davranır.
52 - Bundan başka kadınlar sana helâl olmaz. Bunları başka eşlerle değiştirmek de olmaz. İsterse güzellikleri hoşuna gitsin. Ancak sahip olduğun cariyen başka. Allah her şeye gözcü bulunuyor.
55 - Onlar (peygamberin eşleri) için babaları, oğulları, kardeşleri, erkek kardeşlerinin oğulları, kız kardeşlerinin oğulları, kendi kadınları kadın dostları ve sahip oldukları köleleri hakkında bir günah yoktur. Bununla beraber ey Peygamberin hanımları Allah'tan korkun. Çünkü Allah her şeye şahit bulunuyor.

MÜ'MİNUN SURESİ
6 - Ancak eşleri ve ellerinin sahip olduğu cariyeleri hariç. Bunlarla ilişkilerinden dolayı kınanmış değillerdir.

NUR SURESİ
33 - Evlenme imkanını bulamayanlar ise, Allah, lütfu ile kendilerini varlıklı kılıncaya kadar iffetlerini korusunlar. Ellerinizin altında bulunan köleler ve cariyelerden mükatebe yapmak isteyenlerle, eğer kendilerinde hürriyete kavuşmalarında kendileri için bir iyilik görüyorsanız, hemen mükatebe yapın. Allah'ın size vermiş olduğu malından siz de onlara verin. Dünya hayatının geçici menfaatlerini elde edeceksiniz diye, namuslu kalmak isteyen cariyelerinizi fuhşa zorlamayın. Kim onları zor altında bırakırsa, bilinmelidir ki, zorlanmalarından sonra Allah onlar için çok bağışlayıcı ve merhametlidir.

MEARİC SURESİ
30 - Ancak zevcelerine ve cariyelerine karşı hariç. Çünkü onlara yaklaştıklarında kınanmazlar.

islam-ve-kad%C4%B1n.jpg

Link to post
Sitelerde Paylaş

İslamda Cariyeler (Kadın Köleler)

5o9ZJR.jpg

Kur’an’ın çeşitli ayetlerinde köle'den (ya da cariye'den) söz edilirken çoğu kez "mal", "eşya", "alınıp satılabilen şey" anlamlarına gelen deyimler kullanılmıştır; köle sahibi kimseler ise "mal/eşya sahibi kimseler" olarak gösterilmişlerdir. Örneğin Rum Suresinde "Milku'l-yemin" yani “sağ elin satın aldığı, sahip olduğu köleler" diye yazılıdır (Bkz. . Rum 28; Ayrıca bkz. Nur 31, 33, 58; Ahzab 55; Nahl 71). Nahl Suresi’nde "memlûk" yani "Birinin malı olan köle" deyimi yer alır (K. Nahl 75). Nisâ Suresinde "Rakabe" yani "sahibi bulunduğu köle" diye yazılıdır (Nisa 92; Ayrıca bkz. Maide 89; Mücadele 3; Beled 13). Bakara Suresinde "Rikâb" yani "sahip bulunduğu köleler" diye geçer.

141020140958460703039_2.jpg

Bundan anlaşılan şu: köle (cariye), öyle bir yaratıktır ki efendisinin mutlak tasarrufu altındadır. Efendisi onu dilerse ömrü boyunca köle olarak hizmetinde kullanır, dilerse bir mal gibi satar, ya da dilerse ömrü boyunca kendisine hizmette bulunmak üzere azat eder. Öte yandan Muhammed, iman sahibi erkeklere, köle kadınları "cariye" (odalık) olarak şehvet aracı şeklinde kullanma olasılığını sağlamıştır. Arapların kadına ne kadar düşkün olduklarını bildiği için, şu veya bu nedenle kadınsız kalmasınlar diye bu yolu düşünmüştür. Gazali bu konuda şöyle der: "Arap kavminde şehvet galip olduğu için, sâlih olanları da daha çok
evlenme ihtiyacı duyarlar... Kalbin huzurunu sağlamak ve zinayı önlemek için cariye ile evlenmek mubah olmuştur..." 11 Bundan dolayıdır ki Muhammed Kur’an’a bu olasılığı sağlayacak hükümler koymuştur. Örneğin Nisâ suresinde, "imanlı hür" kadınlarla evlenmeye gücü yetmeyen Müslüman erkeklerin, kendi elleri altında bulundurdukları cariyeleri alabilecekleri yazılıdır: "İçinizden, hür mümin kadınlarla evlenmeye güç yetiremeyen kimse, ellerinizin altında bulunan imanlı genç kızlarınız (sayılan) cariyelerinizden alsın..." (K. Nisâ 25).

is%CC%A7id-yezidi-seks-pazari.jpg

Müminun Suresi 6 Ayet - Ancak eşleri ve ellerinin sahip olduğu cariyeleri hariç. Bunlarla ilişkilerinden dolayı kınanmış değillerdir.
Ahzab Suresi 52 Ayet - Bundan başka kadınlar sana helâl olmaz. Bunları başka eşlerle değiştirmek de olmaz. İsterse güzellikleri hoşuna gitsin. Ancak sahip olduğun cariyen başka. Allah her şeye gözcü bulunuyor.
Nisa Suresi 24 Ayet - Bir de harb esiri olarak sahibi bulunduğunuz cariyeler müstesna, evli kadınlarla evlenmeniz de size haram kılındı. Bütün bunlar Allah'ın üzerinize farz kıldığı hükümlerdir. Bunların dışında kalanlar ise iffetli olarak zina etmeksizin mallarınızla mehir vermek suretiyle evlenmek istemeniz size helal kılındı. O halde onlardan nikah ile faydalanmanıza karşılık mehirlerini kendilerine verin ki, bu farzdır. O mehri takdir edip kesinleştirdikten sonra birbirinizi razı etmenizde bir mahzur yoktur. Şüphesiz ki Allah her şeyi çok iyi bilendir, hüküm ve hikmet sahibidir.
Ahzab Suresi 50 Ayet - Ey peygamber! Biz bilhas sa sana şunları helâl kıldık: Mehirlerini vermiş olduğun eşlerini, Allah'ın sana ganimet olarak ihsan buyurduklarından sahip olduğun cariyeleri, amcalarının kızlarından, halalarının kızlarından, dayılarının kızlarından, teyzelerinin kızlarından seninle beraber hicret etmiş olanları, bir de mümin bir kadın kendini peygambere hibe ederse, peygamber nikâh etmek istediği takdirde, onu başka müminlere değil de sadece sana mahsus olmak üzere helâl kıldık. Onlara eşleri ve cariyeleri hakkında neyi farz kıldığımızı biliyoruz. Bunlar sana hiçbir darlık olmaması içindir.
Nur Suresi 32 Ayet - Aranızdaki bekarları, kölelerinizden ve cariyelerinizden iyi davranışta olanları evlendirin.

isid-seks.jpg

tarihinde zeus- tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş
TEK EŞLİ ERKEK SAPIKTIR !
Kadının yolun ortasından yürümeye hakkı yoktur.
İşsizliğin sebebi kadınlardır

https://www.facebook.com/karikateist/videos/664830553614096/?type=1&theater

Kadın çalışamaz, evde otursun. Kocasını kızdırırsa sopayı yer.
Erkekler huri ile teşviki var ama kadınlara nuri yok. Zaten hakkıyla iman eden kadının aklına böyle bir şey gelmez bile...
tarihinde Zavallı tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş
Pantolon Giyen Kadın Lanetlidir.
Allah dayak cezasını bahşederek kadını onurlandırmıştır

https://www.facebook.com/karikateist/videos/655432604553891/?type=1&theater

Çıplak kadın para etmiyor, tesettürle para etmeye başlıyor.
tarihinde Zavallı tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.


Kitap

Yazar Ateistforum'un kurucularındandır. Kitabı edinme seçenekleri için: Kitabı edinme seçenekleri

Ateizmi Anlamak
Aydın Türk
Propaganda Yayınları; / Araştırma
ISBN: 978-0-9879366-7-7


×
×
  • Yeni Oluştur...