Jump to content

İslam ve Kadın


Recommended Posts

  • İleti 109
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Kadın Sünneti Bir Değerdir-Cübbeli Ahmet Hoca

Sayın Zavallı,

Türk halkının çoğunluğu gerizekalıdır. İmamlar cumada camide kız çocuklarını sünnet ettirin desin hepsi kızlarını sünnet ettirir o derece gerizekalı bir toplumdur. Hatta bazı ateistler bile kızlarını sünnet etirir. Ateistlerde bile sürü psikolojisi var. Bu forumda kaç kez bunu gördük. Zaten çoğu islam ülkesinde kadın sünneti var. İnsanların büyük çoğunluğunda sorgulama yoktur. Çoğunluk her zaman sürü psikolojisiyle yaşayan ahmaklardan ibarettir. Türk aileleri erkek çocuklarını sorgulamadan sünnet etiriyor aynı şekilde toplumda kadın sünneti olsaydı bu geleneği yine milyonlar uygulardı.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Kuran ve Tecavüz.

Kuran, kadına karşı cinsel suç diye bir kavramı tanımaz. Bu nedenle, Kuran hukuku (şeriat) ile yönetilen ülkelerde tek kıstas "Zina"dır ve tecavüze uğrayan kadınlar da zina etmiş olarak hükmedilirler.

Dinimizde böyle bir şey yok diyenler, ya Kuran'ı okumadan Kuran hakkında masal dinlemiş olanlardır ya da cımbızla seçilmiş bir iki olumlu ayeti okuyanlardır. O olumlu ayetlerde ise kadını yücelten bir şey yoktur, sadece genelleme içerisine dahil edilmiş olaylar vardır.

Kuranda kadının, kocasına cinsel hizmet vermekle yükümlü olduğu açıktır. Ayrıca erkeklere uyarı niteliğinde tek bir ayet yokken, kadınlara "namusunuzu koruyun" uyarısı verilmiş ve tecavüze uğraması durumunda yine kadın suçlu duruma düşmektedir.Hal böyle olunca, kadın her durumda kendisini suçlu duruma düşürmekten başka bir şey yapamamaktadır!

video : https://www.facebook.com/karikateist/videos/532645493499270/?type=1&theater

Link to post
Sitelerde Paylaş
Kadının Şeriat'taki Yeri RECM

Gerçek yaşanmış bir hikayedir ve şeriat ülkelerinin gerçek yüzünü ortaya koymaktadır.Din zararsızdır diyenler önce bi izlesinler sonra karar versinler zararsızmı değilmi diye özellikle kadınların izlemesi gereken bir video..

Link to post
Sitelerde Paylaş

sauditreatment.jpg

Kuran Hadis ve Veda Hutbesinde Kadına şiddet

Kuran kadına Şiddet

Nisa Suresi 34 - öğüt verin, onları yatakta yalnız bırakın, dövün onları.

Veda Hutbesi

Sizin kadınlarınız üzerinde haklarınız vardır...

...Şayet bunları yaparlarsa, Allah onları engellemenize, sıkıştırmanıza yatak­larında tek başlarına bırakmanıza ve vurmanıza izin vermiştir...

...Aşırı gitmeden vurun...

Hadislerde Kadına Şiddet

Hz Muhammed Kadına Dayak

"Resulullah benimle olduğu gecelerden birinde aba ve ayakkabılarını çıkardı ve örtüsünü yatağa serip uyudu. Bir süre sonra benim uyuduğumu zannederek sessizce elbise- sini giydi, ayakkabılarını aldı., kapıyı açıp dışarıya çıktı ve kapıyı yavaşça kapadı. Ben hemen elbisemi giyip başımı örttüm ve onun ardı sıra gittim. Resulullah (s.a.a.) Baki mezarlığına gitti ve biraz orada durdu. Ellerini üç kez göğe kaldırdı ve sonra hızla başka bir yöne doğru gitti ve ben de peşinden gittim. Sonra eve doğru geldiğini görünce ondan önce gelip hemen yatağa uzandım. Resulullah (s.a.a.) içeriye girdiğinde buyurdu ki: "Aişe! Sana ne oldu? Niçin böyle solukluyorsun? Neden kuşkulanıyorsun?" Ben: "Bir şey yok." dedim. Resulullah: "Sen söylemezsen Rabbim bana haber verir." buyurdu. Ben: "Ey Resulullah! Anam babam sana feda olsun." dedim ve sonra olup bitenleri ona anlattım. "Önümdeki karartı sendin öyleyse, değil mi?" buyurdu. "Evet bendim." dedim. Sonra eliyle göğsüme öyle vurdu ki, göğsüm ağrıdı. Sonra buyurdu ki: "Allah ve Resulünün sana haksızlık yapacağını mı zannettin?"

Sahih-i Müslim, c. 2, s. 669, h. 103; Müsned-i Ahmed bin Hanbel, c. 6, s. 221.

Erkeğe, hanımının ne sebeple dövdüğü sorulmaz. (Ebu Davud, Nikah 43)

Link to post
Sitelerde Paylaş

KARISINI DIŞARI ÇIKARAN ERKEK KAFİRDİR

islamic_993580992-e1339713849643.jpg?w=7

İslam ve Kuran günümüz dünyasına uygun değildir. Kurana uymak, sizi Dünyanın dışına iter.

İslam çağa uygun olmadığından, Dindarlar sizin için ismini değiştirilmeden uygulamaları farklı olan yeni bir din uydurmuşlardır. Kadını evden çıkarmamanın çağımızda mümkün olmayacağını anlayan Müslümanlar, kadına burka, çarşaf ve tesettür giydirerek sokağa çıkarmışlardır. Kadını sokağa çıkararak Allahın ayetlerini yalanlamışlardır.

İslam dininde kadınlar çalışamaz. Okula, çarşıya, pazara gidemez. Düğünde, törenlerde, eğlencelerde bulunamaz. Kuran ayetlerinde, kadının evden dışarı çıkması yasaklanmıştır. İslam, Allahtan geldi diyerek iddia ettikleri, Kurana göre böyle emreder.

Biz böyle bilmiyorduk diye karşı çıkmanız normaldir. Size doğrunun söylenmediğini biliyoruz.

İslam’ın kurallarına göre; Bilerek uygulamayan gibi, araştırıp öğrenmeyen de kafir olur. İslam inancına göre, Kadını evden çıkaran erkek ve evden çıkan kadın ayetlerei yalanlamış olur. Allah’ın ayetlerini yalanlayanlar da kafir olur. İslam’a göre sizin bu ayetleri duymamış olmanız da sizi kurtaramaz. İslam’a göre Kuran Müslümanları sorumlu tutar. Sadece Din adamları bilmek zorunda değildir. Doğruyu araştırmayan ve öğrenmeyen de ayetleri yalanlamış olur. Doğrusu, Hoca veya imam bana doğru söylememiş diye kurtulamazsınız.

AZHAB-33.(Ey peygamber eşleri) evlerinizde oturun ve ilk câhiliyet devrinde olduğu gibi sokaklara çıkmayınve dua edin ve zekât verin ve itâat edin Allah'a ve Peygamberine. Ancak ve ancak Allah, ey Ehl-i Beyt,sizden her çeşit pisliği, suçu gidermek ve sizi tam bir temizlikle tertemiz bir hale getirmek diler.

tarihinde zeus- tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

İslam'da tecavüze uğrayan kadının da, zina yapmış olarak görülmesinin amacı, kadını iyice köleleştirmek.

Çünkü bu şekilde, kadın daha da kendini eve kapatacak. kimseyle görüşemeyecek.

inanılmaz derecede karanlık bir zihniyet. Bu durumu sadece cehaletle açıklamak imkansız.

Bu şekilde suçu kadına yıkarak, kadının, kendini daha da poşetlemesi, sosyal hayatının tamamen yokedilmesi sağlanıyor.

Bu durumda, çarşaf ve burka şeriat ülkelerinde daha önemli hale geliyor. çünkü kadınlar için tecavüz ölümden beter!

ve tecavüz edilmemeleri sadece kendi özgürlüklerini yoketmelerine bağlı.

Link to post
Sitelerde Paylaş

İslamda Evlilik Yaşı

hz-ay%C5%9Fe_397638.jpg

aise1.jpg

Fasil : İSRÂ` VE Mİ`RÂC HADÎSİ
Konu : Hz. Peygamber`in Hz. Âişe ile evlenmesi
Ravi : Ümmü`l-mü`minîn Âişe
Baslik : PEYGAMBERİMİZİN HAZRET-İ ÂİŞE İLE NİŞANLANMASI
Hadis : Rivâyete göre şöyle demiştir: Ben altı yaşında bir kız iken Nebî salla`llahu aleyhi ve sellem beni akd ve nikâh eylemişti. (Üç sene sonra) biz Medîne`ye hicret ettik. Hâris İbn-i Hazrec oğullarının menziline indik. Müteâkıben ben, sıtmaya tutuldum. Bu cihetle saçım döküldü. (Hastalıktan kurtulduktan sonra) saçım gürleşti, uzayıp omuzlarıma döküldü. Bir kere ben, arkadaşlarımla berâber salıncakta oynarken annem Ümmü Rumân bana doğru geldi ve beni çağırdı. Ben de annemin yanına geldim. Beni ne edeceğini bilmiyordum. Annem elimi tuttu. Tâ evin kapısı önün (e geldiğimizde ora) da beni durdurdu. Ben de yorgunluktan kaba kaba soluyordum. Nihâyet soluğum biraz yatıştı. Sonra annem biraz su aldı. Onunla yüzümü, başımı sıvazladı. Sonra beni eve koydu. Evde Ensâr`dan birtakım kadınlar hazır bulunyordu. Bunlar bana: - Hayır ve bereket üzere geldin, hayırlı kısmet getirdin! di(ye alkışla) dılar. Annem beni bu kadınlara teslîm etti. Bunlar da benim kılığımı, kıyâfetimi düzlediler ve Resûlullah`a teslîm ettiler. Beni hiçbir şey sıkmadı. Ancak Resûlullah salla`llahu aleyhi ve sellem`i habersiz görünce sıkıldım. (Resûlullah bir sedir üzerine oturmuştu. Yanında Ensâr erkeklerinden, kadınlarından oturanlar vardı. Beni Resûlullah yanına oturttu). Ensâr kadınları beni Resûlullah`a takdîm ettiklerinde ben dokuz yaşında bir kızdım.
HadisNo : 1553
Buhari, e’s-Sahih, Kitabu Menakıbi’l-Ensar/44; Tecrid, hadis no. 1553

Fasil : NİKAH BÖLÜMÜ
Konu : Resulullah (sav)`ın Zevceleri
Ravi : Aişe
Hadis : Resulullah (sav), ben altı yaşında iken benimle evlendi. Medine`ye geldik. Beni`l-Haris İbnu`l-Hazrec kabilesine indik. Ben hummaya yakalandım. Saçlarım döküldü, (İyileşince) saçım yine uzadı. Annem Ümmü Ruman, ben arkadaşlarımla salıncakta oynarken, bana geldi, benden ne istediğini bilmeksizin yanına gittim. Elimden tuttu. Evin kapısında beni durdurdu. Evimizde, ensardan bir grup kadın vardı. "Hayırlı, bereketli olsun!", "Uğurlu mübarek olsun!" diye dualar, tebrikler ettiler. Annem beni onlara teslim etti. Onlar kılık-kıyafetime çeki düzen verdiler. Beni, [kuşluk vakti aniden] Resulullah (sav)(`ın gelişinden) başka bir şey şaşırtmadı. Annem beni O`na teslim etti. O gün ben dokuz yaşında idim.
HadisNo : 5611

hz-ai%C5%9Fe-ile-evlenmek-yerine-evlat-e

tarihinde zeus- tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.


Kitap

Yazar Ateistforum'un kurucularındandır. Kitabı edinme seçenekleri için: Kitabı edinme seçenekleri

Ateizmi Anlamak
Aydın Türk
Propaganda Yayınları; / Araştırma
ISBN: 978-0-9879366-7-7


×
×
  • Yeni Oluştur...