Jump to content

Allah dinozorları niye yok etti?


Recommended Posts

  • İleti 214
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Müslümler eğer akıllı iseler buna bir solukta yanıt üretirler. Görevlendirdi, görevlerini tamamladıklarında da görevden aldı diyebilirler.

Fakat sorun şu ki bazı müslümler dinozorlara inanmıyor. Bu çok şaşırtıcı ama gerçekten inanmıyorlar. Allaha, muhammede, meleklere, cinlere, şeytana inanıyorlar. Ama dinozorlara, mamutlara nedense inanmıyorlar! Bunu niye yapıyorlar anlayamıyorum. Dinozorlara inanmak dinlerine ne zarar verir anlaşılır şey değil.

Tek açıklaması, bu yobaz dogmatiklerde bilimin bulgularına karşı gelişen otomatik direnç. Kuran'larında haber verilmeyen bir şeyin bilim tarafından keşfi zorlarına gidiyor salakların! "Laaan nasıl olur, allahın bilmediğini bilim biliyo laaa!"

Böyle bir süzmelik işte... Allahları olsa da akıl verse... Yok...

Link to post
Sitelerde Paylaş

Kafama takılan bir soru?

Kendi pisliğini yediği için mi?

Eşini kıskanmadığı için mi?

Yarat sonra yok et!

Ne yaman çelişki bu böyle..

Bu sorunun cevabı dindarları ilgilendirmez, çünkü o devirde ne insanlar ne de inandıkları Tanrıları vardı.

Dindarlığın tarihi aşağı yukarı 7000 seneden ibarettir. Bu durumda dinozorları yaratan başka bir mekanizma olmalı. :D

Link to post
Sitelerde Paylaş

Müslüman ne yapsın dinozoru?

Bu insanlar dinozoru filan düşünmezler..

Köydeki inekler kırda otlamadan döndükten sonra,evlerinin yolunu kendileri bulurlar..Bizim müslümanlarında camiye gidiş gelişlerini bir seyredin..Aynı inekler gibiler..Gidiyorlar,geliyorlar..Ne dinozoru :D:D

Link to post
Sitelerde Paylaş

Şöyle bir cevap verilmiş..

Değerli kardeşimiz;

Bu konuda herhanig bir hadis rivayeti bilmiyoruz.

Dünyanın yaratılmasının ardından, ilk insanların yeryüzünde yaşamaya başlaması arasında belli bir süre geçmiştir. Bu süre içerisinde bu varlıklar dünya üzerinde yaratılmıştır.

Bunun hikmetine gelince, bugün yeryüzünde insanlığın kullandığı enerji kaynaklarının çoğu dinozor gibi büyük mahlukların fosillerinin ürünüdür. Cenab-ı Allah yeryüzünün asıl sahipleri gelmeden önce onlar için yeryüzünde hertürlü ihtiyacı görecek ortamı hazırlamıştır.

Dinazorların ölmesine gelince, bu mahlukların yaşamasına Cenab-ı Allah izin verseydi, bu devasa mahluklar insanlık için büyük bir tehlike arzederdi. Bu nedenle vazifesini yapan bu yaratıklar, Allah'ın hikmetinin neticesi olarak vazifeden terhis edilerek bâki ruh konumuna geçmişlerdir.

http://www.sorularlaislamiyet.com/qna/5928/dinazorlar.html

akıl fikirde yok ne diyelim bu müslümanlara?

tarihinde Tremor tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

Nas-ıl-kü Yüc-e Allah insanı hiçten yaratamayıp balçık kulanmak zorunda kalmış ise aynı şekilde petrolü de yoktan yaratemüyeciğünden once dinözörleri yaratıp sonra onları petrole çevirmiştir ki insanlar bir nimet olarak faidelesin. -elhamdüliliah.

Eğer-kü direk petrol-ü yaratsa idi, tüm beşeri-ala şaşıp ''bu petrol da nerden gelmiş'' diyeceklerdi ve böyle ce allahın arlığı çok bariz olacak tı.

O zamanda inanmayan kalmayacaktı.

İşte bu sebeple allah petrol nimetine bahame olsun diye dinozorları yaratıp yok etmiştir.

Bunda cehennemlik olanlar için tuzak vardır -sizin gibi.

İşte cevap budur. Herzaman derim sorularla islamiyet gibi bir sitede admin filan olsam çok paralar kazanırdım. Oradaki dallamalr bunu düşünemezdi mesela

Link to post
Sitelerde Paylaş

Dinozorların petrolle bağlantısı çok önem verilecek düzeyde değildir. Bu da bir şehir efsanesi. Petrol daha önce deniz olan veya hâla deniz olan çöküntü bölgelerinde kitlesel büyük toplu ölümler sonucu çökelmelere bağlı oluşmuştur. Kaynağı büyük cüsseli hayvanlardan çok tersine çok aşırı çoğalmış olan ve büyük kitleler halinde toplu ölen küçük cüsseli hayvanlardır. Kara hayvanlarından çok deniz hayvanlarıdır.

Yeryüzünden gelmiş geçmiş toplam canlı kütlesi inanılmayacak kadar büyük. Özellikle sıcak nemli dönemlerde yeryüzü canlı kaynamış. Her yer canlılarla dolmuş taşmış. Tabii ortada insan değil, memeli bile yok o zamanlar.

Sadece petrol değil, kireç de canlıların kalıntısı çökelti bir maddedir. Kalsiyum karbonat. Yerkabuğunda bu kadar muazzam miktarlarda canlı kalıntısı olması, insan ve memeli öncesi dönemde nasıl bir dünya olduğunun göstergesi. İnanılmaz bir dünyaydı. Korkunç, acayip, kabuslarda bile görülemeyecek inanılmaz bir dünya...

Dahi yönetmen Peter Jackson bu dünyayı King Kong filminde canlandırmıştı.

Evrimin nasıl bir serüven olduğunu anlamak için geniş düşünmek şarttır. Canlılığın geçmişi hayallerimizin ötesinde. Çoğu kişi için bu geçmişi zihnine sığıştırabilmek ve kapsamını kavrayabilmek çok güç.

tarihinde democrossian tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.


Kitap

Yazar Ateistforum'un kurucularındandır. Kitabı edinme seçenekleri için: Kitabı edinme seçenekleri

Ateizmi Anlamak
Aydın Türk
Propaganda Yayınları; / Araştırma
ISBN: 978-0-9879366-7-7


×
×
  • Yeni Oluştur...