Jump to content

Erdoğan yine ateistlere çıkıştı: Ülkemde terörist, ateist grupları destekleyenler var


Recommended Posts

Endonezya’nın başkenti Cakarta’da Milli Güvenlik Akademisi’nde yaptığı konuşmada, mezhep farklılıklarından doğan çatışmalara değinen Erdoğan, “Terörist ama aynı zamanda ateist olan grupları mezhep farklılıkların dolayı savunanları görüyoruz” dedi.


Terörle kaynağına bakmaksızın mücadele edilmesi gerektiğini belirten Erdoğan, “Mezhep farklılıklarını bir kenara bırakmalıyız. Bizim tek derdimiz var: İslam, İslam, İslam… İslam’a gölge düşürülmesini kabul edemeyiz. Terörü kaynağına ve kimliğine bakmaksızın reddetme iradesini hep birlikte göstermek mecburiyetindeyiz” diye konuştu.


Bu noktada, mezhep farklılıklarının çatışmayı körüklediğini anlatmaya çalışsa da Türkiye’de terörist örgütlerin aynı zamanda ateist olduklarını vurgulama yoluna giden Erdoğan, şu ifadeleri kullandı: “Bakıyorsunuz şu anda, Müslüman olduğunu söyleyen, fakat farklı mezhepten olduğu için, ülkemdeki terör mücadelesinde ateist olanları dahi savunanların olduğunu gördüğümüz bir dünya var. Böyle bir yaklaşım tarzını görüyoruz. Ama lafa geldiği zaman “Müslümanız” diyorlar. Ama öbür tarafta terörist, aynı zamanda ateist olan örgütleri bu mezhep farklılığından dolayı savunanları görüyoruz. Öyleyse bunlara karşı uyanık olmak zorundayız.”



Kaynak:http://bit.ly/1KDeS0B




Link to post
Sitelerde Paylaş

Ateistler hiçbir zaman terör örgütlerini savunmamıştır, olayı farklı dile getirmenin manası yok. Biz ateizmi savunurken, terör odaklı çevrelerin ateist düşünceye sahip olması bizlerin onların terörünü destekler amacını gütmemektedir.Sizin perspektifinizden bakınca işid terör örgütüde islamı savunan, mücahitci islamcılar, bu durumda sizlerde işid terör örgütünü desteklemektesiniz ve onlarında tek derdi islam,islam ,islam.Ne zaman hür bir biçimde ateist olmaya karar verdiysek bizimde islamın baskıcı tavrını kabul edebilecek yada ettirebilecek bir yapımız bulunmamaktadır. İslamın bizler üzerindeki baskıcı tavrını çok iyi bilmekteyiz, nasılki kendinizi gölge altında hissediyorsanız ateist düşünceye sahip olan kişilerde islam tarafından özgür düşüncelerinin gölgelenmesini istemez, burada saygısız ve başkalarının özgür iradesini kısıtlayan bir düşünce mevcuttur, gördüğümüz yaklaşım tarzı yanlıştır. Toplum içinde özgürlüğümüz devletin yanlış yönlendirmesiyle bağnaz,özgürlüğümüzü kısıtlayıcı ve karşıdakinin bizim ateist düşünceye sahip olduğumuz için kabullenmeyişçi, diretmeci-hatta canımızla tehdit edici üslupları yüzünden "Müslümanız " dediğimiz kimi zamanlar olmaktadır, buda kimseyi ilgilendirmemektedir. Butür üslupta konuşanlara, anlayışsız empati kuramayan kişi ve çevrelere karşı biz zaten çok uyanığız.

Abdul Alhazred

tarihinde Abdul Alhazred tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

Gezi'de,polisin öldürdüğü çocukların analarını,binlerce namussuza alkışlatan sen değil miydin?

Bugün polis ve askerler birer birer öldürülüyor..Umurumda bile değil gerçekten..Tayyip'i 13 senedir bekleyen/koruyan,halkın 13 senedir anasını ağlatan polis ve asker,benim polis ve askerim olamaz..

Tıpkı Aziz Nesin gibi,asla bu ülkeye kendimi ait hissedemiyorum..

Link to post
Sitelerde Paylaş

Şimdi durumu ben anlatayım size

Çin biliyorsunuz artık dünya ekonomisinin 3 söz söyleyeninden birisi (ABD, Almanya, Çin)

Bu Uygur olaylarından dolayı adamlar çok kızdı

Öyle ki tüm yatırımlar, finansmanlar falan tehlikeye girdi

Adamlar ciddi ciddi Türkiyenin ipini çekmeyi düşünüyordu

Bizim RTE yalvar yakar toplantısı ayarladı.

Bu toplantıyı da göz boyamak için biraz da uyguru, türkü, islamcısıyla muhabbet ekleyerek kamufle ettiler.

Orada çekilen fırçayı, yüzüne tükürülen tükürüğü sineye çekti, tamam dei, adamları ikna etti

Ayrıldı

Onun ardından Endonezya

İslam yeri

En çok islam nüfusu olan yer

Hindi diğer hindileri bulduğunda ne yapar?

Glu gluları artırmak için ses verir

Orada bu ezikliğini glu glu ile gidermeye çalışıyor.

İyi ki dünyada paranın patronlarının dini imanı yok da bu müslümanlar zincirlenebiliyor.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Reis doğru söylemiş..

Ben bir ateist olarak 20 leşim,39 dolandırıcılığım,47 hırsızlığım,sayısız terör örgütüyle işbirliğim,binlerce yalanım var..

Ben kötü bir insanım..

Çünkü ben bir ateistim..

Allah benim belamı versin..

Tatmin oldunuz mu?

Link to post
Sitelerde Paylaş

Reis doğru söylemiş..

Ben bir ateist olarak 20 leşim,39 dolandırıcılığım,47 hırsızlığım,sayısız terör örgütüyle işbirliğim,binlerce yalanım var..

Ben kötü bir insanım..

Çünkü ben bir ateistim..

Allah benim belamı versin..

Tatmin oldunuz mu?

Dua et geçer.

Şu senin yazdıklarının affedilmesi bir süphanekeye bakar :D

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...