Jump to content

Müslümanların İntihar Etme Sebepleri


Recommended Posts


10945537_827930710637412_480480609939795

Maide suresi 33 ayet – Allah ve peygamberiyle savaşanların ve yeryüzünde bozgunculuğa uğraşanların cezası öldürülmek veya asılmak yahut çapraz olarak el ve ayakları kesilmek ya da yerlerinden sürülmektir. bu onlara dünyada bir rezilliktir. onlara ahirette büyük azab vardır.

Bakara Suresi 216 Ayet - Savaş size farz kılındı, gerçi o size hoş gelmez. Olabilir ki siz, bir şeyden hoşlanmazsınız; oysa ki o sizin için bir hayırdır. Yine olabilir ki, siz bir şeyi seversiniz, oysaki o sizin için bir kötülüktür. Allah bilir, siz bilmezsiniz.

Âl-i İmrân Suresi 121 Ayet - Hani sen sabah erkenden müminleri savaş mevzilerine yerleştirmek için ailenden ayrılmıştın. Allah, hakkıyla işiten ve bilendir.

Nisâ Suresi 74 Ayet - O halde geçici dünya hayatını, ebedî ahiret hayatı karşılığında satacak olanlar, Allah yolunda savaşsınlar.

Vakia Suresi (35-37) Gerçekten biz hurileri apayrı biçimde yeni yarattık. Onları, bakireler kıldık. Eşlerine düşkün ve yaşıt.

Nebe Suresi (31-34) Şüphesiz takvâ sahipleri için umulanı buldukları yer, bahçeler, üzüm bağları, göğüsleri tomurcuk gibi kabarmış turunç göğüslü yaşıt kızlar, içki dolu kâseler vardır.

Durhan Suresi 54- Ayet İşte, böyle. Ve onları, iri gözlü huriler ile evlendiririz.

Tur Suresi 20- Takva sahipleri, sıralanmış tahtlar üzerinde yaslanmış olanlardır ve onları güzel gözlü huriler ile evlendirdik.

Rahman Suresi 72- çadırlarda huriler vardır.

Vakia Suresi 22- Ve harika güzel gözlü huriler vardır.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Turan Dursun: "İslam terörlerin terörüdür"

"Şeriat iktidarında "insan haklarında degil; " İslam'a inanan insan haklarından sözedebilir olsa olsa.Bu da tam değil; bir ölçüde... Çünkü İslam Şeriatı, islam "fıkh"ı, İslamdan baska hiç bir "din"i"din" saymayanın yanında, "ırk ayrımı" yapar (Kur'an'a göre: Tek muhatap ırk Arap'tır, Araplar içinde de En'am/92'ye, Sûrâ/7'ye göre de "Mekke ve cevresi"nde bulunanlardır.); "soy-sop aynmı" yapar (hadislere ve fıkha göre: "en üstün olan, Kureys Kabilesi"dir.); "mezhep aynmı" yapar. (Şiilerin etkin oldugu yerde sünnilere, sünnilerin etkin oldugu yerdede şiilere ve ötekilere deger verilmez.);" Müslüman ayrımı" yapar ("dindar"ı varken, dinde biraz zayıf olanın degeri yoktur.)... Muhammed'in kendi arkadasları arasında bile ayrım yapmıs; dahası bir kesim öbür kesimle kıyasıya savaşmış, 656 yılında bir savaşta bile (Cemel Savaşın'da) iki kesimden 15 bin kişi öldürülmüştür. Bu tür savaşlar, öldürmeler, islam şeriatının egemen oldugu yüzyıllar boyu olmuş süregelmiştir.

İslam Şeriatı, "insan"ın en temel "Hakkı" olan "yaşama hakkı"nı elinden alır kendi ölçüleri içinde. Ve kendi inanırlarına, "inanmazlar" gösterilerek: -Nerede bulursanız, orada öldürün!" der. (Bkz. Bakara: 191; Nisa: 89,91; Tevbe: 5.) "İnsan Hakları" yaşıyabilir mi böyle bir ortamda? Bu "terörlerin terörü" ortamında?! "İnsan Hakları" için evrensel nitelikte, "uluslararası" kabul edilmiş "bildirge"ler var. Bunlardan hangisi böyle bir ortama "evet" diyebilir? Hangi maddesi hangi hükmü?!!"

tarihinde zeus- tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

Wafa Sultan:"Güya islam yanlış anlaşılıyor. Suriye'de doğmuş büyümüş biri olarak, ben islamdan başka bir şey duymadım. İslam hiçbir zaman yanlış anlaşılmadı. İslamın kendisi sorun fakat kimse bu gerçeklikle yüzleşmek istemiyor. hiç kimse terörizmin kökenine inip iyice bakmıyor. oysa görülecektir ki, bu beyin yıkama makinesinin adı islamdır. islam bana göre ayrı, diğer müslüman kadın ve erkekler için ayrı değil. İslam Muhammed ne dediyse, ne yaptıysa aynen odur. İslamı anlamak mı istiyorsunuz? Muhammed'in biyografisini okumalısınız! hayal kırıklığı yaratan, şok edici belgeler göreceksiniz.

Ayaan Hirsi Ali:" “Herkesi Kur’an’ı okumaya davet ediyorum. Hz.Muhammed’in Mekke’den Medine’ye yaptığı yolculuk esnasındaki davranışları, bugünkü şiddet uygulayan örgütlerin davranışlarıyla değerlendirmenizi istiyorum. Şiddet Hz.Muhammed’in öğrettiklerinden kaynaklanıyor. Bunu önemsememiz gerekiyor. Allah’ın adıyla yapılan cinayetlerin İslam’la alakası olmadığını söylersek İslam’ın değişmesi için hiç bir şey yapamayız ve gelecek neslin Kur’an’ı aynı şekil harfi harfine uygulamasına engel olamayız”

Link to post
Sitelerde Paylaş

İlhan Arsel:"Kur'an'a bağlı ülkelerin, istisnasız olarak, yeryüzünün en geri kalmış ülkeleri arasında bulunmaları, bunun en açık bir kanıtıdır. İslâm ülkeleri tarihi şu gerçeği ortaya vurmaktadır ki Kur'an'a bağlı ve saplı kalındıkça ne akılcılığa ulaşmak, ne gerçek anlamda ilim yapmak, ne demokrasi yaratmak, ne insan varlığını değer ölçülerine kavuşturmak ve ne de insanın insana sevgisini oluşturmak mümkündür."

İlhan Arsel:"Kur'an ayetlerinin yarattığı en sakıncalı sonuç, insan beyninin körlenmesi, düşünme gücünün yitirilmesi ve bu nedenle kişinin fikren gelişemez, akılcı yönde iş göremez durumlara sürüklenmesi şeklinde kendisini belli eder. Müslüman halkların 1400 yıllık bitmeyen gerilikleri, yaratıcı zekâ ve düşünme gücünden yoksunlukları, bunun en belirli kanıtıdır."

tarihinde zeus- tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...