Jump to content

Kafir Kadının Müslüman Erkekle Evlenme Mantıksızlığı, Kafir Kadının Müslüman Olması


Recommended Posts

İşadamı sevgilisi Kerem Göğüş ile evlenen Wilma Elles, Müslüman olup imam nikahı kıydırdı.


NjAxODc1NT-kerem-gogus-ve-oyuncu-wilma-e

Tayland asıllı Jutamas Kantapong, Rize İl Müftülüğü'nde düzenlenen ihtida merasiminde, İl Müftü Yardımcısı Ali Çakmak ve diğer şahitlerin huzurunda Kelime-i Şehadet getirerek Müslüman oldu.

taylandli-kadin-musluman-oldu-3-7300373_

Alman asıllı Alıcıa Madıta Aschenbrenner İslamiyet'i seçerek Ayşe adını aldı. Batman İl Müftülüğüne Müslüman olmak için başvuran Alman asıllı AlıcıaMadıta Aschenbrenner için İhtida töreni düzenlendi. Şahitler huzurunda Kelime-i Şehâdet getirerek İslâm dinine giren Alman asıllı Alıcıa Madıta Aschenbrenner, Ayşe ismini aldı. Müftü Hasan Çağlar, Müslümanlığı seçen Ayşe'ye ihtidâ belgesi ile Kur'an-ı Kerim'in Almanca Meali ve Diyanet İşleri Başkanlığı

alman-kiz-musluman-oldu-42206.jpg

AVUSTURYA'nın Vorarlberg Eyaleti'nin başkenti Bregenz'te oturan Jaueline, Ivana ve Sandra-Medina adlı 3 kadın törenle Müslüman oldu.

Sanal post ta yeni dönem başlıyor!

Bregenz Avusturya Türk İslam Birliği Camii'inde kadın genclik kolları tarafından ihtida töreni düzenlendi. İmam ile birlikte Kelime-i şehadet getiren 3 Avusturyalı kadın Müslüman oldu. Kadınlardan oluşan kalabalık bir cemaat huzurunda islamiyeti seçen kadınların mutlulukları dikkati çekti. Camiide salavat ve dualarla devam eden program, çeşitli hediye verilmesi ile sona erdi.

220220151517502084928.jpg

Alman genç kız Sakarya’da Müslüman oldu

Almanya'dan Sakarya'ya gelen 21 yaşındaki Juliet Meiser Gallet, Kuran-I Kerim’den çok etkilenerek Sakarya'da Müslüman oldu.

Gallet Kuran-ı Kerimden çok etkilenen ve Almanya' da tanıştığı Türk ailesinin destekleri ile Sakarya’ya gelen Gallet, Sakarya İl Müftülüğü’nde Müftü Yardımcısı Haydar Bektaşoğlu tarafından yapılan İhtida töreni ile Müslüman olarak Cennet ismini aldı.

alman_genc_kiz_sakaryada_musluman_oldu_1

Anastasia Romanova,Müslüman oldu Elif Romanova ismini aldı! Anastasia Romanova kadın Özbekistan’da tanıştığı Türk ailesi ile Zonguldak'a gitti İslamiyeti seçen Romanova artık Elif oldu..

anastasia_romanovamusluman_oldu_elif_rom

Gerede’den Ukrayna’ya yıllar önce çalışmak için giden Süleyman Karaman, Ukraynalı Anastasıa Homzıakova ile tanışıp hayatını birleştirdi. Kendi isteğiyle İslam’ı seçen Anastasia için Gerede İlçe Müftülüğünde İhtida Merasimi düzenlendi.

59500.jpg

unlu-ingiliz-kadinlar-islami-seciyor1.jp

musluman_olan_ingiliz_kadin_gozyaslarini

Link to post
Sitelerde Paylaş

Ve Müslüman Olduktan Sonra

Nisa Suresi 3 – Erkek 4 eş alabilir. Beğendiğiniz kadınlardan ikişer, üçer, dörder alın.

Tahrim Suresi 5 Ayet - Peygamber sizi boşayacak olursa, belki de, Rabbi ona(Muhammed'e) sizden daha hayırlı, kendisini Allah'a teslim eden, inanan, gönülden itaat eden, tövbe eden, ibadet eden, oruç tutan, dul ve bakire kadınlar olmak üzere sizden daha hayırlı eşler vermesi umulur. ( Yaşlanan kadınları boşayıp yeni bakireler alabilirsiniz)

İslamda kadın maldır. Yaşlandıktan sonra çöp tenikesine atılır ve yerine yeni bakire alınır.

Muslim%2BWoman%2B1.jpg

1545989_801336446570175_2383258463006073
Link to post
Sitelerde Paylaş

Ümmü Atiyye el-Ensârî (Radiyallahu Anha) şöyle dedi: “Medine’de kadınları sünnet eden bir kadın sünnetçi vardı. Rasulullah (Sallallahu Aleyhi ve Sellem) o sünnetçi kadına: −‘Fazla derinden kesme! Çünkü bu, kadın için daha çok tat (orgazm) almasını sağlar. Kocası içinde daha sevimlidir’ buyurdu.” (Ebu Davud 5271)

3975.jpg

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...