Jump to content

Müslümanları Gördükçe İnsan Olmaktan Nefret Ettim


Recommended Posts

İnsanlık tanrihinin en vahşi ve sapık kültürü beni insan olmaktan nefet ettirdi. Başka bir gezegende yaşam olsa bu gezegeni terkedecem. Müslümanları gördükçe bu ahmaklıklarını sorgulamadıkları için insanlıktan soğudum. Müslümanları gördükçe insan olmaktan utanıyorum.


Aşağıdaki müslümanların yaşam tarzına bakın haksız mıyım ?



İslamda kafa kesme

%C4%B1rak-%C5%9Fam-islam-devleti_672858.

Muhammed suresi 4 ayet- savaşta inkar edenlerle karşılaştığınızda boyunlarını vurun....



Vajinadan Et Kesme Ritüeli (Kadın Sünneti)

trailpic-for-FGM-the-film-001.jpg



Penisten Et Kesme Ritüelli (Erkek Sünneti)

khatna_circumcision.jpg



Hayvan Katliamı Bayramı


belediye2.jpg


Aç ve Susuz Kalma Ayında Dayak

images.jpg


İslamın insanların ne giyeceğine karışması

Burka.jpg


İranda Aşure Gününde Bebek Bıçaklama Ritüelli

ashoura-04.jpg

Toplu Katliamlar

siddet.jpg


Tevbe suresi 5 ayet – Hürmetli aylar çıkınca, puta tapanları bulduğunuz yerde öldürün...

Link to post
Sitelerde Paylaş
gönderildi (düzenlendi)

Müslümanlar birgün İslam'daki vahşeti, kötülüğü, ilkelliği sonunda reelize edip, ondan kitleler halinde uzaklaşmaya başlayabilirler mi? Ritüelleri ve ilkeleri ile İslam hiç kuşkusuz bir uç din.
1,7 milyar zavallı, fakir, düşkün, çoğu onursuz ve gurursuz ve şanssız insanın adapte ettiği kötü, ilkel, hatta iğrenç bir yaşam tarzı.Terörün kafa kesmenin emredildiği bir din. Kadın ve erkek sünnetleri ile çeşitli hayvanların kurban edildiği kanlı ve barbar ritüelleri olan, kadının aşağılandığı, cinsiyet ayrımcılığının yapıldığı, Kerbela gününde inanırların vücutlarına işkence ederek kanlarını akıttığı, her yıl 30 gün gündüzleri aç susuz kalınıp, geceleri domuz gibi sabahlara dek tıkınılan bir yaşam tarzı.

Yıllardır bir gün bu sapkınlıklara birileri bütün müslümanlar aniden son darbeyi indirecek ve onu yok edecek diye umut edip duruyoruz.Henüz o gün gelmedi. Geleceğe de hiç benzemiyor.
Neden diye soruyoruz kendi kendimize.
Neden günümüzde daha sapık olması mümkün olmayacak kadar aşırı bir din olan İslam hala yaşanıyor? Hala pratik ediliyor? Hala saygı ile anılıyor? Hala saygı duyulması bekleniyor?

tarihinde zeus- tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

Bu pislikler düşünce mekanizmalalarını kaybetmiş insanlar, kafalarının içi çelişkili düşüncelerle dolu, arkadan konuşma, adam satma, saygısızlık, nefret, anlayışsızlık her şey mevcut kafalarının içinde.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Araşdırmadan yazanlardansınız.

1.KAdın sünneti islamda değil

2. Kafa kesme için illa müslüman olmaya gerek yok. Son zamanlar media sizi kandırmış. İŞİD denilen şeyin kesdiyi tüm kafalardan fazlasını Stalin ya Lenin bir kecede almış. Yani tutarsız.

3. Toplu katliamlar yine de en fazla toplu katliamı Kambocada pol pot veÇinde Mao yapdı. Birde Hitleri, Lenini Troçskini şuraya ilave ede bilirsiniz.

Aslında İnsan olmaktan nefret etmelisiniz ama bilmeden salladığınız için.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Araşdırmadan yazanlardansınız.

1.KAdın sünneti islamda değil

2. Kafa kesme için illa müslüman olmaya gerek yok. Son zamanlar media sizi kandırmış. İŞİD denilen şeyin kesdiyi tüm kafalardan fazlasını Stalin ya Lenin bir kecede almış. Yani tutarsız.

3. Toplu katliamlar yine de en fazla toplu katliamı Kambocada pol pot veÇinde Mao yapdı. Birde Hitleri, Lenini Troçskini şuraya ilave ede bilirsiniz.

Aslında İnsan olmaktan nefret etmelisiniz ama bilmeden salladığınız için.

İyide mao,lenin,stalin,hitler bunları din uğruna yapmadı ki?

Link to post
Sitelerde Paylaş

Kurban bayramına vahşet demek işte görün gözlerin yanılgısı . aklımamı inanayım dinimemi. tabiki dinime.

  1. 1-kurban bayramı ruhu:


    kurban bayramı ve vahşet kelimesi yanyana gelemeyecek kadar zıt şeylerdir aslınd.Kurban bayramı mübarek dinimizin en önemli vecibelerinden Kurban kesmenin ve hac ibadetinin yapıldığı zamandır.hemen hemen hepimizin bu mübarek bayram ile ilgili geçmişe dair tatlı anıları vardır.bayramda yanlarına gidilen akrabalar,büyüklerin öpülen elleri,hediye olarak alınan mendiller,harçlıklar,kapı,kapı gezilerek toplanılan şekerler.evet özellikle en azından 70,80,90’lı yılları yaşayan kişiler bunların anlamlarını iyi bilirler.bayramlar yakınlaşmaktır,muhabbettir,ve son zamanlarda malesef pekte duyamadığımız unuttuğumuz kalbe dolan huzurdur..


    evet bu mübarek bayramlar müslüman kardeşlerimizle,komşumuzla,akrabamızla yakınlaşmak demektir.kestiği kurbanlığın etinden mahalledeki yoksullara ikram etmek demektir yani senenin büyük bir çoğunluğuda unutulan yoksulları hatırlamak demektir..tıpkı ramazanda oruç tutarak açlıklarını hatırladığımız gibi.


    Bayramlar küslerin barışması,karşı karşıya oturduğumuz halde hiç çalmadığımız komşumuzun kapısını çalmamız demektir.sene boyunca işe güce dalıp bir telefon dahi etmediğimiz bizim yollarımızı gözleyen,üzerimizde büyük hakları bulunan anne ve babamızın yanında olmamızdır.


    evet bayramlarımızın güzelliklerini saymakla bitiremeyiz.eğer sizin bayramınızda bunlardan en azından biri yoksa siz bayramı HAZRETİ ALLAH CELLE CELLÜH’ÜN istediği gibi yaşamamışsınız demektir.


    ama bunların yanında malesef böyle ulvi,böyle güzel amaçları bulunan bayramlar bazı kesimler tarafınca dile dolanmıştır.onlara göre güya Kurban bayram değil vahşettir.tabiki onlar bu yukarıda saydıklarımızın hepsini gözardı eden,yok sayan kesimler..ve sadece bayramda boğazlanan hayvanları görüyorlar.bizim onları katlettiğimizi boşu boşuna hayvanları öldürdüğümüzü söylüyorlar.hatta bunu canilikle bile nitelendirenler var.ama acaba haklılarmı?


    Kurban kesmek vecibesini bizler öncelikle HAZRETİ ALLAH CELLE CELALÜH’ÜN emri olduğu için yerine getirmekteyiz.ve o bizim paylaşmamızı istiyor. kurban etinin 3 görevi vardır. 3’te biri yoksullar,3’te biri komşular,3’te biri aile içindir.kurban kesen birisi belkide aklına hiç getimediği yoksulları düşünmek zorundadır.kapısını hiç çalmadığı komşusu ile tanışmak ve bayramlaşmak zorundadır.yoksulları hatırlamanın önemini uzun uzun anlatmaya gerek yok.onlara bakınız yeter! onlarda bizim gibi insanlar ve bizde onların durumuna düşebiliriz desek yeterli olur herhalde.


    komşuluk meselesi de en az bu mesele kadar önemlidir.günümüzde komşuluk müessesesi can çekişmekte.oysaki iyi bir komşuluk ilişkisi demek gurbette ki kişiler için gurbette kurulmuş bir aile,bir akrabalık ilişkisi demektir.hasta olduğunuzda sizin imdadınıza binlerce km. uzaktaki anne,babanız,kardeşiniz değil komşunuz yetişir.günlerce görmediği zaman ne oldu komşu öldünmü,kaldınmı diye komşunuz sizi yoklar.eğer güvenilir bir ilişki kurmuş iseniz zor zamanlarınızda hiç kimseden isteyemediğiniz borcunuzu kardeş gibi bildiğiniz komşunuzdan istersiniz.eğer komşunuz şerli,kötü isede işte ozaman o diyarı terketmek istersiniz başınıza bela olur.


    PEYGAMBER EFENDİMİZ SALLALLAHU ALEYHİ VE SELLEM miraç hadisesi vuku bulup dünyaya yeniden teşrif buyurduklarında HAZRETİ ALLAH CELLE CELALÜH komşuluk meselesi üzerinde okadar durdu ki.komşuyu komşuya mirasçı kılacak sandım buyurmuştur…


    2.Kurban ibadetimize Laf edenlere



    evet geçelim kurban hakkında yöneltilen vahşet suçlamasına.etin kilosu ortalama bir fiyatla 20 lira.et pahalı bir gıda.heleki asgari ücretle aile geçindiren bir aile reisi için lüx.belki inandırıcı gelmeyecek bazılarımıza ama bütün sene boyunca evine 1 kg. bile et alamayan insanlar var.onlarda et yemesinler tavuk yesinler diyorsanız.tavuk beyaz ettir.kırmızı et ise hernekadar fiyatsal olarak lüx olsada ihtiyaçsal olarak gerekli hatta bir insan vucudu sağlıklı kalabilmek için belli zamanlarda kırmızı etteki proteini almak zorunda.eğer almazsa yada alamazsa protein eksiliğinden kaynaklanan hastalıklarla yüzleşir malesef.eğer protein içeren bakliyatlar var derseniz,millete et yedirmemeye and içimişsiniz demektirki uzamanlar bakliyatların her nekadar protein içersede tam olarak etin yerini tutmadığını etteki proteinin daha kaliteli olduğunu söylüyorlar..


    insanoğlu sadece sağlıklı olmak için et yemez.yanından geçtiği bir köfteciden tüten cızır cızır pişen köftenin kokusunu duymuştur,yada mangalbaşı restorandan yayılan mis gibi adana kebabın kokusunu,döner tezgahında yavaş yavaş pişen dönerin görüntüsü bile iştah açıcıdır.hiç olmazsa senede 1 gün bu insanlarada kokusunu ve görüntüsü duydukları şeyin tadına bakmalıdırlar.


    bu ne vahşettir.cani adamlar,zalimler,hayvan katilleri.


    ne oldu neye kızdın bir anda ortalığa salınan kebap kokularına mı,özellikle gözlerimize sokulan dönerlere mi diyorsunuz değilmi.hayır dönercilerin kebapçıların o hayvanları kesmesine kızıyorum.ama nedense sadece ben kızıyorum.sahi kurbana vahşettir,kurban bayramı dehşettir diyenler niye kızmıyor onlara? kubanda hayvan kesilince vahşet deniliyorda.dönercideki,hamburgercideki,kebapçıdak i hayvan değilmi?


    daha önce yine Kurban kesmek vahşettir,kurban bayramı dehşettir diye bir yazı okumuştum orada adamın biri bu gayet yüzeysel bakış açısı ve kasıtlı söylenmiş kurban vahşettir sözüne çok güzel bir cevap veriyordu
    türkiyede kesilen kurban sayısının,normalde yemek için kesilen hayvanların sayısına oranı tam olarak sadece 1000’de 6!yani türkiyede normalde yemek için örnek olarak toplam 1 milyon hayvan kesiliyorsa - kurban bayramında kesilen toplam hayvan sayısı sadece 6 bin!


    evet bütün halk tarafından 1,2 günde topluca yapılan bir ibadet olduğu için kurban kesimi göze batıyor ama bütün sene otellerden,restoranlara,lokantalardan,kasaplara kadar et ürünü satanların kestirdiği hayvanın sayısı yanında hiç kalıyor.avrupadan,amerikadan getirtdiğimiz özel tarifli,gizli soslu etlerin tavukarın sayısıda buna dahil değil.


    asıl vahşet nedir biliyormusunuz dikkat ediniz etin kilogramı ortalama en ucuz 17 ila 20 lira arası ve o kesilen kurban dışı hayvanda yoksulların hiç hakkı yok!eğer paran varsa yersin yoksa kokusu ve hatta görüntüsü ile yetinmek zorundasın!


    önemli bir meselede şudur belkide en önemlisidir:Kurbanda hayvan kesmenin amacı sadece et yemek değildir.HAZRETİ ALLAH CELLE CELALÜH bizlerin vicdani ilişkilerinin gelişmesini istiyor.bildiğiniz gibi imtihan dünyasındayız.ve aldığımız nefes bile imtihanın parçası. sadece
    kendimiz için yediklerimizi paylaşacakmıyız paylaşmayacakmıyız
    ,kestiğimiz hayvanlardaki 3’te 1‘er yoksul ve komşu hakkını ayıracakmıyız ayırmayacakmıyız onu bize göstermek istiyor.herkeste fazla fazla hemde çok çok fazla fazla cömertliğinin karşılığını alacak ahirette.


tarihinde Mikelanjo007 tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

Araşdırmadan yazanlardansınız.

1.KAdın sünneti islamda değil

2. Kafa kesme için illa müslüman olmaya gerek yok. Son zamanlar media sizi kandırmış. İŞİD denilen şeyin kesdiyi tüm kafalardan fazlasını Stalin ya Lenin bir kecede almış. Yani tutarsız.

3. Toplu katliamlar yine de en fazla toplu katliamı Kambocada pol pot veÇinde Mao yapdı. Birde Hitleri, Lenini Troçskini şuraya ilave ede bilirsiniz.

Aslında İnsan olmaktan nefret etmelisiniz ama bilmeden salladığınız için.

İslamcı gerici ve yobaz bir yorum olmuş.

1- Kadın sünneti en çok nijerya ve somali gibi müslümanların çok olduğu ülkelerde yaygın. Bunu yaptıran insanlar da müslüman, islamı yaşıyorlar.

2- stalin ve lenin dediğin insanlar herhangi bir din uğruna öldürmedi insanları.

3- toplu katliamları işid denen aşırı islamcı örgüt islamı yaymak için yapıyor.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Ne fark eder ki, onlarda solculuk uğruna yaptı yani ideoloji uğruna.Milyonlarca insanın ölmesinin sizce anlamı yokmu?

Ayrıca İŞİD öldürdüğü insan sayısı bir kaç bin olar ya olmaz. ötekiler şu kadarı bir gecede yapıyordu.

ona bakarsan dünyada hergün sürekli gasptan,hırsızlıktan,tecavüzden,terörden insanlar ölüyor.Biz dindarlar İnsanları öldürüyor dediğimizde bize bunlarımı söyleyeceksiniz.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Araşdırmadan yazanlardansınız.

1.KAdın sünneti islamda değil

Pek çok islam ülkesinde erkek sünneti gibi kadın sünnetide uygulanmaktadır. Kadın sünneti hadis kaynaklarındada geçer.

Ümmü Atiyye el-Ensârî (Radiyallahu Anha) şöyle dedi: “Medine’de kadınları sünnet eden bir kadın sünnetçi vardı. Rasulullah (Sallallahu Aleyhi ve Sellem) o sünnetçi kadına: −‘Fazla derinden kesme! Çünkü bu, kadın için daha çok tat (orgazm) almasını sağlar. Kocası içinde daha sevimlidir’ buyurdu.” (Ebu Davud 5271)

Yaşadıkları acıları kendi çocuklarına da “gelenek” adına yaşatmak isteyen kadınlar, sünneti özellikle 7 yaş üzeri ve ergenlik çağındaki kız çocuklarına, bir şölen gibi sunarlar. Kadın sünneti, büyümenin ve kadınlığa atılan adımın gereği olarak tanıtılır. Hediyeler, elbiseler, eğlenceler vaad edilir. “Az” çığlık atan kızlar herkesin beğenisini ve takdirini alırken, çok çığlık atan kızlar hem acıları hem de utançlarıyla başbaşa bırakılır ama sonuçta sünnetli kızların genel olarak çevrelerinde statüleri yükselir, evlenmeleri garanti altına alınır ve maalesef hayatları boyunca sürecek sağlık sorunlarıda böylece başlar.

Sünnetçi dışında, kız çocuğunun etrafına toplanan kadınlardan bazıları kız çocuğunun kollarını, bacaklarını sıkıca tutar, bazıları kıpırdamaması için omuzlarından bastırır. Dilini yutmasını veya ısırmasını engellemek için kızın ağzına bir bez veya sopa yerleştirilir; diğer kadınlar tarafından da çığlıkları bastırmak için def çalınıp yüksek sesle şarkılar söylenir ve bir yandan da iyi dilekler iletilir.

İslam Ülkelerinde Kadın Sünneti Resimleri

kadc4b1n-sunneti.jpg

onezyada_toplu_kiz_cocugu_sunneti_12.jpg

kad%25C4%25B1n%2Bs%25C3%25BCnneti.jpg
Link to post
Sitelerde Paylaş

ona bakarsan dünyada hergün sürekli gasptan,hırsızlıktan,tecavüzden,terörden insanlar ölüyor.Biz dindarlar İnsanları öldürüyor dediğimizde bize bunlarımı söyleyeceksiniz.

ona bakarsan dünyada hergün sürekli gasptan,hırsızlıktan,tecavüzden,terörden insanlar ölüyor.Biz dindarlar İnsanları öldürüyor dediğimizde bize bunlarımı söyleyeceksiniz.

ona bakarsan dünyada hergün sürekli gasptan,hırsızlıktan,tecavüzden,terörden insanlar ölüyor.Biz dindarlar İnsanları öldürüyor dediğimizde bize bunlarımı söyleyeceksiniz.

İleide insan olmakatan nefret eden biri var. Nefret etme nedeni de gasp, ölüm falan. Fakat nefret etme nedeni müslümanların öldürmesi. Ben de diyorum ki, eğer nefret edecekseniz daha büyük katiller var onlardan misal verin.

Şimdi şu insan eğer dinlere göre nefret ediyorsa yine yanlış yapmış. Yani kadın sünneti denen Afrika ve Endoneziyadakı bazı kabilelerin yerel adetlerini müslüman yani yine tutarsızlık.

Aşure gününde kafadan kan çıkarma da alevi adetidir, yani böyle karma karışık bir ileti.

Mesela insan müslümanlardan nefret ediyorsa şu anlaşılandır kendi fikri saygıyla karşılamak lazım. Ama aklına gelenden bir laf salatası düzelterek bir nefret objesi yaratmak için hayal gücünü zorlamamalı. Neye neden nefret ettiğini doğru bilmeli. Yoksa böyle kulaktan dolma bilgilerel bir şey eleştirelemez.

Bir daha tekrarda fayda var. Kimse onun nefretine karışamaz. Ama başkalarını da salak yerine koyarak gerçekleri sapıtması da bir başka konu.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Ne fark eder ki, onlarda solculuk uğruna yaptı yani ideoloji uğruna.Milyonlarca insanın ölmesinin sizce anlamı yokmu?

Ayrıca İŞİD öldürdüğü insan sayısı bir kaç bin olar ya olmaz. ötekiler şu kadarı bir gecede yapıyordu.

Lenin, stalin falan, katliammı yapmış?

Onların anasını avradını, yedi ceddini, gelmişini, geçmişini, bacısını, kızını....

Onlar bunu yaptıran şeyin de anası avradını, kitabını, kulak deliğine varana kadar...

İşte fark bu noktada başlıyor. Sen, insanlara bunu yaptırna din için bunları diyebiliyor musun?

İki yanlış bir doğru etmiyor. Lenin, Hitler vs. denenlerin pislik yapmış olması, bu pisliği aklamıyor.

Sen ise, onları gösterip, kendi pisliğini aklamaya çıkıyorsun.

Soru da basit: Sen bunların aynısını söyleyebiliyor musun?

Link to post
Sitelerde Paylaş

Lenin, stalin falan, katliammı yapmış?

Onların anasını avradını, yedi ceddini, gelmişini, geçmişini, bacısını, kızını....

Onlar bunu yaptıran şeyin de anası avradını, kitabını, kulak deliğine varana kadar...

İşte fark bu noktada başlıyor. Sen, insanlara bunu yaptırna din için bunları diyebiliyor musun?

İki yanlış bir doğru etmiyor. Lenin, Hitler vs. denenlerin pislik yapmış olması, bu pisliği aklamıyor.

Sen ise, onları gösterip, kendi pisliğini aklamaya çıkıyorsun.

Soru da basit: Sen bunların aynısını söyleyebiliyor musun?

Kol gibi bir cevap aynen öyle bunlar tam birlikler allah için öldürmek rahatlık veriyor vicdanlarını hayali bir canavara telsim etmişler.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Olası Mars veya başka dünya dışı kolonilere asla bir müslümün götürülmemesi konusunda açıklanmamış gizli bir mutabakat bulunuyor. Mars için herkese açık gönüllü başvuruları için oluşumlar başlamış durumda. Tabii yok öyle bir koloni henüz ama şimdiden kamuoyu hazırlamak için yapılıyor bu çalışmalar. Koloni kurulduğunda "ben giderim" diyen kalabalık bir topluluk olması ve içlerinden en iyilerinin seçilebilmesi için.

Bu oluşumlarda böyle bir görüş, yani müslümlerin hiç bir uzay kolonisine taşınıp orayı da boka çevirmesine izin verilmemesi gerektiği konuşuluyor. Haklılar da... Bir müslümü oraya götürüp orayı da bok içinde bırakmasına izin verilmesi delilik olur. İnsana her şeyden önce huzur lazım. Huzurun yoksa ne tad alınır hayattan?

İteyim öyle koloniyi. Bunlar orada da din din din din diye milletin başının etini yiyeceklerse ne anladık biz bu işten! Kesinlikle müslümler alınmamalı. Bok eder sıvar çıkarlar orayı da. Bunlara laf da anlatılmaz. Bir kes şu allah mallah zırvalarını da kafamızı dinleyelim desen anlamaz, din din din öter dururlar.

Hayır yani ben bu müslümleri iyi tanırım. Bunlar bu sahteciliklere, cinayetlere, hırsızlıklara kalkışmadan önce bunları bir insan yerine koyup bunlara inançlarına saygı duyarak güzellikle ikna etmeye uğraşırdım. Hatta bu yüzden bana "kibar katil" adını takmışlardı. "Bunun tatlı diline aldanmayın, bu dinimizi yozlaştırmak, pasifize etmek için uğraşan, müslümlere laik olmayı aşılamaya çalışan bir ajan" diyorlardı.

Zaman kimin önce kibar görünüp sonra alenen dinci terörü besleyen haydut katil, insanları inançları yüzünden düşman ilan eden kinci dinci psikopat olduğunu gösterdi. Bu müslümlerin foyaları da, cılkı da her şeyi çıktı.

Bir utanıp yüzleri kızarıyor mu, hayır... Bu kadar herzeyi yedik, yalan söyledik, iftira attık, zulmettik, hak çiğnedik, çaldık, öldürdük, katillerin eline silah para verdik, inançları farklı diye bebekleri bile kestiler, kadınları pazarlarda sattılar bu ellerine silah para tutuşturduğumuz haydutlar diye utanıyorlar mı? Hayır. Bunlar olmaz. Bunların insan olması diye bir olasılık çok çok zayıf. Belki milyonda bir anca çıkar bu saçma sapan dini araplar nerden bize kakalamış der... O da belki...

Link to post
Sitelerde Paylaş

Araşdırmadan yazanlardansınız.

1.KAdın sünneti islamda değil

2. Kafa kesme için illa müslüman olmaya gerek yok. Son zamanlar media sizi kandırmış. İŞİD denilen şeyin kesdiyi tüm kafalardan fazlasını Stalin ya Lenin bir kecede almış. Yani tutarsız.

3. Toplu katliamlar yine de en fazla toplu katliamı Kambocada pol pot veÇinde Mao yapdı. Birde Hitleri, Lenini Troçskini şuraya ilave ede bilirsiniz.

Aslında İnsan olmaktan nefret etmelisiniz ama bilmeden salladığınız için.

Dün soykırımla ilgili birşeyler yazmıştım..Soykırımda özellikle/öncelikle NİYET önemlidir..Niyet eğer kötüyse,sayının hiç önemi yoktur..

İnsan ölümlerinde de niyet önemlidir..Bir insan başka bir insanı neden öldürmüş,bu önemlidir..Eğer trafik kazasında öldürmüşse,az ceza alır veya hiç almaz..Eğer bir eve girip,evdeki kadına tecavüz edip sonra öldürdüyse bu kişiyi,çok ciddi bir ceza alır..

Öldürmek aslında önemli değil..Niyet önemli..

(Burayı iyi anlayın..Öldürmek iyidir demiyorum)

Komünistlerin el kitabında insanları öldürün diye birşey yazmaz..Tam aksi yönde şeyler yazar..Bu bakımdan komünistlerin katliamları,sadece yapanları bağlar..

Müslümanların el kitabında insanları öldürün diye defalarca yazar..Kuran'da yaklaşık 100 defa..!Bu bakımdan müslümanların katliamları,sadece yapanları bağlamaz..Çünkü bu katliamı yapanların sırtını dayadıkları bir gerçek var..Bu da öldürme niyetlerinin dayandığı gerçektir..Bir müslüman,Kuran'a bakarak bir kafiri öldürebilir ve aklanmak için ''cinayeti Kuran sayesinde yaptım'' diyebilir..Buna kimse itiraz da edemez ama bir komünist Marx'dan ilham alıp cinayet işledim diyemez..Böyle bir gerekçe ileri süremez..

Hristiyan ve yahudilerin kutsal metinlerinde de,insanları harekete geçiren,insanların katliamlara niyetlenmelerini sağlayacak ifadeler var..Bunu da söylemek lazım..

tarihinde NOLAN tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

Komünistlerin el kitabında insanları öldürün diye birşey yazmaz..Tam aksi yönde şeyler yazar..Bu bakımdan komünistlerin katliamları,sadece yapanları bağlar..

Aslında bu pek doğru değil. Komünist liderlerin kitapları insanları şiddet, terör ve vandalizme teşvik eder. Proleteryanın burjuvaziye terör ve vandalizm uygulamasını meşru görür ve adına da "Kızıl Terör" derler. Örneğin Rus devriminin öncüsü Lenin, devrimci grupların olabildiğince iyi silahlanmaları, tüfek, tabanca, bomba, sopa, bıçak, muşta, halatlar, ip merdivenler gibi çeşitli ekipmanlarla donanmış olmaları gerektiği talimatını verir. Bu linklerden okuyabileceğiniz gibi Lenin, "Devrimci Ordu Birlikleri" ve "Demokratik Devrimde Sosyal-Demokrasinin İki Taktiği" gibi yazılarında silahlı propaganda uygulanması ve şiddete başvurulması gerektiğini vurgulanmaktadır.

https://www.marxists.org/archive/lenin/works/1905/oct/31i.htm

https://www.marxists.org/archive/lenin/works/1905/tactics/ch12.htm

tarihinde Tasvir-i Efkar tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

Aslında bu pek doğru değil. Komünist liderlerin kitapları insanları şiddet, terör ve vandalizme teşvik eder. Proleteryanın burjuvaziye terör ve vandalizm uygulamasını meşru görür ve adına da "Kızıl Terör" derler. Örneğin Rus devriminin öncüsü Lenin, devrimci grupların olabildiğince iyi silahlanmaları, tüfek, tabanca, bomba, sopa, bıçak, muşta, halatlar, ip merdivenler gibi çeşitli ekipmanlarla donanmış olmaları gerektiği talimatını verir. Bu linklerden okuyabileceğiniz gibi Lenin, "Devrimci Ordu Birlikleri" ve "Demokratik Devrimde Sosyal-Demokrasinin İki Taktiği" gibi yazılarında silahlı propaganda uygulanması ve şiddete başvurulması gerektiğini vurgulanmaktadır.

https://www.marxists.org/archive/lenin/works/1905/oct/31i.htm

https://www.marxists.org/archive/lenin/works/1905/tactics/ch12.htm

Yapılacak olan devrime karşı çıkacak kişilerin şiddete yönelmeleri,bu kişilerle bu yönde mücadele edilmesi gayet doğaldır..Sosyalizmin şiddetle işi filan olamaz..Sosyalizmin özü,herkesin insan gibi yaşaması ise,nasıl olur da bu düzen şiddete insanları yönlendirebilir?

Lenin'in söylediği devrim sırasında yapılacaklar filandır..Ne Lenin'i ne de ingilizceyi bilmem ben :)

Bana sosyalizmin kurucusu Marx ve Engels'in,devrim haricinde şiddetle ilgili birşeyler söylediğini gösteremezsiniz..Lenin'de devrim haricinde şiddeti filan savunmuyordur..Çünkü bu çok büyük bir paradoks olur..

tarihinde NOLAN tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

Kurban bayramına vahşet demek işte görün gözlerin yanılgısı . aklımamı inanayım dinimemi. tabiki dinime.

İnsanlara yardım etmek için hayvan mı öldürmek gerekiyor? İnsanlar fakirlere yardım etmek istiyorlarsa para versinler toplu hayvan katliamına gerek yok.

Kurban bayramı et yeme bayramı değildir. İsteyen hayvanı öldürdükten sonra toprağa gömebilir. Tarih boyunca kurbanları toprağa gömen çok oldu.

İslamın kurbanının temelinde insan kurban etmek yatar bu kurandada geçer.

Saffat Suresi 99-100-111-102 - Ben Rabbime gidiyorum. O bana doğru yolu gösterecek. Rabbim! Bana sâlihlerden olacak bir evlat ver, dedi. Biz de ona uslu bir oğul müjdeledik. Babasıyla beraber yürüyüp gezecek çağa erişince: Yavrucuğum! Rüyada seni boğazladığımı görüyorum; bir düşün, ne dersin? dedi. O da cevaben: Babacığım! Emrolunduğun şeyi yap. İnşallah beni sabredenlerden bulursun, dedi.

Allah İbrahimden oğlunu kurban etmesini istiyor.

İlhan Arsel:" Kurban adayarak, kan akıtarak Tanrı’yı hoşnut kılmak, ona yaklaşmak, eski çağlardan beri süregelen bir ibadet şeklidir ki, bugün artık çağdaş uygarlığa ters düşen bir gelenek olarak görülür. Böyle olduğu içindir ki, “aydın” din adamı rolünü üstlenmiş görünen bazı mollalarımız, her konuda olduğu gibi, kurban geleneği konusunda da İslam şeriatını “şirin” gösterme yolunu ararlar ve bu amaçla birtakım laf cambazlıklarına başvururlar."

12046719_897694556946999_304694322320525
tarihinde zeus- tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...