Jump to content

Açılıma Tarikat ve Aşiretlerle devam edilecek


Recommended Posts

Bu başlık altında ateist arkadaşlardan Pkk ya karşı aşiret ve tarikat güzellemeleri bekliyorum.
Yok öyle kıvırmak

Niye PKK'ya karşı aşiret ve tarikat güzellemesi çekecekmişiz acaba?

İki yanlış ne zaman bir doğru etmiş?

HDP de Türkiye partisi falan değil, basbayağı etnik parti. Bizim entel danteller, Cihangir solcuları (bu tanıma acayip gıcık oluyorlar, biliyorum), birtakım varoş "sanatçısı" tipler ve sanat dünyasının alt kültürünün içine düşmüş sevimsizler HDP'yi destekledi diye HDP Türkiye partisi olmuş değil, olamaz da. En azından uzunca bir süre...

Başından beri HDP'nin içinde kadın nüfus yoğundu, hala yoğun. Ama inan bana bir kadın olan ve kadının her alanda yer alması gerektiğine inanan ben de dahil olmak üzere çoğumuz o kadınlardan hoşlanmıyoruz. Çünkü terör yanlısı kadınlar bunlar, ırkçılar ve nefret dolular. O yüzden o kadınlardan da yanlarında onları taltif ediyor görünen dağlı adamlardan da bir halt olmaz.

Meclise girmelerini istedim şahsen, nedeni de evrilmelerine olanak verilmesi gerektiğine inanmamdı. Kırık dökük de olsa işleyen bir demokrasimiz var idi ve meclise girmeleri onları demokratik yöntemleri kullanmaya zorlayacaktı. Şimdi ne demokrasi var ne de hukuk. Laiklik çoktan öldü, Kürtler bunu zaten umursuyor falan değildi. Son seçimlere kadar AKP'ye hunharca oy veren, HDP'yi din düşmanı gördüğü için oy vermeyen; gerici, dinine ve zorba geleneklerine sıkı sıkıya bağlı bir toplumdur Kürt toplumu.

Velhasıl HDP'den Kürtlere de hayır yok, olması mümkün değil. Aşiret ve toprak ağalarının tepelerde bulunduğu, orta çağ kafasından daha ileri olmayan kafalara sahip adamlarca kurulmuş bir parti. APO'nun kadın özgürlüğünden anladığı da dağa çıkıp kendisine ve saz arkadaşlarına seks servis edilmesi. Ha, bu arada APO "Kürt kadınları pis kokar, soğuk ve biçimsizdirler" diyen kişinin ta kendisidir.

Bırakın bu PKK ve HDP şakşakçılığını. Adamlar daha geçen gün "Özerkliği veri başkanlığı al" dedi. Bitti.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Ben Kürt hareketinin çoğunda gerici damarı gözlemleyebiliyorum. Ancak bu damara rağmen Kürt hareketi mücadeleye girdiği topluluklar söz konusu olduğunda ilerici bir tutuma bürünüyor. Burda bir çok arkadaş Türkiye Cumhuriyetinin İslamcı faşist bir diktatörlüğe dönüştüğünün farkında olmadığı için bunu gözlemleyemiyor.

Medine Cumhuriyetine az kaldı ha gayret...

Hadi ya? Ciddi misin? Ay biz nasıl farkedememişiz ki?

Senelerdir gece gündüz bağırdık, en çok da Kürtçüler ve liberallerle kavga ettik bunun için. Onlarsa AKP'nin demokrasi ve özgürlük getirdiğini, bizim faşist ve jakoben Atatürkçü vs olmak yüzünden bu işe karşı çıktığımızı söylediler.

Sizin yüzünüzden bu haldeyiz velhasıl. Bu faşist diktatörlük sizin yüzünden kuruldu ve güçlendi.

Hepsi bu.

Sen bizi salak filan sandın herhalde. Dincilğe karşı PKK'yı destekleyecektik he mi?

Gelip kalleşçe bombalarla beynimizi patlatsınlar diye mi?

Kafan çok güzelmiş, güle güle kullan heval...

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...