Jump to content

Kuran'dan mantıksızlıklar


Recommended Posts

İleride anne babasını saptırır diye küçük bir çocuğu öldüren allah;

Küçük bebeklere tecavüz edenleri,

Dolandırıcılık yapıp insanların hayatını karartanları,

Kafa kesenleri,

Masum insanları öldürenleri

Ve daha birçoğunu

Neden yaşatıyor?

-

Babasına evladını kurban ettiren allahın,

Bir ışid militanından farkı nedir?

tarihinde tupac tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

George carlin kurandaki allahi aciklarken soyle diyor: "kurani okurken hep allahin gazabini goruruz,inanmayanlara gazabini gonderir,onlari cehennemde yakar, sonsuz aci ve iskencelerle cezalandirir, ama ayni zamanda allah tum kullarini sever. " bu bizim bildigimiz eski usul baba tiplemesi degil mi lan ? Ayrica allah neden erkek? Simdi sorsan sakirtlere allahin cinsiyeti yok derler basbaya testosteron kokuyor amk!

Link to post
Sitelerde Paylaş

Kadınların zeka ve hafızasının, geride olmadığı da bilimsel olarak ispatlanmıştır. dolayısıyla kadının yarım şahit sayılmasının ne kadar yanlış olduğu da ortada.

Gelişmemiş toplumlarda, kadınların hem ekonomik eşitsizlik, hem de geleneksel baskılar nedeniyle nasıl madur edildiğini düşünecek olursak, bir müslümanın kuran'daki bu hükmü savunması için aklını ve vicdanını yok sayması gerekir.

Demekki müslümana göre, insanı yarattığı iddia edilen bu varlık, gelecekte kadınların bu konuda nelere maruz kalacağını bilmiyor.

Kuran'ın öldürülmesini ve işkence yapılmasını isteyip, cezalandırmadığı kişiler arasındaki mantıksızlıkları sayarsak çok uzun bir liste çıkar.

Mesela, nikah öncesi sevişenlere 100 kırbaç işkencesi uygulayıp, zorla tecavüze, kadınların dövülmesine, çocuklarla ilişkiye, çaresiz durumdaki cariyeleri cinsel istismar aracı olarak kullanmaya bir ceza getirmemesi bunlar arasında sayılabilir.

Kaldı ki, sevişme, aile olmanın başlangıç aşamasıdır. Birçok çift böyle güzel bir başlangıç yaşayarak evlenmeye karar veriyor. Kendi varlığını ebeveynlerinin seks yapmasına borçlu olan insanların, aile kurmanın temel sebeplerinden biri olan bu güzel paylaşımı, bir insanlık suçu olarak göstermesi nasıl savunulabilir?

Hırsızın, zararını tazmin etmesi için elini kullanması gerekirken, yanlış kişi suçlanmış ise geri verme imkanı olmadığı halde el kesmeyi emreden bir dinin, ganimet elde etmek için savaş ve fetihlere azmettirmesi ne ile açıklanabilir?

Ailesinden biri cinayet işledi diye, masum bir kadının öldürülmesini isteyen bir dinin, terör, katliam ve soykırımlara bir ceza öngörmemesini kim, hangi vicdanla haklı gösterebilir..?

İşte islamda buna benzer haksızlıklar, maalesef oldukça fazla.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Sen Nano evrenleri yarat, sonra evrende hiçbir değeri olmayan bir arap bedevisine (ebu leheb) lanet et. Elleri kurusun, karısıda gebersin de.??? Keşke peygamberin evine gidince çok takılmayın, peygamber bundan memnun değil tarzı evrensel bilgilerden, kuantum fiziğine, hawking ışımasına falan yer kalsaymış her şeyi yaratan allahın kitabında.

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...