Jump to content

anti-christ

Üyeliğini Sildirmiş Kullanıcı
  • İçerik sayısı

    1.811
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

anti-christ Hakkında

  • Derece
    Advanced Member
  • Doğum Günü 06-01-1987

Profile Information

  • Gender
    Not Telling
  • Location
    amazon ormanları

Güncel Profil Ziyaretleri

3.993 profil görüntüleme
  1. anti-christ

    ateistler istiklal marşı,nı seviyormu?

    devam edelim, "bu ezanlar ki şehadetleri dinin temeli.." "ebedi olarak ülkemin üstünde inlemeli" (ezanlar sonsuza kadar türkiye'de inleyecek diyor) resmen islam dini kokuyor bu marş ateistler ne destek verecek.
  2. anti-christ

    ateistler istiklal marşı,nı seviyormu?

    "hakkıdır hakka tapan milletimin" (islamcılık) "kahraman ırkıma bir gül.." (ırkçılık, turancılık) "medeniyet dediğin tek dişi kalmış canavar" (galiz ilkellik propagandası, bilimi tekniği uygarlığı hor görüp geriyi yüceltme) uygar bir ateistin buna göre nasıl tavır alacağını siz tahmin edin. ama ülkede yasal bir zorlama sözkonusu olduğundan seslerini çıkaramazlar.
  3. anti-christ

    124.000 peygamber

    dağlara dolu , müslolara peygamber yağdı.. 124 bin , ulan adam küsüratınıda söyler ki attığı belli olmasın, yuh diyoruz hep biden.
  4. anti-christ

    'Dürüst müsün?'

    amannnnn forumunda p.ku çıktı artık, yakında ben de uzayacam yavaş yavaş..
  5. anti-christ

    deniz gezmiş ile apoyu bir tutan ahmaklara

    kendi beyan edince öyle olmuyor pante, ajdar'da kendisini üçgen vücutlu felan diye beyan ediyor önce bilmek gerekli, öğrendikten sonra savunulabilir bir şeyy. mahir çayan hiç bir şey bilmemektedir, doğrudan latin amerika kaynaklıdır yazdığı şeyler. öncü savaştan tut, gizli işgal ve yeni sömürgeciliğe, silahlı propagandaya kadar bütün hepsi latin amerika ülkelerinin ihtilalci kaynaklarında zaten hali hazırda sözkonusu, mahir buradaki bazı müslümanların yaptığı gibi copy/paste lemiştir hepsi o kadar. proleter sosyalizminin en tipik iki örneği paris komünü ve sovyet sosyalist cumhuriyetler bir
  6. anti-christ

    Evrim Teorisinin kanıtlanamayısı

    scarfalcon, ne diye yaşıyorsun sen? aldığın nefes boşa.
  7. anti-christ

    Lost bu gece bitiyor

    bir zamanlar (2008-09) cnbc-e de "terminatör; the sarah connor chronicles" diye dizi vardı. ilk bölümünden son bölümüne kadar bir buçuk aylık bölümü dışında hepsini izlemiştim. sonlarına doğru tozutmuşlardı artık, çipler yapay zekalar, bilmem neler derken benim bile artık elektronik eşya gördüğümde midem bulanıyordu. nisan 2009'da zart diye dizinin fox tv (abd) yeni sezonu çekmeyeceğini söyledi, oracıkta bitiverdi. iyi de oldu, bu tür dizi-filmler uyuşturucu gibi, adamı hem bağımlı yapıyor hem de işkence.
  8. anti-christ

    deniz gezmiş ile apoyu bir tutan ahmaklara

    deniz gezmiş marksist ya da leninist değildir, bu konu da hemen hiç bir şey bilmez. marksist*leninistler deniz gezmiş ve mahir çayan'ı küçük-burjuva ruhlu maceraperest karakterde görür. sana hiç proleter sosyalizmi diye bir şey söylemediler mi?
  9. anti-christ

    Ateizm ve Ahlak

    bırakın ahlak müslümanların olsun, biz ateistler özgür dinsizleriz. başka uygar insanların özgürlüğünü kısıtlamayacak oranda sınırsızca özgürüz. bizler evlenmeden zina yapabiliriz (kendi adıma değil genel konusuyorum, özelim sanılmasın), nikahsız bir ömür sevdicekle yaşayabiliriz. bu zavallılar gibi iki de bir abdest almak çeşitli dini ritüelleri yerine getirmek zorunda da değiliz. her yılın bir kaç ayı, onlar gibi sabahtan akşama kadar mideyi aç susuz bırakıp ağzı leş gibi kokutmayız da, ona buna dini zorla benimsetmeye çalışmayız da. istersek domuz'da yer şarapta içer, votkaları, coca cola
  10. anti-christ

    Allah köleliği kaldıracak.!

    komik tartışma şimdi bir yobazın teki çıkıp "ulen allah gomünist mi ki köleliği kaldırsın bre zındığğhh!" derse hiç şaşmayın. işin şakası bir tarafa köleliğin olup olmaması islamın meselesi değildir bence, islama göre bu dünya gelip geçici değil mi? o halde köle olmuşsun efendi olmuşsun ne önemi var, zaten ömür kısacık, sonra başka sonsuz bir hayat başlıyor.
  11. anti-christ

    Lost bu gece bitiyor

    saçma sapan uyduruk bir dizi, bir iki bölümüne bakayım diye uğraşmıştım ama daha ilk on dakikasını bile seyretmekten sıkılıp başından kalkıyordum. tnt, cnbc, e2 tarzı kanalların dizileri hep uyduruk ve dandik, gerçi dizilerin hepsi uyduruk ama bunlarınki duble espresso
  12. anti-christ

    Determinizm, kuantum ve özgür irade

    saçma sapan bir başlık. kuantum ne demektir, küçük sistemler demektir, küçük sistem, elektron, pozitron vs. için geçerli. kuark proton nötron gibi büyük kütleli parçacıklarda bile değil. hal bu iken, çıkıp özgür irade ile kuantum mekaniğini karşılıklı incelemek saçma sapan masturbastif bir düşünme stilinden, fantezi aleminde yaşamadan kaynak alır.
  13. anti-christ

    KAPİTALİZM BİTİYOR

    tipik, mahir çayan arşivlerinden aşırılmış, klişe argümandır yeni-sömürgecilik. böyle bir şey sözkonusu değil, bir ülke ya sömürgedir, ya yarı-sömürgedir ya da özgürdür. halen kırk senelik zırvaları kutsal metin gibi okuyorsunuz.
  14. anti-christ

    ateistforum inanç istatistiği

    istatistiki veriler zamanla değişir, bu yüzden daha çokta yapılacak. (konu değil anket bu)
  15. bakalım ateistforumumuz da, bizim (a-teist) diğer kesimlere olan durumu ne?
×
×
  • Yeni Oluştur...