Jump to content

EMC2

Normal Üye
  • İçerik sayısı

    338
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

2 Takipçiler

EMC2 Hakkında

  • Derece
    Advanced Member
  • Doğum Günü 01-01-1982

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    siirt
  • Interests
    Bisiklet, F1, 80s , 90lar...

Güncel Profil Ziyaretleri

Güncel ziyaretçiler bloku aktif değil. Diğer kullanıcılar son ziyaretçilerinizi aktif edene kadar göremezler.

  1. EMC2

    Agnostikler ve Ateistler dost olmalı

    hahahaaa Ne içtin olm sen? Sevgilerimi yolluyorum..
  2. EMC2

    Agnostikler ve Ateistler dost olmalı

    Saçmalarken konuşmayı öğrenirsen bende söylediğini dikkate alabilirim. Dostum, 5 yıldır son dönemde daha az olmakla birlikte genellikle bilim başlığında takılırım ve seni tanımıyorum. Bu forumda ben ve benim gibileri aydınlatan zeki bilgili ufku geniş büyük emek sahibi çok insan var onlardan biri bunu söylese sıkıntı etmem ama sen bunlardan biri olmadığın gibi konuşma uslubunla ve argümanlarınla amacının yukarıdaki bahsi geçen insanlarla ilgisi olduğunu düşünmüyorum. Sana yazdığın metinde 500 kez geçen materyalısızmınle mutluluklar diliyorum. İyi süpürmeler :-)
  3. EMC2

    Cinsiyet dağılımı üzerine

    Arkadaşın merak ettiği şey bu oranlar neden birbirine çok yakın olduğu. Bir parayı 1m kez atarsan 500k yakın tura ve yazı gelir. Bu durum olasılık oranının uzun tekrarlar da dengeye ulaşması olarak görülebilir. Ne kadar tekrar varsa oranlar daha da tutturulur. Ufak bir fark var bunu da hacı açıklamış.
  4. EMC2

    Agnostikler ve Ateistler dost olmalı

    Neyin kesinliğinden bahsediyorsunuz. Varsa bilimsel kanıtın yap ispatını al nobeli. Gerisi fasafiso. Dinleri inceleyip saçmalıklarına kanaat getirmekle felsefe ve fiziği kullanıp tanrının varlığı yada yokluğu için karar vermek aynı şeyler değiller. Felsefe ile çok fazla yol almanın mümkün olmadığını poz bilimin tek klavuz olduğunu düşünüyorum. Bilim karanlık noktaları bir bir aydınlatır gördüklerinle de evreni bir şeylerin tasarladığına/madığına sen karar versin. Evet evren kaotik rastgele saçılma eğiliminde bu karmaşa ve bu sürede herşey oluşabilir fakat tek noktadan zamansiz aniden oluştuğun
  5. EMC2

    bir soru

    Sabah sabah güldürmüştür zavallı
  6. yaran başlıklarlar kategorisinde ilk 5e oynar.
  7. EMC2

    What is "thinking" "düşünmek" nedir?

    Öyle bi söyledin ki beceremedik der gibi. sana iş mi yok aslanım. Elini sallasan ellisi.
  8. EMC2

    What is "thinking" "düşünmek" nedir?

    Tezin de güzel. Test aşamasında. turarsızlık bulursam mutlaka rapor ederim.
  9. EMC2

    What is "thinking" "düşünmek" nedir?

    bunca lafın üstüne bu örnek cuk diye oturdu. Bu ne hazır cevaplılık böyle. Ne güldüm ama. Allah razı olsun:) Yalniz senden iyi pazarlamacı olur babyknightt sevdim seni. Yarın gel işe başla.
  10. EMC2

    Kuranda miras hatası var Yalanları Öyle bir şey yok ki

    Kuranda geçen x durumu için oranlar 1 pay etmiyor. Nispi oranı uyduran da osman. Nispi oran hesabına göre hisseleri istediğin kadar değiştir istediğine istediğin oranı ver. Hisse toplamı 1 çıkar. He canım he.. Çöl meyveleri de var.. yersen.. 2 yönü var kuzeyi yok güneyi yok, yağmuru var karı yok.. yersen.. Peygamberleri var çoğu filistinden, tümü 600km çaplı daire içinden.. yersen.. Tomurcuk memeli kızları var ... istersen Tazeleer.. Bırak köleliği kaldırmayı köleleri aşağılayan ayetleri var..
  11. EMC2

    Kuranda miras hatası var Yalanları Öyle bir şey yok ki

    Kuranda geçen x durumu için oranlar 1 pay etmiyor. Nispi oranı uyduran da osman. Nispi oran hesabına göre hisseleri istediğin kadar değiştir istediğine istediğin oranı ver. Hisse toplamı 1 çıkar. He canım he..
  12. EMC2

    Kuranda miras hatası var Yalanları Öyle bir şey yok ki

    haşırttı blackbord .. )) Ben masumum noktayı gediğine oturtumuş.. Şimdi dağılabilirsiniz.
  13. EMC2

    İslam'ın Sonu İslam Ülkelerinin de Sonu Olabilir mi?

    Benim fikrim ölumsuzluk yine mumkun olmayacaktir. Entropinin etkierine karsi canlilarin en buyuk kozu mitoz bolunmedir. Bölünme esnasinda olusan kopyalar kusursuz degiller. Kopyanin kopayasinin kopyasinin... Kopyayasi, orjinal dna gibi olamaz. Eninde sonunda kanserli dokular gelişip canliyi öldürecektir.
  14. EMC2

    Çift yarık deneyi ve sonuçları

    Cifte yarik deneyinde ki sorun; isigi gozlemlemeye, yine isik araciligi ile calisiyor olmamiz olabilir.
×
×
  • Yeni Oluştur...