Jump to content

DİRİLİŞ

Üyeliği Sonlandırılmış Kullanıcı
  • İçerik sayısı

    788
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

DİRİLİŞ Hakkında

  • Derece
    Advanced Member
  • Doğum Günü 29-10-1973

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Anadolu

Güncel Profil Ziyaretleri

4.727 profil görüntüleme
  1. DİRİLİŞ

    Kürtler ,nerden geldiler,kimlerdirler?

    Alakası yok. Bu halde olmamızın baş nedeni düşünsel evreni piç eden İslam zihniyetidir. Düşünmeyen, üretmeyen ve etik değerlerden yoksun bir insan öngören bir dine mensup olduğumuz için bu haldeyiz. Kendi kanunlarımızla ve kendi irademizle yaşıyoruz bu ülkede. Sorun emperyalizmde değil içimizdedir. Forumu kurcala dedim sana. Tartışmaları oku.
  2. DİRİLİŞ

    Kürtler ,nerden geldiler,kimlerdirler?

    Vermez. Ulusalcılıktan da kapitalizmden de zarar gelmez. Forumu kurcala azıcık. Söylediklerinde samimiysen konuyu araştır ve öyle yaz. Buradayız nasıl olsa, gene konuşuruz.
  3. DİRİLİŞ

    Adaletin Bu mu AKP?

    Planları doğrultusunda sağlam adımlarla ilerliyorlar. "Evet" oyu verebilen ateistlerin yaşadığı bir ülkede hiçbir şeye şaşırmamak gerek. Hani söylemek istemiyorum ama biraz da hak ediyoruz gibi. İnsan vasfımız yaralı sevgili Pante. Bizler insan mıyız? İnsan nerede?
  4. DİRİLİŞ

    Kürtler ,nerden geldiler,kimlerdirler?

    Peh! Kürt dese ne Türk dese ne? Boş işler bunlar aslanım. Sen geç bunları da bu ülke insanları insanca bir yaşama nasıl kavuşacak onu söyle.
  5. DİRİLİŞ

    Kürtler ,nerden geldiler,kimlerdirler?

    Kürtler her tarihte Kürdüm diyebilmiştir. Boş konuşuyorsun.
  6. DİRİLİŞ

    Artık Hakimlere Neden Güvenemiyorum?

    Yukarıda yazdıkların tümüyle zahireyi kurtarmaya yönelik, alışıldık kaçış cümleleri. Sorun şu ki sen bu gerçeği kendine bile itiraf edemeyecek kadar batmış, tümüyle sıfır tüketmiş, çareyi demagozide bulan kaşarlı bir proletarya avukatısın. Yaptığının tanrının avukatlığına soyunmak kadar temelsiz ve nafile bir çaba olduğunun farkında değilmiş gibisin. Bununsa iki nedeni olabilir: 1- Bönsün; 2- Tatlı nemaları cebe indiren bir şarlatansın. 2. seçeneği yakın buluyorum. Zaten, bu seçeneği yakın bulsam da bulmasam da sonuçta aynı kapıya çıkıyor. Çünkü savundukların itibariyle, insanlığın gelişi
  7. DİRİLİŞ

    Artık Hakimlere Neden Güvenemiyorum?

    Sen herkese cepten (?) altın madalya dağıtırsın; bizse, herkesi eşit çizgiye davet eder ve adil bir yarış sağlarız. Kişiye eşit bir rekabet sağalar ve kendi başarısızlıklarından sadece kendisini sorumlu tutarız. Bizim adalet ve ahlak anlamışız budur. Bizler bilimden ve yaşamdan besleniriz. Sizler gibi ayak takımına bel bağlamayız. Bu yanıt sana elbette hitap etmez. Çünkü sen onulmaz bir yüzsüz, bir dogmatik ve her daim çamura yatan, yığınların dramından arsızca beslenen bir utanmazsın. Senin gibilerinin yüzüne tükürecek tertemiz, Atatürkçü bir kuşak yetiştiriyoruz. Artık gençlik uyanıyor
  8. DİRİLİŞ

    Artık Hakimlere Neden Güvenemiyorum?

    Marksist meczuplar herkese eşitliği savunurlar. Biz Kemalistler ise herkesin hayat kavgasına eşit koşullarda başlamasını savunuruz, ama herkesin eşit olmadığını ve asla olmayacağını bildiğimiz için "eşitlik" üzerinden siyaset yapmayı mantıksız ve ahlaksızca buluruz. Marksistler, felsefe ile iş görürken bizler ilhamlarımızı yaşamın kendisinden alırız. Ayaklarımız yere sıkı sıkıya basar. Duygu sömürüsüne tenezzül etmeyiz. Ve her zaman, ispata dayalı bilimin ışığında ilerleriz! Ne idüğü belirsiz boktan felsefelerin değil! Sanata, yaratıcılığa, kişisel girişime hakkını veririz. Marksistler gibi
  9. DİRİLİŞ

    ! HERSEYi YARATAN TANRI TABiKi VAR !

    İlyada'yı hiç duymadın herhalde. Zeus'un kitabından bile bihabersin. Şüphesiz ki sen inkar edensin. İnkar edenler görmemekte ısrar ederler. Tanrı Zeus onlar için cehennemdeki en azgın zebanileri tayin eylemiştir. Zeus'u inkardan dönersen belki cennete kabul edilebilirsin. Hemen tövbe de ey münkir!
  10. DİRİLİŞ

    Tanrı Kimdir?

    Kimse mutlak gerçeğe ulaşamazsa sen her şeyi bilen Allah gerçeğine nasıl ulaştın be adam!
  11. DİRİLİŞ

    ! HERSEYi YARATAN TANRI TABiKi VAR !

    Yüce Zeus yarattı bizi. Sadece bizi değil sizi de. Siz müslümanlar herkesi "Allah yarattı" diyerek Zeus'u inkar ediyorsunuz. Nankörsünüz. Zeus yakında belanızı verecek haberiniz yok.
  12. DİRİLİŞ

    "Avrupa İslam'a koşuyor!"

    Ama Batı yavaş yavaş uyanıyor. 11 Eylül ve ardından gelen anti-İslami harekatlarda bunu gördük. İslam ülkelerinin nüfus artışı bir yere kadar devam edecek ve kaynak sıkıntısı baş gösterince de duracak hatta gerileyecektir. Ve eğer bu ülkeler, İran'ın denediği gibi küresel tehdit yaratabilecek bir silah geliştirmeye kalkışacak olursa Batı uygarlığının ezici üstünlüğünü tenlerinde yaşayacaklardır. İslam'ı kendi ilkelliği bitirecektir.
  13. Hükümetteki İslamcılar kendi içlerindeki reformist ve ılıman dincilere bile tahammül edemezken dinciye daha çok özgürlük verilmesini, türban özgürlüğünü ve şeriatçı demokrasiyi (muhafazkar demokrasi - artık ne demekse ) savunan ahlaksızlara ne demeli... Ne aşağılık insanlar var.
  14. DİRİLİŞ

    Portal çalışmalarına katkıda bulunabilirsiniz

    Aslında bugün Hacı'nın, gazete röportajı ile ilgili başlıkta yazdıkları sorduğum sorunun yanıtı olarak kabul edilebilir. Ama nedense bu yorumlar o başlıktan silinmiş. Aranızda ihtilaf olmasını istemeyiz. Ama Hacı'nın bu konuda söyledikleri son derece yerindedir ve mutlaka kulak verilmesi gerekir. Ateist forum, müslüman ateistliğini ilelebet kazımak ve yerine kendi değerlerini inşa etmek zorundadır. Forum ortamının özgür olmasını sağlamak adına, çirkin bir Türkçeyle, hişbir imla kuralına uymadan ve önüne gelene çemkirerek, nefret kusarak, bilimsel hiçbir değeri olmayan yazılarla ortalığı çöp
  15. DİRİLİŞ

    Portal çalışmalarına katkıda bulunabilirsiniz

    MANTIK, Hiç düşündün mü? Niçin Türkiye ateisleri olarak bir forumda bir avuç insanı geçemiyoruz? Bu ülkede yaşayan bir milyon ateist varken; yazarlarımız, sanatçılarımız, siyasetçilerimiz vb her alanda binlerce değerli kafa bu foruma neden uğramaz? Bunun elbette tek bir nedeni yok, ama biraz düşündüğünde ne demek istediğimi anlayacağını sanıyorum.
×
×
  • Yeni Oluştur...