Jump to content

Spud

Normal Üye
  • İçerik sayısı

    453
  • Katılım

  • Son ziyaret

Spud kullanıcısının paylaşımları

  1. Spud

    Psikolog kadınlar neden çok güzeller?

    Güzellik bakanın gözündedir. Bence sen güzel bir insan olduğun için böyle algılıyorsun. En son gittiğim randevusuna geç gelen, saçı başı darmadağın, beni dinlerken sürekli saatini kontrol eden ve sorularımı sürekli geçiştiren psikolog kadını da güzel bulur muydun acaba bilemiyorum. Göreceli bir şey, bence sen güzel bir kişisin, duyduğun hayranlık da tamamen bundan kaynaklanıyor.
  2. Spud

    İlk tanışma ve deneyimleriniz

    Merhaba, Şu anda resmi olarak "benimki" ya da "sevgilim" yahut "manitam" diyebileceğim birisi yok hayatımda. Sahiplenmek veya sahiplenilmek şu sıralar bana biraz ters geliyor. Aynı şekilde evlilik de... Genelde ilk talep karşı cinsten geldi bana hep, biraz şüpheci ve garantici olduğum için açılma konusunda pek açık değilim. (kaybetme ve yenilgi korkusu) Hoşlandığım birisi olursa ama hep onun civarlarında bulunmaya özen gösteriyorum, bu sayede eğer onun da bana karşı benzer duyguları varsa hayatın normal akışı içerisinde bazı şeyler kendiliğinde gelişiyor za
  3. Spud

    Nihayet Adnan Oktar içeride

    Kalın harflerle yazdığım olayda Ergi Hoca "skimalaformu biliyor musunuz?" diye bir soru sormuştu. Karşısındaki 2 doktor da "eveet biliyoruz" diye yanıtlamışlardı. :D :D :D Ergi Hoca da "onu ben uydurdum öyle bir ara form yok" diye yanıtlamıştı. :D :D :D
  4. Spud

    Şu sorulara cevap verir misiniz?

    Birazdan yetkili bir üyemiz sizinle ilgilenecektir. Siz beklerken ben de size bir antitez sunayım. Madem ahlak dine aittir neden ahlaksızlıkları genelde dindarların yaptığını ve sözde ahlak kurallarını bolca yıktığını üstüne üstlük kendi çıkarlarına göre yorumladıklarını görüyoruz? Teşekkürler. Sebilden su alabilirsiniz.
  5. Spud

    Efe aydal hk

    Değmez
  6. Spud

    Septisizm Nedir ?

    Şüphecilik diye biliyorum, tanımın doğru sanırım, eyyorlamam bu kadar
  7. Spud

    Kör olmadan göremezsin

    Metafordur burada "kör olmak" gerçekten kör olmaktan bahsedilmiyor. Ak akçe kara gün içindir dediğimde akçeler gerçekten ak mı? Değil, söz savunmanın.
  8. Spud

    Bıktım bu utangaçlıktan

    Alkış... Alkış... P.S. İroni yapmıyorum, ciddiyim.
  9. Merhaba forumdaşlar, Bir video izledim az önce, 13 yaşındaki Max Laughlin isimli kişi bu konuda ilginç şeyler söylüyor. Bir de Mandela etkisinden bahsediyor. Anladığım şey şu; CERN deneyi esnasında evrenimiz yok oldu ve bşz şimdi başka bir paralel evrende var olmaya devam ediyoruz. Uzun uzun laf salatası yapmak yerine 2 video linki koyacağım, değerli fikirlerinizi bekliyorum. Buçocuğun açıklama yaptığı 22 dakikalık video Bu da Mandela etkisi ne ulan diye soranlar için video: http://www.webtekno.com/mandela-et
  10. Spud

    Anibal aileme hakaret etti.

    Hem imla yanlışı yapıp hem iftira atmışsın, +1 point. Buradaki "de" ayrı yazılır, "bunları" ---> kimleri? Sakin ol genç. Boş boş germe ortamı. Kanıtlarla gel bize.
  11. Spud

    Dünya ateizm haritası

  12. Spud

    Dünya ateizm haritası

    Bu konuda sana %100 katılıyorum ayrıca "Ateist" kelimesini de kürsüden ilk kez o kullanmıştır. O güne kadar toplumda tanımlı değildik, sağ olsun tanımladı bizi. Seviyoruz Reis'i.
  13. Spud

    Nedir bu düz dünya teorisi

    Leo eksik söylemişsin düzeltiyorum, Aristo gizli müslümandı.
  14. Spud

    Kuranı kimler türkçeye çeviriyor

    Hala daha anlamazlar. Bilenle bilmeyen bir olur mu? İki olur.
  15. Spud

    antidepresanlar

    Teşekkür ederim
  16. Spud

    antidepresanlar

    Rebif 44
  17. Spud

    antidepresanlar

    +1
  18. Spud

    antidepresanlar

    Söylediklerinde haklısın ancak bir noktayı es geçmişsin. MS, "kar tanesi hastalığı" olarak da biliniyor. Bunun nedeni ise her MS hastasının farklı şekilde ataklar geçiriyor olması ve de farklı hassasiyetleri bulunması. Dolayısıyla her anti depresan her MS hastasına iyi gelecek diye bir şey yok. Bir de bir MS hastası olarak şunu eklemeliyim ki anti depresanları bırakınca çok daha iyi oldum. Bu bir gerçek... Yanıtın için çok teşekkürler. Edit: MS aslında bir merkezi sinir sistemi rahatsızlığı. Beyni, dolayısıyla tüm sinir sistemini etkisi altına alıyor.
  19. Spud

    İnsanın Egosentrizmi Üzerine

    Kesinlikle Bir Buçuk
  20. Merhaba yeniden, Yalnızca kendi benliğimiz ve birikimlerimizle dünyayı yorumlayıp anlamak yahut anlamaya çalışmak hastalıklı bir durum değil mi? Daha da kötüsü bu hastalıklı durumu muhafaza edebilmek için elimizden geleni yapıyor oluşumuz. Bize göre her şeyin bir başı ve sonu olduğu için evreni de böyle yorumluyoruz. Big bang teorisine sıkı sıkı bağlanmışız ve daha farklı düşünemiyoruz. Ancak bu resimde de görüldüğü gibi big bang patlaması zaten hep var olan bir düzen içerisinde gerçekleşti ve sandığımız gibi her şeyin başlangıcı değil. Fakat bu yine bir t
  21. Spud

    'Kendini Bil' felsefesi üzerine

    Durum bu, kaygılanacak bir şey yok. İster kabullen, ister masallara inan sonuçta olacağı değiştiremeyeceğiz. Yok olacağımızı düşünmüyorum, yok olacak olan yalnızca bilincimiz geriye kalan her şey bu evrene ait ve orada kalmaya devam edecek. Ve seni üzecek biliyorum ama "kişi" bir daha var olmayacak aynı doğmadan önce de olmadığı gibi.
  22. Spud

    'Kendini Bil' felsefesi üzerine

    Kim olduğumuzu tanımlayan şey yakın çevremiz... Her halükarda gerçek "ben" ile tanışmamız olanaksız. Söz çok derin ancak gerçek kendimizi izole bir ortamda birçok şeyden yoksunken görebiliriz. Ve üzgünüm ki o tanıyacağımız "ben"i hiç sevmeyeceğiz. Dolayısıyla -bence- bu ilüzyona kendimizi kaptırarak sedatiflerimizle yaşamaya devam etmeye mecburuz. Nedir o sedatifler? Başarı, aşk, güç, rahatlık, vicdan temizliği gibi sanal şeyler işte... Sonuçta yok olmaya mahkumuz, bir anlık ömrümüzden bence yalnızca keyif ve haz almaya bakmalıyız. Bu ifadelerim yanlış algılanmasın, hedonist değilim birilerine
  23. Spud

    Düşündümde..

    Bir kez ateist olmuşsan geri dönüş olmaz yeğen, ya hadım edilmen ya da idam edilmen gerek ya da ya 40 katır yahut 40 satır. İyi düşün İslam'dan çıkarken kapıyı sert çarpmadıysan seni kabul edeceklerdir ama mürted olduğun tespit edilirse yine ateizmdeki cezalarla karşılaşacaksın. Bence Hyperianism diye yeni bir din var ona gel kafan karışık bliiyorum, belki de trollsün ama bu süreç geçtiğinde bu sayfalar seni bekliyor olacak. Çüs.
  24. Merhabalar, instgramda gezinirken böyle bir şeye denk geldim. İddiası hayli ilginç. Bilim de kadim dinler gibi artık eskidi ve artık ortadan kalkmalı denilen videoda bilimin de süresinin dolduğunu artık hem dogmatik hem de bilimsel bilgilerin bir arada ele alınmaya çalışıldığı yeni bir akımın doğduğu vurgulanıyor. Buna da Hyperianism adı veriliyormuş. Bence bu da yeni bir din Görüşleri merak ediyorum forumdaşlar Bu arada adamın tipi süper
  25. Spud

    Türkçenin Siktiriboktan bir Dil Olması

    4. maddeye kadar iyi gidiyordun ta ki enopen ya da openize diye zırvalayana kadar... Sen bilmez misin hiçbir dil ikilisi birbirini tastamam karşılamaz. Fikrine yöneltilen eleştirilere katılıyorum. Heyecanına verdim. Bir de siktiriboktan olan sensin.
×
×
  • Yeni Oluştur...