Jump to content

Sestus

Üyeliğini Sildirmiş Kullanıcı
  • İçerik sayısı

    26
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

Sestus Hakkında

  • Derece
    Member

Profile Information

  • Gender
    Male
  1. Sestus

    Ateist Dergi

    Anlayıp anlamadan her konuya atlamayın. Kafanızı savaşla bozmuşsunuz. Benim kimseyi savaşa davet ettiğim falan yok. Din/dinsizlik gibi saçma bir kavga için elime silah da almam, merak etme. Ben Diyanet İşleri Başkanlığı'nın binasına kocaman bir ALLAH YOKTUR yazısı yazmaktan bahsediyorum veya bunun gibi şiddet içermeyen belirli bir şiddete de maruz kalmayacağın eylemler.
  2. Sestus

    Ateist Dergi

    Dostum, solculara 30 sene önce ne yaptılarsa, bize de bugün aynısını yaparlar. Elbette kuru kalabalıkla zafer kazanılmaz ama ne kadar az olduğumuzun farkında olmalısın. YAPILABİLECEK TEK ŞEY KORSAN EYLEMLERDİR. Müslümanlarla ancak ve ancak gerilla taktiği ile savaşabilirsin.
  3. Sestus

    Ateist Dergi

    Polis bok gelir ayırır! Seni diri diri yemelerine izin verir gene ayırmaz. Mahkemede seni bok salarlar! Seni yıllarca tutuksuz yargılarlar. Siz Muz Cumhuriyeti'nin çifte standardını boru mu sandınız? ................
  4. Sestus

    Ateist Dergi

    Drekinci'nin fikirlerine katılmıyorum. İnternette dergiler, bilgiler fink atıyor., bir kaç linçe maruz kalmalıyız ki ateizm dikkat çeksin. Müslümanların yalanları için gösterdikleri fedakarlığı ateistler gerçekleri için gösterme cesaretine asla sahip olamayacaklar. Sanırım bu yüzden hep kaybedeceğiz.
  5. Sestus

    Allahın Mahkemesi Nasıl Olur

    Çakırcalı, eskiden beri bir gerizekalı olduğun konusunda şüphelerim vardı, ama bu şüpheler yerini objektif bir gerçekliğe bıraktı artık. Bundan sonraki iletilerimde iq seviyeni dikkate alacağım. Davacı: Allah Davalı: Sen Hakim: Allah Savcı: Allah Karşımızda böyle bir mahkeme var. Suçlama ne? Allah'a inanmamak. Eğer bir gerizekalı olmasaydın suç kavramının her yerde evrensel antlaşmalara göre belirlenmediğini bilmen gerekirdi. Allah'ın suç kavramını beğenmeyebilirsin, ama suçlama bu. Allah seni yargılıyor, yani hakim. Seni neye göre yargılıyor? Şimdi dünyada hakimler Allah değil. O yüz
  6. Sestus

    Türk Ateistler Neden Rahatsız?

    Size diyorum kardeşim, Ali Şen gibi bir başkan aramayın bulamazsınız. Bu forumun da birçoğu öğrenci. Bir öğrenci başkanlığı üstlense ne olacak? Üniversitelerde bir şekilde yayar da bu iş üniversite dışına taşabilecek mi? Eğer kurdurmaya çok meraklıysan ben öyle bir babayiğit değilim ama öyle babayiğitleri çok iyi tanıyorum, arayan herkes de bulur. Bulunmama yalanının arkasına sığınmayın.
  7. Sestus

    İtiraf ediyorum ateistim

    Dostum, sanırım o kısmı boldlayarak tam olarak ne demek istediğimi anlamadın. Hemen hemen bütün filozoflar içinde bulunduğu çağın sorunlarını masaya yatırmış ve bunlara birer çözüm bulmaya çalışmışlar. Bazı felsefi durumları açıklama yoluna gitmişler, birçoğu da sistematik olarak görüşlerini ortaya koymuştur. Nietzsche ise insanlığın ona bilmem kaç yıl sonra ulaşacağını, kimsenin şu an onu anlayamayacağını, şöyle olduğunu, böyle olduğunu söylemiştir. En ufak bir sorun çözmemiştir. Bu yüzden bu adamdan filozof değil olsa olsa narsist bir gerizekalı olabilir.
  8. Sestus

    İçki

    Bence fazla çarpıtmışsın sevgili dostum
  9. Sestus

    Türk Ateistler Neden Rahatsız?

    Elbette öyle bir durum olmazsa sorun değil; ama derneğinize Ali Şen gibi bir başkan hayal etmekten vazgeçmelisiniz. Kimse böyle riskli bir işin altına girmez. Tanınmayan,fazla cesur, hafif deli birini bulmalısınız.
  10. Sestus

    İtiraf ediyorum ateistim

    Sorun zaten burada. Babalar bir üstinsan var ama nedir, necidir, nasıl bulunur kimse bilmez. Ak sakallı dede olarak geceleri ancak rüyanıza girebilir. Ben konuşayım nasılsa hiçkimse de anlamaz, daya üstinsanı gitsin. ..."Bundan sonraki yıllar bana düşecek ödev, artık olabildiğince kesin belirlenmişti. Ödevimin olumlayan bölümünü bitirmiştim; sıra sözle ve eylemle hayır diyen yarısına gelmişti: Şimdiye dek süregelen değerlerin yenilenmesine, büyük savaşa, son karar gününün eriştirilmesine. Bu arada ağırdan çevreme bakıyor, kendime yakın bulduklarımı, güçlerine dayanarak yok etme işinde
  11. Acaba tam takma adınız Jeanne D'Arc mı, yoksa bu bir tesadüf mü? :)

  12. Sestus

    Türk Ateistler Neden Rahatsız?

    Anlayamıyorum, ne bekliyorsunuz? Bu derneği sırtlayacak ünlü bir terminatör bulamayacaksınız, boşuna kasmayın. Yapmaya mecbur olduğunuz ve yapacağınız tek şey -eğer yapacaksınız- bu dernek işini bir üniversiteler hareketi olarak en başta örgütlemek. O zaman da derneğin üyelerinin toptan komünist olabilme ihtimali doğar ve amacı başka yerlere kayabilir, bu ihtimali de gözardı etmemek lazım.
  13. Sestus

    İtiraf ediyorum ateistim

    Tamam o zaman şu Nietzsche'nin üstinsan dediği şey nedir? Bana sistemli bir şekilde açıklayabilir misin? Basit bir soru, nedir üstinsan? Belki ben de bu görüşleri beğenebilirim.
  14. Sestus

    İtiraf ediyorum ateistim

    Hayır, gençlikle ilgili sözlerimi söylerken seni kastetmedim Zerdüşt. Nihilist olduğunu zannetmiştim. Hoş, Nietzsche tartışılınca ortada Nihilizmi savunan kimse de kalmaz ya
  15. Sestus

    İtiraf ediyorum ateistim

    Nietzsche'nin bu üstinsan zırvasına nasıl inanabiliyorsunuz? Herif sevgilisini faşist köpeğin tekine kaptırdı diye üstinsan diye bir palavra attı ortaya, yıllardır herkes yiyor, aforizmaları da gençliğin ilk masturbasyon malzemesi oluyor her nedense.
×
×
  • Yeni Oluştur...