Jump to content

Cosmic_Eye

Normal Üye
  • İçerik sayısı

    111
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

Cosmic_Eye Hakkında

  • Derece
    Advanced Member

Contact Methods

  • MSN
    denizfenerilosh@hotmail.com

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    doğu marmara
  1. Cosmic_Eye

    İstanbul'un fethi ile ilgili hadis hakkında

    6 yaşındaki çocukları düzen soysuzların çocuğu! ağzını topla gücüne mi gitti gerçekler ermeniler türkler hakkında ne yazmış '' dininiz çok güzel anamızı bellediniz '' yazmışlar ipek yolu ticareti ne alaka? savşta bile ticaret oluyor insanlar geçim derdindeler.
  2. Cosmic_Eye

    Kıyamet Alametlerinin Seyr-i Tarihiyyesi!

    içki tüketimi çok olacak? Muhammed istatistik mi yapmışta hangi zamanda kaç litre içki içildiğini öğrenmiş. Yok öyle bir şey; her zaman günah denilen olaylar vardır. En büyük günahkarlarda müslümanlar, bence kıyamet kafirlerin üzerine değilde müslümanların üzerine kopmalı.
  3. Cosmic_Eye

    Musa ve Karun (Kroisos)

    bu sadece bir araştırma kafalarda bir ışık yakar ya da bu konu hakkında başka insanların bilgisi vardır bizlere anlatır. Kesin doğrudur demiyorum yazdıklarım. Zaten öyle yada böyle inanılan her şey bir masal; musa hakkında tek bilgi yok eski mısır kayıtlarında.
  4. Cosmic_Eye

    İstanbul'un fethi ile ilgili hadis hakkında

    “Istanbul mutlaka fethedilecektir. Onu fetheden komutan ne güzel komutan, onu fetheden ordu ne güzel ordudur.” di mi böyle deniyor? hay ben o komutanı da askerinde!! Lord Kinross un Osmanlı kitabında geçen gün okudum. Fatihin yaptırdığı rumeli anadolu hisarlarının taşları nereden geliyor biliyor musunuz? İstanbul çevresinde ki manastır ve kiliselerden buraları yağmalamışlar. Fatih neymiş rumların mallarına dokunmamışmış hadi ordan hadiiiii çapulcu sürüsü sizi. Sizi dolandırıcılar. İslami kurallara göre şehiri osmanlı askeri 3 gün ve gece yağmaladılar binalar Fatih e kaldı bilirsiniz fatih v
  5. Cosmic_Eye

    124.000 peygamber

    Muhammedin duyduğu peygamber sayısı 30 u geçmiyordu bu sebebden ötürü kalan 123.970 peygamber adını sayamıyordu. telsiz telefon tv. icat olalı 100 sene desek Muhammed öleli 1400 sene oldu 1300 sene demekki boşuna dünyanın son peygamberi bilmiş müslümanlar. peygamberlik felan yok ''bunlar eskilerin masallarıdır''
  6. Önce müslümanların Karun hakkında (sözde) bildiklerini okuyalım. Karun ve musa as akrabadır bu devamlı musa as ile beraber dolaşır dostu peygamber olduğu için Karun dört dörtlük müslüman görüntüsündedir ALLAH(CC) musa as bütün ilimleri öğretmiştir bunlara simya ilmide dahildir simya; dokunduğu her şeyi altın yapabilme ilmidir karun bu ilmi musa as dan öğrendi öyleki dokunduğu her şeyi altın yapmaya başladı tabi bu kadar dünyalığa meyledince dinden uzaklaştı kul olduğunu unuttu serveti gün geçtikçe arttı hazinelerinin anahtarları 40 deve yükü idi musa as karuna nasihat verdiysede dinlemedi giz
  7. Cosmic_Eye

    Kölelik zincirini kıran kitap kuran

    http://onokart.wordpress.com/2010/03/23/cariye-pazari/
  8. Cosmic_Eye

    Kölelik zincirini kıran kitap kuran

    belli yaşanıyordu http://onokart.wordpress.com/2010/03/20/cariye-pazari/
  9. Cosmic_Eye

    Kölelik zincirini kıran kitap kuran

    Muhammed köle azad etmenin faziletinden bahsetmiş fakat yasak getirmemiş. Sahabelerden kaç kişi kaç köle azad etmiş? Nasıl olsa zorunluluk yok köle, cariye için savaş yapanlar aldıkları köleyi neden azad etsin ki? Kölelil Arabistan da 1962 yılında BM nin baskısı sonucunda bitmiştir.
  10. Cosmic_Eye

    Kölelik zincirini kıran kitap kuran

    müslümana tez yazmak mı? Tezden anlasan dinsiz olurdun.
  11. Cosmic_Eye

    Allahin dogasi

    tanrı bir maskedir maskenin ardında tanrı insan vardır. Tanrı insan yalancıdır, kibirlidir, hoyrattır, acımasızdır fakat vaatleri büyüktür. Hayali vaatlere kanan kullar Tanrı insanın istediklerini yerine getirirler, öldükten sonrada vaatlerin neden gerçekleşmediğinin hesabını tanrı insana soramazlar.
  12. Cosmic_Eye

    Kölelik zincirini kıran kitap kuran

    allaha köle olan muhammede de köle olur. İnanan insan zaten köledir diğerlerinin köle olmasını yadırgamalarını beklemeyin. Eski Yunanda adam başına 10 köle düşüyordu bari onlar uygarlık kurmuş filozoflar yetiştirmiş, arap ne yapmış...
  13. çift yarık deneyi vardı video olarak izlediniz mi? gerçek olabilirmi tek delikten geçen parçacıklar duvarda farklı yerlere yapışabilir mi? birde anti madde zamanın tersine doğru akan madde mi? yani hep varda sonra mı yok oluyor; kafam karıştı bu konuda, yardımlarınızı bekliyorum.
  14. Cosmic_Eye

    kabe'nin orjini (kökeni)

    m.ö 800 yılında kurulduğu söylensede neye dayanarak idda ediliyor bu mö 800 bilmiyorum fakat babilde tapılan yıldızlar kara kutu şekillerle temsil ediliyordu. Anladığım kadarıyla babil etkisi var belkide ilk dönemlerinde hint etkisiden dolayı daha farklı bir yapıydı.
  15. Cosmic_Eye

    SİZ OLSAYDINIZ NE YAPARDINIZ?

    hepimiz tanrının içinde bir parçayız derdim ahirette ayrılıp onu seyredeceğiz cennette ona bakacağız derdim. delil isteyene 'allah tan kork peygamber hakkında bir kere bile şüpheye düşersen lanetlenirsin maymunlaşırsın' derim birde her kabileden bir kız verin dedimmi tamam işte peygamberim ))
×
×
  • Yeni Oluştur...