Jump to content

Like a Bunny

Normal Üye
  • İçerik sayısı

    45
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

Like a Bunny Hakkında

  • Derece
    Advanced Member

Profile Information

  • Gender
    Male
  1. Düşünmek bile zor gelmeye başladı :D

  2. Like a Bunny

    Amaçsız Hayat

    Arkadaş var olmamızın bir amacı olmadığını yazmış , kişisel amaçlarımızın olup olmadığını değil. Lütfen biraz daha detaylı düşünür müsün?
  3. Like a Bunny

    Düzen ve Düzensizlik, Tesadüfler ve Rastgelelik..

    İşte bu , bu zamana kadar anlatmak istediğim şey buydu.Lüzumsuz bir kavram ne gerek var? Tanrısız yaşayamıyor musunuz? Aslında yaşayamazsınız bir ödülü olmadıktan sonra neden bir iyilik yapacaksınız ki ?
  4. Like a Bunny

    Beyinde 'Tanrı Noktası' bulundu

    Yeterli cevap değil mi ? fazla açıklamaya gerek görmüyorum .
  5. Like a Bunny

    Suçum ne benim ?

    öncelikle kendimi birine açıklayabilmenin mutluluğu içindeyim . Ölecek bir insana sen zaten ölüceksin uğraşma demek gibi birşeyi yaptıkları sadece hem dertleşmek hem tartışmak istemistim. Teklifiniz için tesekkurler fakat kalması taraftarıyım . Belki biri anlar ne demek istediğimi de bir insanı daha dünyaya katmış oluruz Gerçekten teşekkürler Ifeel
  6. Like a Bunny

    Suçum ne benim ?

    Tanrı ya inanıp inanmadığımı bilmene gerek yok bu sitede yanılmıyorsam kim inanıyor kim inanmıyor çatışması yapılmıyor. Evet hastayım, bunu buraya marifet olarak da yazmadım . Ailemle arkadaşlarımla paylaşmak zor geldiği için sizinle dertleşmek ve bu konudaki görüsümü ortaya koymak için yazdım . Ne yazıkki anlatamamışım . Suanda Manisa ' da tedaviye başladım . Bunu da buraya konu açmak için yazmadım , tartışmaya bu konuda farklı fikirleri dinlemek için açtım . Manitomi olabilirim , lakin kendimi biliyor ve tanıyorum . Ateist olup olmama gelince , 11 yaşımdan beri tanrıyla hiçbir alakam olma
  7. Like a Bunny

    Suçum ne benim ?

    iyi dileklerin için teşekkürlerde , ne bu saçmalık buraya eleştirmeye mi geldin konuyu tartışmaya mı ? Tam bir teist özelliği . burda insan gibi bir konuyu tartışıyoruz.
  8. Like a Bunny

    Suçum ne benim ?

    Allah vardır = Doğru .. Demişsin . Sen inanmışsın , ne kadar acı ki benim bütün yalanlarımında bir an gerçek olduğunu düşünüyorum . Aslında ben iyi bir katilim . Kimse bana bunun olmadığını ispat edemez , ben hariç . Senin ki de o olay sen inanmışsın bir şeylere ama kardeşim doğru şeylere mi inanıyoruz acaba ? Aslında sadece bir ekrana bakıyorum , ama o ekranda senin yazdıklarını görmemi saglayan şey madde , ekran kartından tut ethernet kartının çalışmasına kadar.
  9. Like a Bunny

    Suçum ne benim ?

    Yanlış anlamassan sana benim Tedavi kliniginin adresini vermek istiyorum . Senin de ihtiyacın varmış . İlizyonu tanımlar mısın?
  10. Like a Bunny

    Suçum ne benim ?

    Aradım senin tanrına göre Yerim ne yaparsam yapayım cehennem ?
  11. Like a Bunny

    Suçum ne benim ?

    Öncelikle geçmiş olsun dileklerin için teşekkür ediyorum . Yukarda yazdığım gibi bazen yalan söylediğimin farkına varıyor ve duruyorum . Böyle bir mesajın geleceğini biliyordum . Eğer şu hayatta tek doğru şey söylediysem emin ol o yukarıda ki yazımdır =)
  12. Neden mi böyle bir konu açtım neden mi yazma gereği duydum . Bilmiyorum ama hem sorunumu paylaşmak hem de ne kadar aciz bir Tanrı'ya inanıldığını göstermek istedim. Ben Mitomani hastasıyım . Bunu dün ögrendim.Hastalıktan yüzeysel bahsetmek gerekirse yalan söyleme hastalığı.Dün itibariyle tedaviye başladım.Mitomaninin ortaya çıkmasına küçükken yaşanılan sorunların etkisi büyükmüş.Bende bazı şeyler yaşadım ha bunları üstünü kapatmak için kullanmıyorum. Fakat şuanda gece hayal ettiğim her şeyi gerçekmiş gibi anlatıyorum. Bir gün kalkıyorum , hakimin oğluyum , varlık içinde , bir gün hasta oldu
  13. Like a Bunny

    La ilahe İllallah

    Hemen açıklayayım ne demek . La allah diyor illahlah ettim senden diyor nasıl tespit?
  14. Like a Bunny

    Tanrının gücü herşeye yeter mi?

    Ne kadar acizsiniz , kendi pisliğini örtmek için şeytan kavramını uydurup buna sıkı sıkıya inanmak .. Anca ahmaklara göre bir eylem . Şeytan kavramı Tanrı kadar eskidir.Hayatta her şey karşıtlıklardan oluşur bir tanrının varlığını ortaya atan cahil tayfası , malesef kötülenecek birini de ortaya atmak zorundalar.Tamam hadi bizde inanıyoruz tanrıya diyelim , peki bana şeytanın haklı olmadığını kim açıklayabilir ?
  15. Like a Bunny

    evrende kaç tanrı var.

    Var olmamaları dışında mı ?
×
×
  • Yeni Oluştur...