Jump to content

ENLİL

Normal Üye
  • İçerik sayısı

    292
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

ENLİL Hakkında

  • Derece
    Advanced Member

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    üye
  1. ENLİL

    ENBİYA 22

    Zaten dini kitaplarda da allah insanı kendi suretinde yarattı der. O zaman durum değişiyor, yoksa biz hepimiz tanrımıyızB)
  2. ENLİL

    Menahi

    Önceleri günah saydıkları sinemayı şimdi serbest ediyorlar, müslümanlar çağ atlıyor walla
  3. ENLİL

    Ateizm çöktü

    Ateizm çökmez,bunu söyleyenler kendi dinlerinin son çırpınışlarını ayakta tutmaya çalışanlardır.
  4. ENLİL

    Ateistler mutlu mu?

    Allaha dua ettiğinizde sadece kendinizi psikolojik olarak tatmin edersiniz,duanız bittiğinde sizi bekleyen sorunlarla uğraşmak yine size kalır. Ben ateist olarak hiçbir zaman manevi bir boşluğa düşmedim,varlığı somut olarak kanıtlanmamış , mitolojik bir yaratıcı gücün nesinden yardım isteyeceksin , üstelik her işimde rast gider,tuttuğumu da koparırım.
  5. ENLİL

    Allah ın İmparatorluğu

    Allah, sanki bakanlar kurulu kurup iş taksimi yapmış ! Koca alem de o kadar işle nasıl başa çıkacak.
  6. ENLİL

    Müslüman Melihin BALONUNU Kilicdaroglu patlatti

    Melih Gökçek konuşma ve davranışları ile tam bir piskopat olduğunu gösterdi, konuyu kıvırtma teşebbüsleri , sorulara cevap yerine başka konulara girmesi kendisine puan kaybettirdi, yapmadığı pislik kalmamış üstelik akp bu adamın yargılanmaması için özel bir kanun bile çıkartmış. AKP islam denilen yobazlık dinini çok iyi kullanıp milleti yolmaya devam ediyor. Zaten milletin % 50 si aptal.Bu aptalların sayesinde işte böyle yobazlar malı götürüyor.
  7. ENLİL

    nasıl ateist oldunuz?

    Herdaim ateistim, ateist olmak ayrıcalıktır.
  8. ENLİL

    Burak deyip geçmeyin

    Aslında miraç olayını okuduğumuzda bilimkurgu bir olayı düşüne biliriz.Burak aslında herhangi bir hayvan değil, uçan bir araç olmalı. Çünkü, Cebrail yanına aldığı muhammedi burak ile önce kudüse daha sonrada semanın katlarına (atmosfer,litfosfer v.s) çıkartmış . Böyle bir yolculuğun bir hayvanla yapılması mümkün değil, tabi muhammed karşısında gördüğü bu aracı tam yaşadığı devre göre tasvir etmiş. Peygamber musa da çölü geçerken allahın uçan bir bulut (?) ile kendilerini takip ettiğinden bahseder,yine aztek inancına göre tanrı onları hep uçan bulutu gelip kontrol edermiş. Hala geçmişteki
  9. ENLİL

    3 Kitapla kendini anlatamayan bir şarlatan

    Binlerce yıl önce yaşamış IQ düzeyleri düşük ,teknolojinin t'sinden bile haberi olmayan insanlara di üstüne din gönderen şahsiyet , her nedense teknolojik gelişmelerde hergün bir yenilik bulan 2000 'li yılların insanları ile iletişim kuramıyor .
  10. ENLİL

    İslam Kuran'dan Öğrenilmezmiş..

    Namaz olayı, arabistandaki putperestlerin kabedeki putlarına karşı yaptıkları dinsel bir seremoniydi.Al-ilah putunun tek tanrı olduğunu ilan edenler zaten bildikleri namaz olayını islam kültürüne taşımışlar. Kuran derki '' biz kuranı insanoğlu (tabi kastettiği arab bedevileri) açıkça anlasın diye arabça olarak indirdik '' der. Ama siz ve özellikle tarikat liderleri kurdukları düzenin bozulmaması için ''kuranı anlamak çok zordur'' diye ortaya abuk sabuk bir ifade koydular,kendi kafalarına göre yorumladıkları hadislerle,fıkıh kitaplarıyla v.s lerle kuranı kapalı bir örtü yaptınız,neden ,
  11. ENLİL

    Kız Çocuklarını Ne Zaman Tesettüre Sokmalı?

    El kadar kız çocuklarını , nefsimizi bozar diye kapattıran islam zihniyeti aklı sıra sapık emellerini baskı altına almaya çalışıyor.
  12. ENLİL

    İslamda fikir özgürlüğü...

    İranlılar dinden dönenleri tevbe 29 'u ihlal ettikleri gerekçesiyle asıyor.
  13. ENLİL

    dinlerdede evrim varmıdır?

    Dinde evrimleşme , Sümer dini--Yahudilik--Hristiyanlık--İslamiyet olarak devam edip her din kendisinden öncesinin biraz evrimleşmiş halidir.
  14. ENLİL

    İslam'da sınav paradoksu

    Zaten yaşamın %80'i acı ve keder içinde geçiyor, sanki herkes şatafatlı bir yaşam mı sürdüde birde ölümden sonra sınav yapacak ,yahu sizin bu allah nekadar sadist ruhlu böyle? Bak 74 tr , sen doğarken yaşamın bütün kurallarına uyacağına dair allahla bir sözleşme yaptınmı,hayır, o zaman ne sınavına girilecekmiş öyle. Saçma sapan yazıları ancak senin gibiler paşa paşa okur.
  15. ENLİL

    İran'da Soykırım

    Adamlarda damak tadı bile yok
×
×
  • Yeni Oluştur...