Jump to content

bLeedrobe

Normal Üye
  • İçerik sayısı

    184
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

bLeedrobe Hakkında

  • Derece
    Advanced Member
  1. bLeedrobe

    124000 peygamber

    oğuzun yazısından çıkarttığım kadarıyla bu 124.000 peygamberin hepsi insan ırkı için değilmiiş e o zaman bizene ? durmadan kafamıza kakıyorlar 124.000 peygamber geldi diye ? biz bu 28'inden sorumluysak koskoca bir insanlığa 28 tane az değilmi ? arkadaş tevratta o kadar geçiyor dedi güldüm şu varaka bin nevfeli bulsam tekrar gebertcem ( 15 yıl muhammedin kafasını yıkamasaydı islamsız imansız olurdu herkes ne güzel ) varaka bin nevfel :@ Varaka bin Nevfel (Arapça: ???? ?? ???? ?? ??? ?? ??? ????? ?? ??? ??????), Muhammed'in eşi Hatice'nin kuzeniydi. Nasturi rahibi olan Varaka Me
  2. bLeedrobe

    Yeni Kitap Geldi.

    seninleyim john :$ din'inin adını ööğrenelim
  3. bLeedrobe

    imtihan sırrı

    hee okul haha sfd hepsi sıfır bir karne vermesini tercih ederim hani cayır cayır yakmak yerine
  4. bLeedrobe

    Adem

    hikmetimden sual etme çarparımmmmmm adgdfg
  5. bLeedrobe

    Adem

    canı istemiş göndermiş sizene
  6. yazının tamamını okuyamadım ama şu %112.5 'luk orandan sonra pek okuma gereği duymadım açıkcası gene kıvırırlar genee genee.. çözüm zamandır zaman 1000 tanrılı dinler gibi semavi dinlerde tarihe karışcak
  7. bLeedrobe

    Allah'in varligina kanitlar

    Şunu okuyunca zaten ne kadar gerizekalıca bir anlatım şekline sahip olduğunu anlıyamamak aptallıktır.. komiksin arkadaşım damdan düşer gibi kanıt getiriyorsun sen git yonja , facebook ve myspace gibi kız tavlayıcı sitelerde takıl.. akla mantığa sığmaz bu ne ya ama bence şaka yaptı bu
  8. bLeedrobe

    Bir insan nasıl bu hale gelebilir

    Bu bir üstü kapalı itiraftır.. Nerde kaldı senin allah sevgin ? nerde kaldı allaha saygın resmen cehennemden korktuğum için inanıyorum demişsin.. tabiki bide cennet için ve içindeeki 72 huri.. zaten akla ve mantığa sığğmaz allahı sevmek.. görmediğin birine aşık olmak gibi bişi bu ( sizin ki ilahi sevgi bizde bilyoruz örneklendirdik şurda ) üstü kapalı bir itiraf körü körüne inanış ne yazık..
  9. bLeedrobe

    Bir insan nasıl bu hale gelebilir

    canice , acımasızca ve bir o kadarda salakça. tek bir halkası dünyayı kül edermiş keeeh keeh muhammede görede dünya cehennemin sıcaklığıyla ısınıyordu zaten zihniyet eksikliği.. gelişimini tamamlıyamamış zeka modeli bu muhammed.. dipnot : allahın iyisi buysa kötüsü düşünülemez..
  10. bLeedrobe

    imtihan sırrı

    konuyu çarpıtma harun25. senin allahın diyor ben herşeyi biliyorum diye allah bilmediği içinmi bizi imtihan ediyor bunumu demeye çalışıyorsun ? o zaman senin allahında bi sorun var ne yazık..
  11. bLeedrobe

    Kafa karıştırıcı bir grafik

    Din devletlerinin hepsi allaha kapaği attıklarından azim ve çalışmaktna yoksundurlar nasıl olsa bu hayat geçicidir bizim çalışıp çabalamamıza gerek yoktur namazımı kılıp orucumuzu tutarsak yeter öbür dünyada rahat ederiz gibi bağnaz ve cehalet kokan düşünceleri vardır kısaca tembellerdir.. ve sırtlarını ilahi güç diye tabir ettikleri islam putuna dayamışlardır.. yazık..
  12. bLeedrobe

    Bir Harf Katipsiz Olmaz

    Gerçekten hoştu yazın. neyse konuya dönelim ilim arkadaşım gene insanın mükemmeliğine değinmişsin insan o kadar mükemmel değildir arkadaşım en basitinden çoğu hastalığa bile dirençsizdir örneğin kanser günümüzün hastalığı 25 yıl sonra grip gibi bi hastalık olcaktı belki her nasıl bundan 40 yıl önce verem nasıl başbelasıysa.. insanın işi gücü yok allahın yaptığı hataları düzeltmekle uğraşıyor.. ne acı..
  13. bLeedrobe

    imtihan sırrı

    neden anlamıyorsunuz ? hak'mış imtihanmış ahiretmiş hepsi fasafiso.. allahınız bilmiyormu bizim ona inanmıyacağımızı bunu bile bile imtihana tabii tutuyor amacı ne ? ben size bunu bunu yaptım peygamber gönderdim kitap gönderdim diye bahanelerle bizi cehenneme atmak içinmi ? kaçkere değindim bu konuya buna benzer onlarca başlık açıldı bıkmadınız mı artık ? yazık..
  14. bLeedrobe

    Kan

    konuyu çevirme ya gene cehennemde görürsünüz gibi safsatalarda bulunmuuşsun
  15. bLeedrobe

    Inanmayanlar neden var?

    Şimdi Allah ezelden beri kimin neye inancağını yada inanmıyacağını bilmiyormu ? -Biliyor. o zaman neden bu imtihan , peygamber , kitap ve birçok zırvalık -İnanmıyan kişilere bakın ben size bunları bunları gönderdim inansaydınız ( inanmayan kişi inanırsa allahın i bildiği yanlış olur ) diye bahaneyle cehennemi doldurmak için. Bu tezide bu ayetiyle kanıtlıyor SECDE: 13. Biz dilesek, elbette herkese hidayetini verirdik. Fakat, "Cehennemi hem cinlerden hem insanlardan bir kısmıyla dolduracağım" diye benden kesin söz çıkmıştır. saygılar..
×
×
  • Yeni Oluştur...