Jump to content

antiateist!

Üyeliği Sonlandırılmış Kullanıcı
  • İçerik sayısı

    358
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

antiateist! Hakkında

  • Derece
    Advanced Member

Profile Information

  • Location
    Ankara

Güncel Profil Ziyaretleri

2.191 profil görüntüleme
  1. antiateist!

    asrın futbol sıkandalı

    Videonun devamı; http://www.youtube.com/watch?v=L66OLURbwBo...feature=related Bu da videonun küfürlü yerleri seçilerek özet yapılmış hali.
  2. Her nekadar düzmecede olsa telegol ekibinin buna alet olması bana biraz reyting kaygısı olarak fenere yüklenen, feneri eleştiren telegolün gerçekten de bu çamur atma ve reyting olaylarında iyi olduğunu ve artık kendileri hakkında farklı düşünmeme sebep verecek bir video oldugunu gördüğüm nokta bu. BAzıları nerden ne alaka kurdun diyebilir fakat tam olarak düşüncelerimi yazarak anlatamadım sanırım. (bu arada beşiktaşlıyım) Nese videoya bakalım; Baksanıza ne güzelde rol yapıyorlar.
  3. antiateist!

    Allah'in varligina kanitlar

    ewt az kaldı. Bilim adamları 20^100 ihtimali yakında gerçekleştirecek.
  4. antiateist!

    Allah'in varligina kanitlar

    Bilim adamları artık canlılığın şakkk diye çıktığını söylüyor. TAbi ki bu benim yorumum..İçin asşı bilim adamları dünyadaki hayatın, dünyanın oluştuktan hemen sonra başlamış olabileceği üzerinde duruyor artık. Zira 4 milyar yıl öncesine kadar mikro fosiller bulunuyor. Ve benim buna yorumum...canlılık şakkk diye olmuştur.
  5. antiateist!

    piri reis

    iyide o zaman bilim adamları neden bu adamın haritalarını konuşuyor. Bu kadar basit ise eger Burda da bişiler demişler. Neyse bu adamın neden abartıldıgını anlamadım. Astral sehayet sözümü geri alıyorum.
  6. antiateist!

    piri reis

    dreimalali gösterdiklerine göre piri reis önemli biri değilmiş. Yani haritalar ile günümüzün haritaları alakasız. Peki bu adamı bu kadar ünlü yapan bilim adamlarının bile ilgisini çeken yönü nedir. http://de.wikipedia.org/wiki/Bild:Mercator_World_Map.jpg şu adam daha güzel çizmiş. Türkiye bile harika görünüyor
  7. antiateist!

    piri reis

    Bu orginal haritada varmı ?
  8. antiateist!

    piri reis

    piri reisin haritalarında güney amerika hariç bir şey göremiyorum ben. Antarktikayı nerden gördünüz.
  9. antiateist!

    piri reis

    Pri reis konusuna gelirsek astral seyahat yaparak çizdiğini düşünüyorum ben. Bu arada kimse bu adama bu haritaları nasıl çizdin diye sormamış mı ?
  10. antiateist!

    piri reis

    İki yere de bir kazık çakmış ve gözlemci koymuştur. Aynı anda gölgenin uzunluğu, yaptığı açıyı hesaplamıştır. Bunun dışında trigonametrik hesaplar ile dünyanın yuvarlak oldugunu göstermiştir. Şekli aklımda fakat hesap aklımda değil.
  11. antiateist!

    Allah'in varligina kanitlar

    Mürted oluşsa ne olacak ? PAt diye canlıların mı çıkacağını düşünüyorsun ? Bu kadar basit mi , basit ise bilim neden bunu bulmuş değil... Marstada bir zamanlar su vardı..fakat yinede hiç bir mikro fosil bulunamıyor. Kenzo demiş ki: Hacı demiş ki: Hacının ifadesinide kabul edelim. Dünyada toplam yahudiler ve diğer ruhcularda dahil yaklaşık 5.5 milyar insan Tanrıya inanıyor. O halde Tanrı vardır Hacı. Sen yanılmışsın.
  12. antiateist!

    Dünyanın Yuvarlaklıgı ve Denizlerin Karısmaması

    ewt ne olmuş gezgin. Ayet çok normal açıklamaları bin kere yapıldı.
  13. antiateist!

    Allah'in varligina kanitlar

    bana bazı şeyler saçma geldi kenzo arkadaşım. edit: şimdi bütün yazdıklarına baktım adam resmen kafa bulmuş. ateist bu herif..
  14. antiateist!

    Dünyanın Yuvarlaklıgı ve Denizlerin Karısmaması

    ne dansöz adamlarsınız siz ?? Kuranda dünya yuvarlak deseydi eminim dünya yuvarlak değil geoit diye bas bagır bagırırdınız. Yalansa yalan diyin bakalım ?
  15. antiateist!

    Sahte Kuranlar

    Arapçasında değişiklik yoktur. Farklı nüshaları olsada arada fark yok denecek kadar azdır. Kuran'ın orjinali korunmuş. Orjinalinin hangisi olduğunu anlamak içinde 19 sisteminden faydalanır.
×
×
  • Yeni Oluştur...