Jump to content

Q.N.

Üyeliğini Sildirmiş Kullanıcı
  • İçerik sayısı

    675
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

Q.N. Hakkında

  • Derece
    Advanced Member
  1. senden yada ötekinden berikinden olmadığım kesin, RTE kafalı gördüm seni,taraf olmayan bertaraf olur kıvamında küstahca ve palavra ,senin ve bazılarının bi ağız dolusu salyaya karışmış hakaretleriyle kimse küçülmez .
  2. Hitap tarzın gibi tahlil yeteneğinde yok ,ben hiç dedimmi ateistim diye yada ateistlere özel bölüme başvurdum mu?Sensin ateist Ben sadece dinden çıktım diye tanımladım kendimi.Benim yolum daha uzun belki yeni başlıyo sen noktanı koymuşsun benim daha yolum var ,son konusunda alimler bile kesin konuşamaz.
  3. Koşun ateistler hakkınızda yalan,riya dolu süzme tahlillerle sizin aslında ne olduğunuza kanat getirilmiş okuyun neymişsiniz yada ne olmalıymışsınız öğrenin ,bu sayfa sırf kibir ve riya kokuyo .
  4. Q.N.

    Robotlar

    Haci ve anibal'a özelden sorsaydın ergen arkadaşım
  5. Q.N.

    Dini kitapların kdv oranının indirilmesi

    Bide resim heykel haram olmasaydı cami çıkışlarında ellerinde sopayla zorla muhammed,allah resimleri satarlardı Bide allahı resmedip resmi heryere astıklarını düşünün heryerden size bakan bi resim
  6. Q.N.

    Hüzünlü, dramatik, trajik klasik müzikler

    Bunuda severim
  7. Q.N.

    Şeytanlarından, Kurtulmak İsteyenler Beri Gelsinler.....

    Şimdi serdaar karpuz kabuğundan gemi yaptık diyelim ama beğenmedik istediğimiz gibi olmadı ve eşek yesin diye eşeğin önüne attık oda yedi diyelim bu durumda yaprakmı daha yeşildir yoksa ayşe tatilemi çıksın .
  8. Q.N.

    Şeytanlarından, Kurtulmak İsteyenler Beri Gelsinler.....

    Sorduğumuz sorulara cevap verip ,bizi ikna edip inançlı mı yapacaksın bumudur konu?Hadi başlayalım. Bizim kediye gel diyom gelmiyo gel diyom gelmiyo gelmesi konusunda nasıl ikna edebilirim onu?
  9. Q.N.

    islam'da ensest

    Gelişmemiş canlıların sex hayatı ile yaratıcının ortaya çıkardığı akıllı varlıkların cinselliğini kıyaslamak yanlış olur zira şuan hayvanlar yapıyo bunu ademde yapmış ne olmuş gibi bi saçmalamaya varır iş.
  10. Q.N.

    hadi ataistler sıkıyorsa bunu cevaplayın

    ne güldüm ne güldüm Senin uzaylı dediğin bizim gibi canlılar dünyada bu canlılar varsa başka gezegenlerdede olabilir Dünyada çikita muz varsa uzayın ücra bi köşesindede olabilir Sen nasıl internete girip komiklik yapıyosan uzayın bi ucundada bunu yapabilen birileri olabilir Tanrı ile canlıyı karıştırma sen burada varsan uzayın öte tarafındada bi komedyen olabilir
  11. Q.N.

    Vücut geliştirme fikir kulübü

    Üç öğün et yemen ve bilinçli bir hocanın gözetiminde çalışman gerekli,aksi halde sakatlanmalar ve çeşitli hastalıklara davetiye çıkarırsın. proteini yeterince almazsan süreç daha uzun ve zor olur ,kolay gelsin.
  12. Q.N.

    islam'da ensest

    Çok konuşulmuş bir konu gibi dursada aslında daha irdeleyecek çok şey var ,birincisi bu tür bir çoğalma bir yaratıcı için utanç verici bir durum,ve bunu ademden sonra nuh ile tekrarlıyor. ve daha sonralarıda devam ettiği görülüyor,islamda çok övgüyle bahsedilen ibrahim'in karısının aynı babadan farklı anneden kardeşi olması gibi ,bu tevratta geçen bir konudur rivayet değil. Ol,kardeşine yumul,çoğal bu ne be !
  13. Q.N.

    Gülme Zamanı

  14. Q.N.

    Alıntılar

    Fa garaj’a indim. the arabanın yerinde, kırmızı bir araba duruyor. herşey aynı, rengi başka. kumandaya dokundum. bomba, patlamadı. araba, çalıştı. radyo’yu açtım. hareketli bir müzik, ânlık bir müzik. yalnızca ‘fa’ sesi var, tekrar ediyor. bir gariplik var. bir önemi yok. güzel. orji sonrası bir durum. karşıdan karşıya geçmeye çalışan bir kadın gördüm. frene bastım. kadın, tereddüt etti. en iyisini yaptı. tereddüt, kurtarır. arkadaki kornaya bastı. müzik, fa ile bitiyor, fa ile başlıyor, fa ile devam ediyor. müzik, yanlış olmaz. marx, din eleştirisinin sona erdiğini, haber verdi. peyami sa
×
×
  • Yeni Oluştur...