Jump to content

No Fear

Normal Üye
  • İçerik sayısı

    96
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

No Fear Hakkında

  • Derece
    Advanced Member
  • Doğum Günü 15-07-1987

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Diyarbakır Diclekent
  1. No Fear

    Kendini kandıranlar ateistlerdir...

    Sen çok biliyorsun kardeşim. Bende hiç bir zaman, yok sonsuza kadar yaşayacağım, yok cehenneme bile gitsem yine de yok olmayacağım tarzı düşünceler olmadı. Ben burada gerçekleri söylüyorum. Sen insan sarrafı olduğunu zannettiğinden böyle olman normal zaten. Sen şimdi bir ateistsin. Eğer sana desemki yaşamın bir anlamı yok ama buna rağmen yaşıyorsun değil mi? İşte o zaman beynin kısa devre yapıyor. Hopluyorsunuz hemen yok öyle değil biz kendimizi kandırmıyoruz diye. Basbaya kendini kandırıyorsun işte.
  2. No Fear

    Kendini kandıranlar ateistlerdir...

    Şimdi ateist kendini nasıl kandırır açıklayayım. İlk önce tanrıyı sorgulamaya başlarsın. Kafanı baya kurcalar bu. Yavaş yavaş tanrıyı yoklamaya başlarsın ve yoklarsın. Daha sonra ben neden yaşıyorum dersin? Yaşamak zaten anlamsız. Önceleri yoktum üç beş gün sonra yine yok olacağım. Bu dünyada ne yaparsam yapayım yine eskisi gibi olacak. Arthur Schopenhauer dediği gibi.. Aldığımız her nefes bizi sürekli etkisi altında olduğumuz ölüme doğru çeker... Nihai olarak zafer ölümün olacaktır, çünkü doğumla birlikte ölüm zaten bizim kaderimiz olmuştur ve avını yutmadan önce onunla yalnızca kısa bir s
  3. No Fear

    Kendini kandıranlar ateistlerdir...

    Peki Brutal bir soru sorcam. Herşeyin anlamsız olduğu şu üç beş günlük hayatında "Herşey mübahtır" görüşünü benimsiyor musun? "Herşey mübahtır" görüşünü benimsemek için herşeyi yapmak gerekmiyor onu da hatırlatmış olayım.
  4. No Fear

    "Yeni" Emperyalist Zihniyet

    Peki sen neden buraya gelip bunları yazarak insanlara yardımcı oluyorsun? Çıkarın ney?
  5. No Fear

    Nerede bu Anibal?

    Az önce telefonda konuştuk. Brazzers ve mofos dan iş teklifi aldığını söyledi. Hangisine gideceğine karar veremeyince bu siteye girmek aklının ucundan bile geçmemiş. Ama yarım saate burda.
  6. No Fear

    Abdest alan müslümanlar

    Aptallar ben müslüman değilim ki. Nerden çıkarttınız müslüman olduğumu hay cahiller sizi. Bak siz çıkın bu forumdan internette bilgisayar ekranını 15 cm daha yakından gösteren gözlük falan arayın. G.tünüzle mi okuyorsunuz yoksa? Ona çare bilmiyorum bak.
  7. Tamamen duygusuz hareket edemezsinki. Ateist olan kişide duygularıyla hareket edecek ama bu noktada ben mantığında devreye girmesi gerektiğini düşünüyorum. Yani %99 mantık diyorum. Bir karar alırken ileriyede bakılır tabiki. Şimdi vereceğim karar ilerde bana büyük oranda zarar getirecek ise bu mantıksız olur.
  8. No Fear

    AHLAKIN EVRİMİ-KÖKENİ

    Şimdi aklıma lisede bir bayan öğretmenim geldi. Kendisi milliyetçiydi ve büyük ihtimal ateist idi. Atatürkçü olmamızı falan söylüyordu. Din Allah ile kul arasında falan diyordu. Klasik ateist lafları işte. Benimde o zamanlar kankam biraz ibne olduğundan öğretmen ona sinir olurdu. Onun dersinde çokta konuşan biri değildi bu çocuk. Şimdi bu öğretmen neden bu çocuğa sinir oluyordu? Hemde çocuk onun dersinde çokta şimarıklık yapmadığı halde.. Cevabı basit. Çünkü bu çocuğun ülkesine hiç bir yararı olmayan bir serseri olacağını düşünüyordu ve bu kendisini üzüyordu. Olmazdı. Kendisi milliyetçiydi. Ke
  9. Ateist olmak için elbette dörtdörtlük bilgi şart değil. Sadece kafalarında tanrıyı yok edip tartışmaya girenler çok.. Herşeyin genler, atomlar olduğunu, küçücük bir dünyada boş bir yaşam mücadelesi verdiğimizi, değersiz birer hayvan olduğumuzu, evrensel iradenin oyuncağı olduğumuzu tam olarak anlasak bile davranışlarımızın hiç bir şekilde değişmeyeceğini söyleyenlere sesleniyor galiba brutal yanlış anlamadıysam. Yanlış anladıysam düzeltir zaten.
  10. No Fear

    Abdest alan müslümanlar

    Başlığı açan arkadaş ateistlerden bile bu kadar tepki aldıysa.. Başlığı açarken bizlerden "evet çok haklısın, işte müslümanların hali böyle, müslüman dediğin adam pistir" dememizi falan bekliyordu galiba. Eminim kendisini çok da zeki zannediyordur bu arkadaş. Gözlemlerime göre hem reelde hemde internette(ateistforum dışında) ateist olan kişiler kutsal kitaplara inanmadığı için inananları her konuda haksız görüyor. Her konuda olmasa bile psikolojileri böyle.. Tartışmalarda vs.. Bunların yaşıda 25'i geçmez.
  11. No Fear

    "Yeni" Emperyalist Zihniyet

    Bunu diyeceğini tahmin ettim ama her kelimenin anlamını bildiğim bir cümlede bile yazdığın hemen anlaşılmıyor. Neyse.. Türkçe öğrenmenisin, kızmadın inşallah Peki sana bir soru.. Sence bu Avrupa yalakası, Türkiye'yi çok geri kalmış sanıp "Daha nerelerdeyiz" vs cümleler kurup ateizmi bilimsellik olarak gören bireyler sence bu adamların eseri mi? Bu cümleni gördüm de sordum soruyu. Ve ayrıca sence istediklerini yapabilecekler mi?
  12. No Fear

    Her ateist neden hırsızlık yapmaz?

    O kadar malca uslubun var ki.. Yazı stilini de değiştiriyorsun bi bok varmış gibi.. Lafı da çarpıtma. Benim atalarımdan banane? Eğer ortada çok mantıklı bir eylem varsa ben o eylemi yaparım. Konu hırsızlık ise hiç yakalanmayacaksam çalarım. Sen "allaha inanmıyorum ama çalmak aklımdan geçmez" laflarına bi s.kt.r çek. Kimi kandırıyorsun sen? Şuan çalmıyorsan tek sebebi buna alışmaman olman.. Ee? Sana diyoruz alışırsan rahatça yaparsın. Hırsızlık mantıklı ise ve ben bu eylemi yaparken ilk başları bunalım yaşayacağım veya vicdan azabı çekeceksem bunları önceden bilerek hırsızlık yapar ve buna da
  13. No Fear

    Her ateist neden hırsızlık yapmaz?

    E tamam işte. O eski atalarından kaynaklanıyor işte senin hırsızlık yaparken vicdan azabı çekmen. Yani ilk başta hırsızlık yaptığımızda hiç kimse bize ceza vermese, bizi dışlamasa sende hırsızlık yapacaksın işte. Yahu hem bunların sebebinin boktan birşey olduğunu biliyorsun hemde gelmiş ben yakalanmayacağımı bilsem bile hırsızlık yapmam diyorsun. Komiksiniz vallahi. Müslümanlarla tartışmalarınızda yok İsviçre'de doğsaydın müslüman olmazdın falan diyorsunuz ee sizde hırsızın arasında doğsaydın hırsız olacaktın. Bunu bu mesajında açıkca ifade etmişsin aslında. Ha bu arada. İşte bir önemli nokt
  14. No Fear

    Her ateist neden hırsızlık yapmaz?

    Placebo, yine herşeyi ben bilirim havasında gelmişsin.. İnsan vicdanlı, erdemli doğar demişsin de vicdan ile hırsızlığı nasıl birbiri ile bağdaştırıyorsun ki? Yani insan doğar doğmaz hırsızlık yapmamayı öğrenir mi diyorsun? Sen çocuğuna hırsızlık yapmamayı öğretebilirsin ben öğretmez isem çocuğum hiç bir sıkıntı çekmeden hırsızlık yapacak.. Senin ataların hırsızlık yapanları cezalandırıyor ve yapmamalarını sağlıyorsa, işte, bu öğrenilmiş bir davranış. Bunu kendin de biliyorsun.. Adam hiç yakalanmadığını bildiğin halde hırsızlık neden yapmıyorsun dediğinde yapmam çünki atalarım hırsızlık yapan
×
×
  • Yeni Oluştur...