Jump to content

hafız reloaded

Üyeliği Sonlandırılmış Kullanıcı
  • İçerik sayısı

    298
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

3 Takipçiler

hafız reloaded Hakkında

  • Derece
    Advanced Member

Profile Information

  • Gender
    Male

Güncel Profil Ziyaretleri

5.827 profil görüntüleme
  1. bu duygu ve düsüncelerle, basta gasi hafis kardesimis olmak üsere, liberalism yolunda kimvurduya giden dier tüm kahraman gazilerimizi de rahmet, minnet ve sükranla yad ediyor; ruhları sad, kabirleri nur, mekanları cennet olsun diyorus.. Ramen.

  2. o, cefakar libos milletinin yüreindeki bölücü atesi harekete gecirerek ateistforum üserinde hain emeller güden kemalistlere karsi büyük bir zafer kasanmis; bu zaferi daima esprili tavir ve efendi hareketleri ile taclandirmasini bilmistir.

  3. liberal ateist müslüman kimliiyle öne firlayan deerli firlama kardeslerimisden hafis kardesimis varligini ateistforuma adayan kudretli bir kalem, etkili bi siyaset ve fikir adamidir.

  4. ateistforum sitesinin yeri doldurulamas üyelerinden olan hafis kardesimizi hakka yürüyüsünün yedinci gününde rahmet, minnet ve saygiyla aniyorus.

  5. ölmüş adamın arkasından konuşup durmayın, ayıptır! :)

  6. çoh erken gittin hafız gardaş!

    ruhuna el-fatiha!

    .

    bismillah ir-rahman ir-rahim.

    elhamdü lillahi rabb-il alemin.

    er-rahman ir-rahim.

    malik-i yevm-id-din.

    iyya kena'büdü ve iyya kenestain.

    ihtinas-sırat-el mustakim.

    sırat-ellezine en'amte aleyhim, ğayril mağzubi aleyhim, veled-dâli...

  7. göslerin dislerin ak ve pak gerdaninla ne güsel komsumuzdun sen be hafis abiii... :)

  8. amin... amen de olabilir... belli mi olur... belkim de hristiyandir... en iyisi mesarinda dört dönmesin diye hem amin hemde ameen... :)

  9. Ruhu şad olsun, mekanı cennet olsun

  10. neeee…. as önce baktim da sen de mi poh yoluna gittin mayones kardes… tühh allah müstahakinisi versin e mi.. niye parekende bir sekilde sehit olmuyorsunus da toplu oluorsunuz kardisim.. ayip denilen bisi var be…

  11. yani ne diyim yani, kahrolsun statüko, kahrolsun kemalistler icabinda yani… liberal kardesimizin ruhu sad olsun inşallah yani.. mayonez kardeşim, hocayi cagir da derhal cenaze namazi kilinsin. yoksa hafizim kokacak vallahi…

  12. ya anlamiorum ben ya. böylesi eli yüzü düsgün, efendi, temis kalpli trol bir kardesimiz, üstelikde siki bir akp, fetulah ve cemaat taraftari ‘ateist’ arkadasimiz sorgusuz sualsiz siteden atiliyor yani ya.

  13. hafız reloaded

    Din dersi de kaldırılsın o zaman

    şu aşamada din dersinin kaldırılmasını pek doğru bulmuyorum. bir ton tarikat, cemaat vs. var. eğer din dersini kaldırırsanız bu sefer de onlar devreye girip bu boşluğu dolduracak. bu işlerin devlet kontrolünde olması bence daha iyi.. ama din dersinin kapsamında değişiklik yapılmasını desteklerim. alevilik vs. diğer mezhep ve dinlerle ilgili konular da daha geniş işlenmeli. tek bir inanç ve mezhebin hegomonyasında gibi görünmemeli dersin müfredatı..
×
×
  • Yeni Oluştur...