Jump to content

Friedrich Nietzche

Üyeliği Sonlandırılmış Kullanıcı
  • İçerik sayısı

    97
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

Friedrich Nietzche Hakkında

  • Derece
    Advanced Member

Profile Information

  • Gender
    Male
  1. Friedrich Nietzche

    Semavi dinlerin Sümer'deki Kökeni 2

    hurufu mukatta,hacerül esved taşı hakkında korkudan konuşamıyorlar bile..
  2. Friedrich Nietzche

    Cebrail Ne Yapıyor?

    twitter'da takiliyorlar https://twitter.com/#!/allahcc https://twitter.com/#!/israfilas https://twitter.com/#!/cebrail_cc
  3. Friedrich Nietzche

    şenlik adı altındaki rezillikler

    bak işte burada ne ögrendik, sevgiyi sadece din aşılamaz. ayrıca robot deyimine gelecek olursak, ibadet eden insanlar robotlardan çok mu farklı? ha bir farkı olabilir. ibadet edenler şizofren. en azından robotların kime itaat ettikleri belli. küçük çocukların istismarı islam ülkelerinde hiç mi yok? peygamberlerinin sünnetine uyarak çocuklarını 11 yaşında evlendirenler var. hindistan,türkiye vs. ama bunları tüm topluma mal edemezsin.
  4. Friedrich Nietzche

    şenlik adı altındaki rezillikler

    japonya dinsiz ve orası dünyanın en birbirine sevgi,saygıyla bağlı halkı. bunu neye bağlıyorsun? merak ettim.
  5. Dindar nesil için çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor! cemaat'in ulakları iyi çalışıyor. Din eğitimi yerine adam gibi bir yabancı dil eğitimi verseler daha iyi olmaz mı? olur tabi ama bunlar iyi olmalarını istemiyor. Aptal,şakirt,yaradılışçı bir nesil için uğraşıyorlar. TRT ile Diyanet İşleri Başkanlığı arasında önceki gün imzalanan protokolle çalışmaları başlatılan Diyanet TV 17 Temmuzdan itibaren yayına başlayacak. Yayın dönemi öncesinde kanalın logosu ve program içeriği bir toplantıyla kamuoyuna açıklanacak. İlk etapta 12 saat yayın yapacak kanal başarılı olursa yayın süresi 24 saate çıka
  6. Son yorumlarımı okumadınız mı?

    Bu ülkenin vatandaşısın dimi?

  7. Bari sen yapma canımı bu kadar acıtmak zorundamısınız?

  8. Friedrich Nietzche

    şenlik adı altındaki rezillikler

    sex,içki,müzik olmadan şenlik olmaz. bu muhafazakarlara kalsa şenlikleri dini tören şeklinde kutlarlar.
  9. Friedrich Nietzche

    Bahai Dini

    her bölge dinine kendi bölgesindeki ögeleri katar. nevruz iranda baskın oldugundan bahai dininde nevruzun olması dogaldır. araplarda kurban kesmek eskinden beri var oldugundan kuranda da kurbanın olması normal. ve bence nevruz, kurban'a göre daha mantıklı.
  10. bu dinler,insanlığı ne hale getiriyor arkadaş. tarih boyunca böyle oldu ve devam ediyor,korkarım ki,devam edecek. "Din,halkların afyonudur." demiş Karl Marx, ne de doğru söylemiş.
  11. Friedrich Nietzche

    Gelin hep beraber 1400 yıl öncesine gidelim

    bunun sorumlusu kim?
  12. Friedrich Nietzche

    Gelin hep beraber 1400 yıl öncesine gidelim

    bir insan da evrenin milyarlarca yılda oluştugunu,kıtaların zamanla birbirinden ayrıldığını inkar edip de evrenin yaşını en fazla 6 bin yılla sınırlayıp,insanın kökenini adem ile havva gibi saçma sapan bir masala kutsal olarak bakıyorsa o insan kara cahildir. yaradılışçılık,insanı tembelleştirir,hantallaştırır hem de farkına bile vardırmadan.
  13. Friedrich Nietzche

    Ezan için suç duyurusunda bulundu

    bak ne diyor kuranın MÂİDE - 44 "Şüphesiz Tevrat’ı biz indirdik. İçinde bir hidayet, bir nur vardır. (Allah’a) teslim olmuş nebiler, onunla yahudilere hüküm verirlerdi. Kendilerini Rabb’e adamış kimseler ile âlimler de öylece hükmederlerdi. Çünkü bunlar Allah’ın kitabını korumakla görevlendirilmişlerdi. Onlar Tevrat’ın hak olduğuna da şahit idiler. Şu hâlde, siz de insanlardan korkmayın, benden korkun ve âyetlerimi az bir karşılığa değişmeyin. Allah’ın indirdiği ile hükmetmeyenler kâfirlerin ta kendileridir."
  14. Friedrich Nietzche

    Gelin hep beraber 1400 yıl öncesine gidelim

    koyun sürüsü mantığındasın dostum. çoğunluğun her zaman doğru olduğunu düşünüp onların peşinden giden bir koyunsun. 5.5 milyar'ın inançlı oldugunu belirtmen de ayrı bir antikalık. çoğu insan inançsız oldugu halde inançlılar tarafından dışlanmamak için dışa yansıtmazlar. ayrıca gallileo'dan önce herkes,dünyanın düz olduguna inanıyordu sözde tanrının elçisi muhammed dahi.
×
×
  • Yeni Oluştur...