Jump to content

Mike650

Üyeliğini Sildirmiş Kullanıcı
  • İçerik sayısı

    273
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

Mike650 Hakkında

  • Derece
    Advanced Member

Profile Information

  • Gender
    Male
  1. Disardan demokrasi gelmez..kendileri...getirmesi gerekiyor...savasi kaybettikten sonra demokratik biri basa gecmesi gerekiyor. Türkiyede birinci dünya savasini kaybetti ve Atatürk sayesinde Laiklige, Demokrasiye kavustu.
  2. Iranda baski rejimi,Seriat rejimi devam ediyor.....bu Ahmedinecatin baskici rejimi,diktatorlugu benimsemesi demektir. Bugüne kadar iran halkina hic bir sey verememistir. gecen secimleri sahtekarlikla almistir. Yoksa sen Ahmedinecadi Demokrasiden, Laiklikten yanami saniyorsun Ayrica politika yapmasini hic bilmiyor.....Israile karsi......israile karsi olmak, amerikaya karsi olmaktir. Israil iran savasi degil, Amerika iran savasi cikacaktir......herseyin zamani var.
  3. Mike650

    Kuranda söyle yazsa idi .......

    Erkeginde mahrem yeri var deyip sende bizi aydinlattigin icin sende sagol Erkegin mahrem yerini söylerken, aydinlatmak degil, erkegin mahrem yeri vücudun sadece bir parcasi oldugunu,yani kadina bakaraktan cok az bir yeri mahrem oldugunu söylemek istedim. Kuranda bir sürü celiski, siddet, asiri ibadet vesaire yaziyor....genede allahin kitabi zannediyorsunuz...... Yazdigim gibi yazsa idi, belki gercekleri görebilirdiniz......belki.....
  4. Mike650

    Kuranda söyle yazsa idi .......

    Erkegin mahrem yeri göbek deliginden dizlerine kadardir...... Erkegin tesettürü göz kapaklaridir deyip ...sacmalamisin.....nerde yaziyor bu ? Asil soruya gel.....kuran böyle yazsa idi.....inanirmiydin....?
  5. Türkiyedeki asiri dincileri irana,savasa gönderelim....din kardeslerine yardim etsinler.......
  6. Mike650

    Kuranda söyle yazsa idi .......

    Bencede böyle yazsa idi ....Kurana inanmazlardi.......bu allahin kitabi olamaz..... Bu kadin Peygamber olamaz derlerdi......bu nasil allah derlerdi....... Müslümanlar simdi göremedikleri celiskileri,sacmaliklari, böyle yazsa idi.....cogu görebilirdi.
  7. Belki bu savas iran halkinin yararina olur..... Umarim Fanatik Ahmedinecad düser ve Demokrasiye kavusurlar.
  8. 1. erkekler basörtüsü takacaklar.......kadinlar ciplak dahi gezebilir. 2.kadinlar 4 erkege kadar ayni anda evlenebilirler 3. kadinlarin erkek cariyaleri olabilir......sinirsiz...... 4. iki erkek bir kadin sahide es deger.....mirasta kadina 2 hisse erkege bir hisse 5.Aldatan erkekler taslanacak. Cennette kadinlara 70er tane genc erkek huri...... Peygamber bir kadin olsa idi........30 erkekle evlenmis...... Hala bu kurana inanirlarmiydi ?
  9. Mike650

    İdam Cezası Gelmeli ve Uygulanmalı mı?

    Peki idami kimler hak ediyor sizce.........? idami kimlerin hak ettigini.....su an dinci bir parti var basta.....onlara göre dinsizler, nikahsiz sex yapanlar vesaire idami hak ediyorlar.......komunist olan.....idami hak ediyor. Vatan hainini idam edelim derseniz, vatan haini sana göre kim ? bir baskasina göre ne ? vatan hainligi nerde baslar ve nerde biter ? Rusya devletine göre eskiden esir düsen ruslara vatan haini diyorlardi. Ben idam konusunda kararsizim......gelismis, medeni devletlerde idam yok ( amerika haric )
  10. Mike650

    ne anladık bu hayattan

    Bildigim kadariyla asgari ücret günde 8 saat icin belirlenmistir, ödenir ( yanlisim varsa düzeltebilirsiniz ) 12 saat calistigina göre, bir bucuk asgari ücret ödemesi gerekiyordu. yani size 300 lira az maas ödüyormus....... haklisin....kanun disi uygulama
  11. Sadece bu cümle bilene kurani insanlarin yazdiginin ispati..... Onlari ben yok ederim demiyor.....birileri beddua ediyor....
  12. Mike650

    İdam Cezası Gelmeli ve Uygulanmalı mı?

    idam cezasinin suistimal edilebilmesi büyük...... örnegin politikacilar sevmedigi birine bir iftira atip idam ettirebilirler. Hem müslüman bir ülkede dinsiz olmanin cezasi idam denir.
  13. Mike650

    Sünnet olmak ya da olmamak...

    Sünneti kinamiyor ama ayni zamanda onaylayan bir yazisida yok......muhammedin sünnetli oldugu uydurma olabilir..... Müslümanlik bir cok dinlerden etkilendigi, alindigi kesin.
  14. Mike650

    Diğer Peygamberler hakkındaki görüşleriniz

    Peygamber sifati, vali, kaymakam gibi bir sifat. Eskiden cahil insanlarin liderlere, ihtiyaci vardi......ben peygamberim diyene.....tamam sen peygambersin dendi. Peygamber adaylarindan oylama yapilmadi. O kisilere ha peygamber denmis, ha vali denmis.....degisen bir sey yok..... mevlana, yunus emre veya fatih sultan mehmet de kendini peygamber ilan edebilirdi. ( muhammet, ben son peygamberim demeseydi )
×
×
  • Yeni Oluştur...