Jump to content

bierce

Normal Üye
  • İçerik sayısı

    156
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

bierce Hakkında

  • Derece
    Advanced Member

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  1. bierce

    Yaratıcı neden var?

    eskiden hastalıklara hemen teşhis konup tedavi edilmediğinden şizofrenlik cirit attı. kimi tanrı oldu kimi onu gördü kimi masallar yazdı, sonuç ortada.
  2. bierce

    Ateistler dünya sizin olsun

    güle güle hayrını görün ahiretinizin, ama ateistlerede dünyada gölge etmeyin, dininiz söylüyor herkes kendinden meshul diye burnunuzu sokmayın uzak durun. tabiri caizse "sana ne".
  3. bierce

    Yüksek Mahkemeden CHP İçin Suç Duyurusu...

    500’ DEN BİRAZ FAZLA ÇALIŞANI OLAN VE BU ÇALIŞANLARIN ŞİMDİ OKUYACAĞINIZ SUÇLARI İŞLEDİĞİ BİR KURUM DÜŞÜNÜN..... ...?????... * 3 KİŞİ TECAVÜZDEN YATMIŞ. * 29 KİŞİ EŞİNE KARŞI ŞİDDET KULLANMAKLA SUÇLANMIŞ. * 7 KİŞİ SAHTEKARLIK SUÇUNDAN TUTUKLANMIŞ. * 19 KİŞİ KARŞILIKSIZ ÇEK YAZMAKTAN SUÇLU. * 117 KİŞİ DOĞRUDAN VEYA DOLAYLI OLARAK EN AZ İKİ İŞİNDE İFLAS ETMİŞ. *84 KİŞİ GEÇEN YIL İÇİNDE SARHOŞ OLARAK ARAÇ KULLANMAKTAN TUTUKLANDI. *71 KİŞİ KÖTÜ KREDİ GEÇMİŞİ SEBEBİYLE KREDİ KARTI ALAMIYOR. *14 KİŞİ UYUŞTURUCU İLE İLGİLİ SUÇLARDAN TUTUKLANMIŞ. *
  4. bierce

    Kızlar 1 yaşında evlenebilirmiş!

    müslümanlar, 1 yaşında da olsa 6 yaşındada olsa kızlarını evlendirirken fikirleri alınır istemiyorsa kesinlikle baskı yapılmaz şöyleki kuzucum bu ayı aman agucu sana cici alıcak şeker vericek diye ce ee yaptırılır bebek şirinlik yapıyorsa razı demektir. kadını mal gibi asla görmezler her daim eşitlik vardır çamır atmayalımmm bu izdivacı yaptırmaya hevesli dini bütün döllenmemiş balık yumurtalarına.
  5. bierce

    Vertigosu ve Kalbi Olan İzlemesin

    dehşet, kesinlikle çıkamam, aşağı bakamam, yarıya kadar çıksam bile kazıyarak indirirler. nasıl bir zevk çılgınlık bu.
  6. bierce

    emin olunki mahşerde görüsecegiz

    benim yada insanlığın akıllıda olabileceği seni ve tanrını neden geriyor, yiyorsa yaratsın ozaman tanrın(varsaydığın) bütün insanlığı insanca vijdanlı kullardan.sırf emsal teşkil etmesin diye birilerinin insanlık dışı uygulamalarına göz yumuluyor vay neymiş efendim cezası cehennem. yada birilerine ibret olsun diye yine birilerine insanlık dışı uygulamalar yaşadığı hayatı bahşediyor tanrınız, sormuyormusunuz size ibretlik seçilen insanların sizden eksik neyi varda onlar kurban olarak size örnek alın diye hayatı işkence dram vahşet şeklinde, söyle bana ne eksiği var sizden, seçilmiş kurbanlar(in
  7. bierce

    Kanaturk Koza' ya Satıldı!

    Halk arasında buna kahbelik denir. bir oluşumu kendi elleryle satmak, alçaklık. hiç bir açıklama bu olayı hafifletemez, tuncay bey halkçılık ilkesini başka yerinden anlamış demekki. hain.
  8. bierce

    Zavallı kücük çocuğa.....

    Hac34- Biz her ümmete kurban kesmeyi, ibadet olarak emrettik. Amaç, Allah'ın insanlara rızık olarak sunduğu hayvanları keserken O'nun adını anmaktır. İlahınız tek ilahtır, yalnız O'na boyun eğiniz. Ey Muhammed, alçak gönüllü saygılıları müjdele.
  9. bierce

    emin olunki mahşerde görüsecegiz

    Bu ne sığ bir bakış açısı başkaları acı çekerken sırf emsal teşkil etmesin diye mudahele etmeyen tanrı(varsaydığınız) bu anlayışla insanlık birbirine kırdırılıyor ha, sizi tebrik ediyorum, kana susamış ve acıyı izlerken zevk alan tanrı(varsaydığınız) savunmanız için.
  10. bierce

    ol demek olmuyor işte?

    (ENBİYÂ suresi 31. ayet) Onları sarsmasın diye yeryüzünde bir takım dağlar diktik. Orada geniş geniş yollar açtık; ta ki maksatlarına ulaşsınlar. (LOKMAN suresi 10. ayet) O, gökleri görebildiğiniz bir direk olmaksızın yarattı, sizi sarsmasın diye yere de ulu dağlar koydu ve orada her çeşit canlıyı yaydı. Biz gökyüzünden su indirip, orada her faydalı nebattan çift çift bitirdik. terlikisi, serabis yanlış birşey söylememiş ol demekle olmuyor ayette yaptık ettik diyor lakin bu yapma etme hala devam ediyor bir türlü olduramamış bu tanrı. ol demekle olamıyor da.
  11. bierce

    FITNA (hollanda zor durumda)

    sn ebuuuu, o küçük kız hangi konudan bile bahsettiğini bilemeyecek yaştayken bu örneğin çocukların beynine din adı altında vahşetin caiz olduğu bilincinin yerleştirilmesine örnek teşkil ettiğini görmüyormusunuz.. ayrıca türkiye ligt islam ülkeyken kafası kesilen kadının ve gay gençlerin durumu sizi memnun mu ediyorda bulunduğunuz yerden rahatça şeriatı savunuyorsunuz. onaylıyorsanız sizde onlar gibi yaşamyı kabuletmelisiniz yoksa ben müslümanım diyemezsiniz islam kuranın şeriatıdır uzaktan davulun sesi hoş gösterilmesin aklayamazsınız bu görüntülerdeki vahşeti islam bu! şeriat bu!
  12. http://www.bivouac-id.com/2008/03/27/fitna-le-film- / video nun sonuna doğru şeriat örnekleri göreceksiniz. her ne kadar video siyasi karalama olsun diye yapıldıysada uygulamalar yalan değil.vahşet. şeriat isteyenler izlesin. Dr. Deniz Altınbaş Hollandalı aşırı sağcı milletvekili Geert Wilders’in İslam dinini konu aldığı filminin tamamlanmak üzere olduğu açıklandı. “Fitna” (Fitne) adını taşıyan 15 dakikalık filmde Müslüman ülkelerdeki mezalimlerin kaynağında Kur’an olduğu tezi savunuluyor. Wilders, Kur’an’daki tahammülsüzlük, cinayet ve terör ile ilgili ayetleri ortaya koyarak tezini
  13. bierce

    Fıkra köşesi.

    ayrıntıya dalıp özü kaçırmayı anlatan güzel bir fıkra Kari-koca birlikte tatile cikarlar. > > Gittikleri yerde kamp kurarlar. > > Tatillerinin ikinci gununun aksami guzel bir yemek yiyip uykuya dalarlar. > > Birkac saat sonra kadin uyanir ve kocasini de uyandirir. > > Adam uyku sersemidir; guzel bir ruyadan uyandirildigi icin de biraz > > kizgindir: > > 'Ne oldu? Ne istiyorsun?' diye sorar. > > -'Yukariya bak ve bana ne gordugunu soyle.' > > Adam gokyuzune bakar ve cevap verir: > > -'Bunun icin mi uyandirdin be
  14. bierce

    Fıkra köşesi.

    HASAN'DAN RABBİNE MEKTUP Hasan diye kimi kimsesi olmayan birisi askere gitmiş. Arkadasları aileleriyle konusuyor,ailelerinden para felan istiyormus fakat bizim hasan telefon açacak kimsesi olmadığı için oturmus ALLAH ' a mektup yazmıs. ALLAH'ım durum sana ayan beyan, kimsem yok biliyosun,ne olur bana 200 milyon. Hasan kapatmıs zarfı yazmıs üstüne 'hasandan Rabbine' Atmıs postaya hasan mektubu tabi asker mektubu incelenir subaylar bi bakmıslar birliklerinde gariban asker. Subayın birisi ' bizim birlikte böyle gariban askerlerde mi vardı. Subaylar çıkın paraları demis.
  15. bierce

    Jean Meslier – Sağduyu/Tanrısızlığın İlmihali

    73. İNSAN İRADESİNİN (TANRI TARAFINDAN İNSANA BIRAKILMIŞ İRADE) VAR OLMAMASINDAN, TOPLUMUN KÖTÜ ADAMLARI CEZALANDIRMAYA HAKKI OLMADIĞI SONUCU ÇIKARILMAMALIDIR "İnsanların eylemleri zorunluysa, insanlar istediğini yapmakta özgür değillerse, toplum ne hakla, toplumu kirleten kötü adamları cezalandırıyor? Başka türlü hareket edememiş olan kimseleri cezalandırmak adaletsizlik değil midir?" Eğer kötü adamlar kötü tabiatlarının zorunluluklarına göre zorunlu olarak eylemde bulunuyorsa, toplum da bunları cezalandırarak meşru müdafaa arzusuyla eylem ve davranışta bulunmuş olur. Bazı şeyler (objeler
×
×
  • Yeni Oluştur...