Jump to content

ate2012

Normal Üye
  • İçerik sayısı

    1.219
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

ate2012 Hakkında

  • Derece
    Advanced Member

Profile Information

  • Gender
    Male

Güncel Profil Ziyaretleri

Güncel ziyaretçiler bloku aktif değil. Diğer kullanıcılar son ziyaretçilerinizi aktif edene kadar göremezler.

  1. ate2012

    Okullarda çocukları teist yapmak için oynanan oyunlar

    Okullarda çocukları teist yapmak için öğretmenlerin üniversite egitimlerinin içeriği boş olmalı ki öğretmenlerden bir taraftan yakınırken bir taraftandan da öğretmen olanlara eğitim vermeye kalkıyorlar. Yoksa öğretmen olanları yetersizsiniz demeleri onları sindirmek için mi? Bence üniversite içeriği çocukları teist yapmak için boşaltılıyor; sonradan yapıılan sorun bu demeleri ise, öğretmenleri sindirmek ve topluma sahte bir rol kesmekten öteye gitmiyor.
  2. ate2012

    Acemilere bu forumu kullanmayı ve inceliklerini öğretin

    Size kolay gelsin öyle ise. Şimdilik benden bu kadar.
  3. ate2012

    Ateist Çocuklar İçin Öneriler

    13.5 milyar.
  4. ate2012

    Ateist Çocuklar İçin Öneriler

    Benim yaşım seni neden ilgilendiriyor söyler misin?
  5. ate2012

    Ateist Çocuklar İçin Öneriler

    Erken yaşlarda kesinlikle bir sanatçı gibi olun ama ileriki yaşlarda isterseniz bilim adamı da olun.
  6. Bir kadınla sevişmek için illa bir imama gerek var mı? Ayak üstü yalnızca bir kadın ve erkek kendi başlarına evlenip seviştikten sonra boş ol demek yeterli mi?
  7. Nur 58 ile 59 katmayı unutmuşsun. Deccal surlerin ismini ve ayet numaralarını gizleme, sana yakışmıyor!
  8. Cebrail diye bir şey yokmuş dostum onun aslı ruhmuş. Pey.in ruhu kendi kendini yiyip bitirmiş anlayacağın.
  9. ate2012

    Acemilere bu forumu kullanmayı ve inceliklerini öğretin

    Sitenin sağ üst köşesinde isminizin üzerine tıklarsanız açılan pencerede My Content e tıklayarak şimdiye kadar yazı yazdığınız konulara ulaşabilirsiniz. Açılan pencerede sağ köşe de update butonunun yanındaki yazı sırasından 2. yi seçerseniz kendinizin açtığı konuları bir bütün olarak görebiliyorsunuz.
  10. ate2012

    Tanrının aklı ve zaman kavramı

    Paradoks, paradokstur. Allahlı ya da İnsanlı olması paradoks olduğu gerçeğini değiştirmez. :D İradesi olan bir tanrı ama rica ettik o da bizi kırmadı, iki kere iki ne değildir sorusunu gücünü göstermek için kulllandıııı. Yaratsın diyoruz biz de, başka bir şey mi dedim. Olmayan bir taş nasıl yaratılmaz. Bu şuna benziyor: "Olmayan bir tanrı yaratılamaz." Her şeyin mümkün olduğu bir evrende tanrının kaldıramayacağı taş da vardır. 175 numaralı mesaja bakabilirsiniz. İlgilenirseniz tabi.
  11. Örneğin, bir acemi olarak ben, şu bilgiyi çok geç öğrendim. Genel ayarları=> Notification Options=> Notify me when someone quotes my posts yazısının denginde yer alan Inline Notification u işartelediğim zaman yazımı alıntılayanların alıntıladığından forumun sağ üst köşesinde beliren uyarı ile farkında olabiliyordum. Bu uyarı yazısına tıklayıp açılan popup pencerede yazının sonundaki bağlantıya tıkladığımda ise bu söz konusu olan sayfaya artık gidebiliyorum. Ne mutlu bana! sanwhere adlı arkadaş da formun inceliklerinden haberdar olmayan diğerleri gibi yardım istemektedir. Bilenler, b
  12. ate2012

    Anime seyreden var mı?

    Hayır.
  13. ate2012

    Müslümandım ama artık ATEİSTİM

    Tayland'ın işaretini hangi parti araklamış dersiniz, sizce hangi partinin simgesi?
  14. ate2012

    Tanrının aklı ve zaman kavramı

    Forum kapalı olduğu sırada başka bir forumda yazdığım yazıyı buraya ekleyim dedim: ("Tanrı zamandan münezzeh midir?" konusuna dair.) Bu evreni, yaratılmayan sonsuz şeylerle karşılaştırmaya kalksanız sadece bir atom tanesi kadar bile değildir; bir toz zerresi kadar bile değildir. Bir işi yapmak için kendisini ve emrinden çalışanları zamana bağımlı kılmış bir tanrı var karşınızda. Onlarla oturup onlarla kalkıyor; gününü gün ediyor tanrı. 50000 bin yılda bir ayeti cebrail, pey.e indirmek için uğraşsa mantık tıkanıyor. Mantığın tıkandığı yerde mantıksızlık başlıyor. Cebrailin bir ayeti indirme
×
×
  • Yeni Oluştur...