Jump to content

BlueStreak

Üyeliği Sonlandırılmış Kullanıcı
  • İçerik sayısı

    220
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

BlueStreak Hakkında

  • Derece
    Advanced Member
  • Doğum Günü 10-02-1989

Profile Information

  • Gender
    Female
  1. BlueStreak

    Yurt dışında iş imkanları

    Avrupa hakikaten kendi ülkesinden olmayan insanlar için hiç de o kadar şahane bir yer değildir. İster gidin bir fabrikada çalışın, isterseniz üniversite mezunu biri olun, durum değişmez, illa ki hissettirirler farklı olduğunuzu. ABD ise olmuş ''melting pot'', orada da ayrımcılık elbette var ama Avrupalı insanların genelinden daha sıcak kanlı ve arkadaş canlısı onlar. Kaynıyorsunuz araya.
  2. BlueStreak

    Her saniyesi ibret dolu bir video

    Hıristiyan çocuklar cennette hizmetçi olacaklarmış .
  3. BlueStreak

    Beğendiğiniz Dizi - Film Sahneleri

    Patrick olmadan olmaz .
  4. Atıp tutanların bildiği bir şey yok, karşıt fikir olsun diye hiçbir bilimsel dayanağı olmayan şahsi fikirlerini sıralıyorlar. Expert olmasan bile çoğumuzdan daha vakıfsın konulara, bu da yeterli.
  5. Senin anlayamadığın bir nokta var. Kadınlarla erkekler eşit değil, değil! İnsanlar eşit değil. Tahmin ediyorum ki orta boylu, sıradan bir erkeksin, öyle olmasan bile tarif ettiğim bu erkekle boylu boslu, güçlü bir erkek de bir değil. O zaman insanlar eşit değildir. Fiziksel olarak bazı farklılıkları var elbette ama bu pek çok erkekten daha güçlü kadınlar olduğu gerçeğini değiştirmiyor (bu duruma istisna diyenler bu kişilerin sayılarını 3-5 sanıyor galiba, tahmininizden çok var ve istisnanın olduğu yerde kesinlikten söz edilemez), kaldı ki kadının da genel olarak erkeğe üstün tarafları var bed
  6. Vayy, konu hakkında bilgi sahibi birini görmek mutluluk verici! Sağ ol bu başlığa uğradığın için.
  7. BlueStreak

    FORUMDAKİ İMZALIK İLETİLER

    BRUTAL, o demirefe ile benim diyaloğumda geçti . O gün öldüm gülmekten, aynen senin avatarındaki Brad Pitt'e döndüm .
  8. Hiç dikkat etmedim onlara. Hanzolar, çirkin ve kendini bir halt sananlar ilgimi çekmiyor. Bazı kızlar bekar hayatlarında heyecan istiyor, inişli çıkışlı ilişkiler yaşamak, eğlenmek, coşmak vs istiyor. Ama evlenince bırakırlar bu halleri, efendilerden seçerler kocalarını.
  9. Kızlar genelde çıktıkları erkekleri öyle seçerler. Evlenecekleri zaman daha ağır başlı, hali vakti yerinde, çalışkan tipleri seçerler. Bu bir nevi eğlenilecek erkek, evlenilecek erkek durumu, bana göre. Bekar kız hayatını yaşamak istiyor, asi erkeklerle inişli çıkışlı aşklar yaşamak istiyor. Ama 30'larına gelmiş bir kadın hala bu tiplere bakıyorsa, o artık onun karakteridir. Benim şahit olduklarım, bekar ve gençken fırtınalı aşklar yaşıyorlar serseri tiplerle , evleneceği zaman da efendi olanı seçiyorlar. Ben o kızlardan değilim. Kaprislere, ego savaşlarına, maymun suratına bakmadan kendini
  10. Ben ne ezerim ne de ezmeye çalışana izin veririm. Mahmut tipi erkeklerle hiç işim olmadı olmaz da, ne tipleri var ne de karakterleri garibaların . Dünyada mis gibi yakışıklı ve efendi adamlar var, mazoşist değilim. Benimle beraber olacak erkek de benim gibi olmalıdır ne ezdirecek kendini ne de ezmeye çalışacak. Bu kişinin kendi tercihidir. Eğer bir erkek ya da kadın ortada mecburiyet olmadığı halde kendini ezen biriyle beraberse, ayrılmıyorsa, bu onun salaklığı ya da mazoşistliğidir, beni bağlamaz. Bu güne kadar beraber olduğum tüm yavrular da böyleydi, ya uzaklık ayırdı bizi ya da o tarz eld
  11. Equalist biri erkeği ezmez, sen merak etme. Ben de ne sadist ne de mazoşist erkeklerden hoşlanırım. Bir erkek yakışıklı olsun, efendi olsun, bana yeter. Maddiyatıyla da ilgilenmem. Ben de ne sadistim ne de mazoşist. E ben de sana erkeklerin avantajlarını saydım, değil mi? Hahaha, arada bariz fark yokmuş. Geç o başlığın altına hepsini tek tek kanıtlarıyla yaz, geliyorum. Kıyaslayacağız. Görelim binlere karşı kaç şey getireceksin. Merakla bekliyorum.
  12. Bazı gariban Mahmut'lar yediremedikleri gerçekleri inkar ediyor . Müneccim misin? Çıktığım çıtırları mı takip ediyorsun, Mahmut? . Zavallı garibim, ulaşabildiği en şahane kız sümüklünün teki olduğu için, inanası gelmiyor birilerinin taş gibi adamları götürebildiğine .
  13. Blah blah. Kıvanç Tatlıtuğ ile İlyas Salman'ı kıyaslamak gibi olmuş yine senin absürd örneğin . Sen okuduklarını anla da hele, sonra yorumla.
  14. Türküm, Türkiye'de yaşıyorum ve çok esaslı manitalarım oldu. Bu feminist halimle oldu hem de (feministe alerjisi olanlar için "equalist" olarak da değiştirebilirim). Pek çok tanıdığım da benim gibi. Ama her zümrede her türlü insan bulunduğu için elbette çirkin kızlar da vardır. Ama feministler çirkin lezbiyenler gibi bir bakış açısı o kişinin sığlığını gösterir. Ben sana elbette ki bir şeyler sayabileceksin ama asla batının bulmuş olduğu binlerce şeyle kıyaslanacak sayıda olmadığını söyledim. O başlıkta dilediğince ispatlarıyla yaz her kanıtını, kıyaslama yapacağız. Ayrıca giyotin muhabbetimi
×
×
  • Yeni Oluştur...