Jump to content

Karınca

Üyeliği Sonlandırılmış Kullanıcı
  • İçerik sayısı

    516
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

Karınca Hakkında

  • Derece
    Advanced Member
  1. Karınca

    Serbest kıyafete evet, türbana hayır!

    Hem şeriatçılara kızarsın; hem de kırmızı ışıkta durup da nerede sakallı görsen, adamları bir güzel kesersin(şıkta durup sakallıyı kesiyordum diye bir yazı yazmıştın, ona istinaden...). Koca mı arıyorsun kendine?
  2. Karınca

    Müslümanlar az toplanın hele

    Yazdığın doğru. Fakat Osmanlı saray elitleri müslüman değildi ki !! Kim ki kalkar osmanlı saray elitleri müslümandı derse aklına şaşarım. Osmanlının halkı müslümandı !! saray eliti değil. Saray eliti, müslüman halkı, kendi çıkarı için 600 yıl köle gibi kullandı. Hem sarayda şarapları iç, damızlık hatun çiftliğinde(harem) şehvetli şehvetli çiftleş, sarayda köleleri kullan, kardeşlerini boğ-kes; söyle bana, bunları yapanın hükmü Kurana göre kafir değil midir?
  3. Karınca

    Murat bardakçı Türklere Gizlenen Tarihini öğretiyor

    Gerçekleri bulup paylaşan ateist de olsa hakkını vermek lazım. Abdullahabdala bu yazısından dolayı teşekkür ederim.
  4. Karınca

    Serbest kıyafete evet, türbana hayır!

    Sen faydalı diye 24 saat seyrediyorsun anlaşılan. Sapıklıklarını bulaştırma etrafa, rezil ! Bu sayfaları, o yukarıya resmini koyduğun çocuklar da okuyor. İşin uzmanı olan hiç bir psikolog veya psikiyatrist görmedim ki yararlı diye reçeteye porno DVD yazmış olsun.
  5. Karınca

    Müslümanlar az toplanın hele

    Ne yüzsüzlük, edep yahu! O avatarına resmini koyduğun karanlık adamın ağababalarının ülkesi amerikada kölelik 1863 yılında yasayla kaldırıldı fakat uymayan ve karşı çıkan eyaletler vardı ! Birleşmiş milletler de sonradan 1926 yılında tüm dünyada köleliği kaldıran yasayı kabul etti. Ne kadar geç kalmışlar değil mi? Sen daha ne cırlayıp duruyorsun! O hayranı olduğun ülkelerin haline bak hele, Kurana dil uzatacağına. İşin kötü tarafı yasayla kaldırılmış olmasına rağmen; iblisin dünya imparatorluğu halen insanı modern köle halinde inim inim inletiyor. Kahrolsun iblis ve onun sempatizanları.
  6. Karınca

    Müslümanlar az toplanın hele

    Şeker kardeşim, 4 tane Kuran yok. 1tane Kuran var. Kurandan gerisi safsata.
  7. Karınca

    İblis

    Belki de eskiden müslüman olan cinlerden iblis; takvada o kadar yükseklere çıktı da Allah onun makamını yükseltti de büyük meleklerin arasına mı koydu? Bunu epey araştırmak lazım. Çünkü ayette meleklere secde edin denince iblis etmiyor. Aynı ayette; iblis cinlerdendi deniyor. Acaba takvada yükselince, makamını meleklerinkiyle aynı yaptıysa ve meleklerin arasına karıştıysa ? Hep soru işareti, bilinmiyor. Sonuç: İblis, Allah'a kafa tutunca; götüne tekmeyi yemiş ve fıstık gibi cennetten dünyaya kovulmuş. Ve insanın baş düşmanıdır. O kadarrr !
  8. Karınca

    İblis

    Bu konu çok tartışılan konulardan biri. İblis melek miydi, cin miydi. Kuranı bu konuda daha detaylı incelemek gerekir. Hem meleklere secde edin deniliyor ayette, sonra iblis cinlerdendi deniliyor. Acaba, Allah'ın emrine uymayan iblis, önce melekti de; karşı çıktıktan sonra aşağılık bir şeytan cine dönüştürüldükten sonra mı dünyaya kovuldu? durumu merak konusu. Bazı Hollywood filmlerinde hep düşmüş meleklerden bahsedilir. Her ne kadar hollywooda güvenmesem de böyle şey üflüyorlar. Hollywood ne demek? Holly=Kutsal Wood=Tahta, Ahşap demek. Binlerce yıl önce Eski müşrik(Pagan veya satanist)
  9. Karınca

    Türk Milliyetçili şu soruları cevaplamak zorundadır

    Eh be anibal, Allah müstahakını versin, herkesi cahil yerine koyma. Kipayı biliyorum hani o küçük dediğin, kafada emanet gibi duran. Benim en nefret ettiğim o siyah şapka, silindirik olan veya değişik çeşitleri olan. Siyah şapka burada neyi temsil ediyor ona bak sen. Ve dediğin gibi 1940 falan değil; çok eskilere gider; azıcık daha oku anibal. Hem bu anibal da ne yahu. Yoksa cannibal dan mı özendin. :lol: Biliyorsun cannibal yamyam demek. O kara şapkanın tarihçesi şöyle: Hani filmlerde hep görmüşsündür; Yüzüklerin efendisinde, mahşerin korkunç atlılarındaki süvarilerin kafasındaki sim
  10. Karınca

    İblis

    koltuk, on 03 December 2012 - 03:10 PM, said: Anlasın diye bir daha yazdım. Üstelik daha bu başlangıç. Şeytan ayetleri konusu gelecek devamında :lol:
  11. Karınca

    Türk Milliyetçili şu soruları cevaplamak zorundadır

    O fötr veya kara silindirik şapkayı kimler takıyor? Ağlama duvarında ağlayan erkeklerin başına bak. Hepsi simsiyah bir şapka takar ! Getirilmeye çalışılan aslında o simsiyah yahudi takkesiydi ! Siyah ve kırmızı renk iblisin en çok sevdiği renktir. Sebebi, siyah; karanlığı, melaneti, büyüyü, kötülüğü temsil eder. Kırmızı ise, aldıkları canların damarlarından akan kanın rengi ve kendileri de ateşten yaratılmışlar; ateş de kırmızıdır. Onun için kırmızı ve siyah renklerin baskınlığından uzak durmaya çalışırım.
  12. Karınca

    Doğalgaza büyük zam

    Artık doğalgaz borularını Botaşın hattına değil; vatandaşın ..çına döşüyorlar. Döşenmekten bıkmayan ve hala sırf müslüman görünüyorlar(gerçekte Kuranın yanından geçmezler) diye bunların peşinden koşan gafiller yok mu; Allah onları ıslah eylesin. Hangi müslüman, ülkesinin topraklarının yabancıya satışını 600 dönüme yasayla çıkarır? İşte onlar ateş ehlinin ta kendileridir ! Ne büyük zan altına giriyorlar farkındalar mı?
  13. Karınca

    Türk Milliyetçili şu soruları cevaplamak zorundadır

    Peki sen ! Tatlı su müslümanı ! (Yiğit olanlar ayrı) Ben Mustafa Kemalin avukatı değilim. Sevmediğim icraatları kesinlikle var. Ammaaa, yiğidi öldür, hakkını yeme demişler. Söyle bana; Mustafa Kemalin 15 yılda yaptığı sanayi devriminin zerresini osmanlı 600 yıl boyunca yapmış mıdır? Cevap: Hiç ! Dolaş bakalım anadoluyu; osmanlıdan kalan bir şey var mı? (saray elitlerinin yaşadığı merkez hariç) Yok ! Anadoludaki Tek kalıntılar, Roma imparatorluğundan kalan yapıtlar. Bir çivi çakmışlar mı, bir bak bre gafil !! Tek yaptıkları şey, sarayın zulmüne isyan eden Türk klanlarını kılıçtan geçirmek.
  14. Karınca

    Cennet ve Cehennem'in Nüfus Yapısı ve Durumu

    Mearic 4: Melekler, ruh, büyük melekler, dünya ölçüsüyle, sizin hesaplarınıza göre elli bin yıl tutan bir günde O’nun huzuruna yükselerek çıkar. Evet, bizim 50000 yılımız, Allah katında muhtemelen bir (Allah) günüdür. Yalnız şunu unutma; ruhun/meleklerin, dünyada olup biten şerefsizlikleri Allaha ancak 50000 yıl sonra haber verir dersen buna kurbağalar güler. Burada bahsedilen; ruhun/meleklerin bulundukları makamdan, yüce Allah'ın makamına gitmeleri 50000 yıl, iletişime geçmeleri için bizim zamanla 50000 yıl beklerler anlamı çıkmaz. Burada bahsedilen, bir makamdan başka makama gitme süresi;
  15. Karınca

    Türk Bayrağı ve İstiklal Marşı

    Osmanlı'da kullanılan, neredeyse Türk bayrağıyla aynı olan sancaklar vardı. Bazı Osmanlı sancakları web bağlantısı var, göz atınız: http://www.baglum.or...sancaklari.html
×
×
  • Yeni Oluştur...