Jump to content

AllahsizKitapsiz

Normal Üye
  • İçerik sayısı

    95
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

AllahsizKitapsiz Hakkında

  • Derece
    Advanced Member
  • Doğum Günü 19-05-1919

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Minare
  1. nuri hoca son kartını çekti : Miskeveyh. insanın kökeninide buldu Hurma. bitkiden hayvana geçiş hurmaymış . sonra salyangoz , köstebek vs . maymunlar çıkıyor sonra sahneye ve insanlığa bir köprü daha gerekiyor onlarda zenciler diyormuş , miskeveyh efendi . daha neler duyacak bu millet bakim . ol bakim dedim oldu denen saçmalıklara inananlar için zor günler var.
  2. Hep bi sevimli gelmiş bir abidir.Yazdığı yazılar hem güldürür hem düşündürür

  3. ey inananlar samimi olun . dinlerin eleştirisini okudunuz mu ? acaba dediniz mi ? yoksa körü körüne arap kuranına mı bağlandınız . bu ateistler yanlış yolda mı gerçekten ? sizin doğru yolda olduğunuzun ispatı nedir ?
  4. AllahsizKitapsiz

    Tanrıya inanmama Sebebiniz

    çünkü tanrı bu kadar kusursuzunu yaratamaz http://fotogaleri.hurriyet.com.tr/LiveImag...k%20poz/000.jpg
  5. AllahsizKitapsiz

    TİPİK TÜRK KIZLARI

    tipik mipik . elimizde olanlar bunlar . kız ithal etme gibi bi şansımız olsa inan ederiz .ok .
  6. AllahsizKitapsiz

    Putperest İbadetleri

    güzel çalışma . bu tür kaliteli çalışmaların artması dileği ile . allah razı olsun
  7. AllahsizKitapsiz

    kuran dönemindeki arap şiirleri ?

    muhammede yeni bir şiir türü öğretilmiş ve hristiyanlığa karşı bir hareket için görevlendirilmiş olma ihtimali nedir ? essenni yazıtlarında ki gibi . belki islam ; üzerinde çok düşünülmüş , hristiyanlığa muhalif bir akım yaratmak için tasarlanmış bir düşünceler bütünüdür .
  8. AllahsizKitapsiz

    BİLGİSİ OLANLARA

    bi söz vardı ; dil dile değmeden dil öğrenilmez diye . bilmem belki de doğrudur
  9. hadis doğruysa tam komedi . adam kızını elaleme sunuyo sonrada almadılar diye üzülüyo . peygamber efendide , üzülme sen kızını bana yolla diyo . olacak iş değil ya . bu alenen milletin karısına kızına din kisvesi altında göz koymaktır .
  10. AllahsizKitapsiz

    turandursun.com'a erişim engellenmiş

    turan-dursun.com adresinden erişiliyor . üzülmeyin arkadaşlar . dinlerin kendilerinden emin yıkılmaz tabularla çevrili kaleleri sarsılıyor . ve bundan korkuyorlar tabi ki . nerde tanrı ki , bu kul yapısı sitelerin egemenliğini sarsmasına izin veriyor ve bu tür çelişkileri eleştiren fikirleri kabul edemiyor alt edemiyor .
  11. AllahsizKitapsiz

    kuran dönemindeki arap şiirleri ?

    yani kuranın dili dönemindeki şiirlerle benzerlik gösteriyor . ettiği yeminler kullandığı üslup dincilerin savunduğu gibi eşsiz değil . hatta sıradan . belki kurandan daha iyi şiir kitabı bile yazılabilirdi de şairler fırsat bulamadı ya da susturuldu ve piyango muhammed efendiye çıktı . evet aslında taşlar yerine oturuyor ama obkjektif olarak dinleri değerlendirmek için dinlerin eleştirilerini önyargısız okuyabilmek gerekir . dincilerin yapamadıkları bu .bu şiirlerden bazılarını ayet diye sunsak çoğu kişinin sesi çıkmaz çünkü ayetten farkı yok .neyse çalışma güzel gidiyor . tanrıya inanan
  12. arkadaşlar kuran döneminde arap şiirleri ünlüymüş . o döneme ait şiirlerin özellikleri , konuları vs . konusunda bilgileri paylaşalım . kuranla karşılaştırma maksatlı inceleme yapalım . örnek şiirlerle ve özetlerle başlayabiliriz . bende buldukça ekleyeceğim .
  13. kütub-i sitte hadisleri no 4205 - ibnu mesud radıyallahu anh anlatıyor: "(bedir günü) savaş meydanından) geçiyordum. ebu cehl'in ayağından isabet alarak yıkılmış olduğunu gördüm: "ey allah'ın düşmanı! ey ebu cehl, nihayet allah seni de böyle rüsvay etti!" dedim (ve ilavaten): "bu halde ondan korkacak değilim!" dedim. (ebu cehil): "kavminin öldürdüğü kimseden daha şereflisi var mıdır?" diye cevap verdi. ben, keskin olmayan bir kılıçla vurdum. bu, bir işe yaramadı. kendi kılıncı elinden düşünceye kadar vurdum. onu alıp, onunla vurup geberttim. resûlullah aleyhissalâtu vesselâm onun kılı
  14. evet arkadaşlar bu hoca efendinin de gerçekleri çıkıyor ortaya .abisinin yediği haltlar bu haberde. kendiside hikayeyle milleti uyutuyo ne yazık ki. http://arsiv.sabah.com.tr/1999/12/08/p01.html
  15. AllahsizKitapsiz

    İslam'da Reform Olur Mu?

    ibadetlerin gevşetilmesi zamanla kaldırılması lazım . Hac ve umre kepazeliğinin ise tamamen ve acilen kaldırlması lazımdır . Halkın dini imamlardan cami hocalarından değil kitaplardan kaynaklardan araştırarak öğrenmesi sağlanmalıdır . din karşıtı fikirler hakkında bilgi sahibi olmaları sağlanmalıdır . oluşacak maneviyat boşluğu milli ahlaki değerler öne çıkarılarak tolere edilmelidir .
×
×
  • Yeni Oluştur...