Jump to content

Tatar_ramazan

Üyeliği Sonlandırılmış Kullanıcı
  • İçerik sayısı

    722
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

Tatar_ramazan Hakkında

  • Derece
    Advanced Member
  • Doğum Günü 26-07-1983

Contact Methods

  • MSN
    psikolog._@hotmail.com

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    ERZURUM

Güncel Profil Ziyaretleri

1.585 profil görüntüleme
  1. slm burda aldıgın nıck çok hoş.ayrıca konuşmalarında tamamlıyor.tam bır tatar ramazan tıpı oluşmuş.fikirlerimiz zıt olsada uslubun guzel.

    goruşmek uzere

  2. Tatar_ramazan

    Kanunsuz Anayasa Mahkemesi

    anayasa mahkemesi çok büyük yanlış yaptı.ak parti gidince gene yolsuzluklar alıp başını gidicek.deniz baykal iş bankasını boşaltmayı hızlandırıcak ve ülke kaosa sürüklenecek.bu ülkeye naykal ve mesut yılmaz gibi hortumcular lazım demekki.iyi insanların değeri bilinmiyor.
  3. Tatar_ramazan

    EVRİM NASIL DURDU

    ,bunlar çok kaçamak ifadeler arkadaşım.sizden 2 soruya net cevap istiyorum. 1:evrim sürekli değişim geçirir diyorsunuz arkadaşar pekiiiiiii :50 000 yıl sonra evrim insanları hangi şekle sokacak 2:evrim şuan devam ediyormu? anne babası insan olan bi canlı evrimleşmişmidir?.
  4. Tatar_ramazan

    EVRİM NASIL DURDU

    peki evrimin insanda durmadığı nasıl kanıtlanır? şuan insanda durmadı dediğiniz olay kuranda yazmaktadır adem ile havva ve sonra diğer insanların bir anne ve baba dan olması sonra anne karnındaki gelişim vs.kurandaki yaratılış olayına siz evrim durmadı diyosunuz? bunu açıklayabilirmi birisi acaba?
  5. Tatar_ramazan

    EVRİM NASIL DURDU

    peki şuan 50 000 yıl sonra biz ne olucaz.insanmı yada başka bi canlımı?
  6. Tatar_ramazan

    "Kapı ziline oynayan türk milleti"

    evet tayip gibi adamı çok gördüler şimdi gelsin baykal gibi işbank hortumcular mesut yılmaz gibi çıkarcı adamlar.yolsuzluk gene alıp başını gidecek
  7. Tatar_ramazan

    EVRİM NASIL DURDU

    ne cahili.kız soru soruyor yanıtlayın işte.yanıtlayamıyorsunuz cahil mahil diye geçiştiriyorsunuz.al bendende bi soru.evrim neden şimdi durmuştur onu durduran güç neydi? ve neden bukadar yavaş ilerlemiştir? sebeblerini açıkla bana.
  8. Tatar_ramazan

    Basortu hakkinda bir soru

    kadının mahrem yeri nere erkeğin nere? sayarmısın lütfen?
  9. Tatar_ramazan

    İSLAM BİLİMİNİN TEMELİ..

    iran uydu fırlattığına göre müslümanlarda suç yok hacı.tembellik türklerin genlerinde var olan birşey.ayrıca geçmişteki müslüman bilimadamlarınıda unutmaman gerekli vede şuanki bilim adamlarının içinde müslüman yokmu?
  10. Tatar_ramazan

    hadi allah diye bir ilah varsa....

    hayır.bergüzar hanım ın demek istediği şu.hristiyanlıktaki eski tek tanrı inancıyla islamdaki tek allah inancı aynı.gerçek hristiyanlarla aynı Allah a inanıyoruz fakat değiştirilen deforme edilen incil ve hristiyanlıkla bu değişir.şuanki hristiyanlık tevhit dini olmaktan çıkmıştır.
  11. Tatar_ramazan

    hadi allah diye bir ilah varsa....

    arkadaşlar ben ya varsa diye bir şeyi kabül etmiyorum.Allah vardır ve ben inanıyorum.ya varsa gibi teorileri kabül etmiyorum.2 tane yol var biri cennet biri cehennem.isteyen istediği yolu tercih edebilir.kimseyi tehtit etmiyorum yani.
  12. Tatar_ramazan

    hadi allah diye bir ilah varsa....

    benim ne ateistin ateist olmasından nede müslümanın müslüman olmasından çıkarım yok.ben şahsımdan sorumluyum ve müslümanım.bu yazı sanki allah adına bi tehtit gibi birşey.iki yol var isteyen cenneti tercih eder isteyen cehennemi. kimseyi tehtit etmek doğru değil.ayrıca burdaki kişilerden müslüman olanlarda olacaktır ilerde.
  13. Tatar_ramazan

    hadi allah diye bir ilah varsa....

    saçmalama
  14. Tatar_ramazan

    sorum ateistlere.

    ankete katılmıyan müslüman ve ateistleri protesto ediyorum.
  15. Tatar_ramazan

    ateistleri seviyormusunuz

    kardeş her iki anketede aynı yorumu yapmışsın.demekki ne ateistsin nede müslüman.
×
×
  • Yeni Oluştur...