Jump to content

daldabiryaprak

Üyeliği Sonlandırılmış Kullanıcı
  • İçerik sayısı

    879
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

daldabiryaprak Hakkında

  • Derece
    Advanced Member

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    VİCTORİA S SECRET MELEĞİ
  1. daldabiryaprak

    TSK'nın durumu

    evet subay takımının alayı kuruntu.. dünyayı ben yarattım edası ile geziyorlar.. dağda arkadaşlar.. kışlada kabadayı.. hele albay ve üstleri.. amanın.. acemi birliğinde yalan yok gördüğümü de söyleyeyim.. kızları bile askere emrediyor.. albayı anladık tamam.. ben albay kızının ""asker bana babamın postasını çağır bilgisayarda oyun açtıracağım"" dediğini duydum.. bize fevzi çakmak gibi kazım karabekir gibi komutan ve yönetici lazım.. (( yöneticiden kasıt,ordu babında.))
  2. daldabiryaprak

    TİPİK TÜRK KIZLARI

    bu yazı çalıntı.. yaz altına kaynağını.
  3. daldabiryaprak

    TSK'nın durumu

    sevgili kardeşim: varya ellerinde teskere.. bir sene daha da uzatmak için çalışmalar var ya.. not: patagonya espirisi güzel. hahh haahha. hoşuma gitti.nokta..
  4. daldabiryaprak

    TSK'nın durumu

    kallavi bir ""hasssss""" denecek laf.. suçu iktidara yıktı gene.. iktidarın askeri strateji ürettiğin sanıyor herhalde ona buna yobaz diyen yobaz.. anlatalım madem buna.. tuğgeneral nedir bilirmsin.. tuğgeneral ve üstü generaller asker strateji üretir.. albay ve alt rütbeli subaylar ise bunu uygular.. yahudi ilker devasa makam odalarında beyaz smokinler ile viskili davetler vereceğine ; ülkenn askeri kanatının yönecisi olarak,mücadele stratejisini üretsin. öyle "" aaaa heleda tuvalet kağıdı bitti başvekil sorumlu """ deme devri kapandı..nokta..
  5. ABDEST bozmak içinde çiçeği burnunda yeni modlardan izin isteyelim.. iş çıksın heriflere.. malum her yazıyı çattıır çattır siliyorlar..nokta..
  6. daldabiryaprak

    kendinizi nasıl tanımlıyorsunuz

    kendimi ateist sanıyordum.. dini ve bu işleri iyi bilen biri ile 2 - 3 saat yararlı bir sohbetim oldu..hemde çok yararlı bir sohbet..ben en fazlayani agnostik olabilirmişim.. ilan ediyorum ateistlikten ( orgenarallikten ) agnostikliğe terfi ediyorum.. ( korgenarelliğe ) bu bir anti terfi.. ama olsun..nokta..
  7. daldabiryaprak

    hangi takımı tutuyorsunuz?

    ÖLENE KADAR BEŞİKTAŞ.. DELİCESİNE BEŞİKTAŞ.. CANLAR SANA FEDA YA BEŞİKTAŞ.. YOLUNA KURBANIM BEŞİKTAŞ.. KANIMIN SON DAMLASI HEM BU VATANA HEMDE BEŞİKTAŞA FEDA.. EN SEVDİĞİM KRAVATIM BEŞİKTAŞA FEDA.. BİR AY ÇALIŞIP KAZANDIĞIM 600 TL AYLIĞIM BEŞİKTAŞA FEDA.. BESLEDİĞİM BÜYÜK VE KÜÇÜK BAŞ HAYVANLARIMIN HEPSİ BEŞİKTAŞA FEDA.. TARLALARIM TRAKTÖRÜM ARABAM HEPSİ BEŞİKTAŞA FEDA..
  8. daldabiryaprak

    berguzar mod olsun.

    yok mod filan olmasın.. ateist modlar bile yazı siliyor.. çiçeği burnunda ateist modlar ise silinmedik yazı bırakmayacaklar.. akılları sıra iş yapıyorlar.. sorması ayıp ""peki kurban ifade özgürlüğü nerede..""
  9. daldabiryaprak

    Muhammed'in kızı Fatima kaç yaşında evlendi?

    ben bu ileti giren zaatı tanıyorum.. hemde asabiyet yapıyor.. 12 oruç kafana mı vurdu yoksa..
  10. daldabiryaprak

    İlk kadının hali

    bre kafirler ilk kadını iceliyorsunuz da son kadını neden incemiyorsunuz.. alın inceleyin.. http://www.hollywood-celebrity-pictures.co...ana-Lima-55.JPG http://pixhost.eu/avaxhome/avaxhome/2007-0...a_LimaCWall.jpg http://www.magazinhaberi.com/images/iste-s...driana-lima.jpg
  11. daldabiryaprak

    HURİ'ye cevap;

    zaten bazı isalam kaynakları yahudilerin elinde oyuncak olmuştur.. böylelikle de değişmiştir. beni kureyzayı unutamayan yahudiler çizmişler bir şeyler.. iyi yada kötü al bunu da muhammed dedi demişler.. bu bir gerçek..nokta..
  12. daldabiryaprak

    Huriler

    287) Beybâkî, Ebû Şeyh, Kitab'ul-Azme http://www.zehirliok.com/node/1446 Cennet ehlinden her kişi beş yüz huri ile evlenir. Dört bin bakire, sekiz bin dul ile evlenir. Onların her birinin boynunadünyadaki yaşı kadar sanılır.287 Cennette bir pazar vardır. Orada ne alış var, ne veriş! Ancak erkekler ile kadınların suretleri (modeli) vardır. Erkek herhangi bir sureti sevdiğinde, oraya girer. Orada ela gözlü hurilerin bir cemiyeti vardır. Öyle avazlar çıkarırlar ki insanlar onların, benzerini işitmemiştir. Derler ki: 'Biz ebedî olanlanz, helâk olmayız. Biz yumuşak bedenlileriz, pörsüme
  13. daldabiryaprak

    Neden Türbana Özgürlük İstiyorlar?

    abdurrahman 'ı 2012 yılında şutladıkları zaman ne olacak peki.. şutlamaya da gerek yok, yaş haddin de emekli olacak zaten . yahudi yaşar emekli oldu.. yahudi ilker 2010 da görev süresi bitecek.. ışık paşa ile hilmi özkök 'ün kafa yapısı aynı.. ikiside yumuşak adam.. ( ayrıca yahudi yaşar 'ın da karısının yaptığı ((""filiz küçükanıt"" 'ı kast ediyorum )) akıllara zarar harcamaları da görmezden gelemeyiz..
  14. İnsanın Başına Gelebilecek En Büyük Felaket Nedir? bir gram bile sulandırmadan..... adriana lima, miranda kerr, billur yazgan resimlerini ve videolarını bulup getirmeyen bir bilgisayar.. beşiktaş maçında elektriklerin kesilmesi.. babamın kurbanlık hayvanı kaçırması ve 3- 5 kilometre onu kovalamak.. root admin hacı dede den fırça yemek. ama sevdiğim bir başka root admine mahcup olmamak için "" peki abi"" demek. ramazan ve kurban bayramına 0 km cillop gibi takım elbise ile girememek. ( çok şükür 25 senedir böyle bir şey olmadı ) ava gittiğin zaman dağın başında arabanın çalışmaması
  15. daldabiryaprak

    takip ettiğiniz diziler

    doludizgin yıllar... atv de çıkıyor.. izleme sebebi olarak ceyda ateş selen seyven olabilir.. aşk-ı memnu dizisine bakarım.. izleme sebebim beren saat... doktorlar dizisini takip edeceğim bu sezon... merve sevinin hatırına.. merve sevi umarım selülitleri ile mücadele etmiştir.. yada ediyordur.. o yaşta selülit olmamalı.. gonca karanfil adlı atv yapıtını izlerim.. izleme sebebim, işte oraaki gonca karakteri.. ben şimdi burda şov yapmıyorum.. ben bunlara bakıyorum arkadaş.. tavsiye ediyormuyum.. evet tavsiye ediyorum.. amarikan dizilerini anlamıyorum ben ...
×
×
  • Yeni Oluştur...