Jump to content

Quetzalcoatl

Üyeliği Sonlandırılmış Kullanıcı
  • İçerik sayısı

    140
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

Quetzalcoatl Hakkında

  • Derece
    Advanced Member
  1. Quetzalcoatl

    ateistler hangi partiye oy verirler?

    demagojiyi bırak, mazlumları oynamayı bırakın.Türkmen topraklarında domuz gibi üreyerek pay sahibi olacağınızımı düşünüyorsunuz bunu yaz.
  2. Quetzalcoatl

    ateistler hangi partiye oy verirler?

    neymiş su kürt halkına verilecek olan. belirt bilelim ,
  3. Quetzalcoatl

    ateistler hangi partiye oy verirler?

    çakal sizsiniz , bu toprakları sömüren insanların kanından beslenen çakalllar.suriye bekçi bile yapmıyor sizi.
  4. Quetzalcoatl

    ateistler hangi partiye oy verirler?

    konuyu farklı yönlere çekme konumuz araplar veya din değil, sizin bu takiyeci tarzınızı tüm Türkiye öğrendi.Artık asla imajınızı düzeltemezsiniz.yapmanız gereken tek şey bu toprakları terk etmek.sizsiz bu topraklar daha yaşanabilir topraklar.dağdakilerle birlikte içteki sizde biteceksiniz.
  5. Quetzalcoatl

    ateistler hangi partiye oy verirler?

    insanlığı siz öğretiyorsunuz bu topluma işte , bebeklere nasıl kurşun sıkılır,nasıl organ ticareti yapılır, nasıl beyaz kadın ticareti yapılır, nasıl hırsızlık ve gasp ve tecavüz edilir.Bu toplum sizden çok şey öğrendi.
  6. Quetzalcoatl

    ateistler hangi partiye oy verirler?

    arabi/farisinin kötü kolu Tarihi banamı öğreteceksin sen.ün tane marks okudun düşüncenin ustasımı oldun.kürt sitelerindeki doğmalar senin düşünemeyen beyin hücrelerini öldürmüş.Önce asya kültürü oku sonra anadoluyla karşılaştır , benim cahil dostum. ikide birdede laz yazma lazlar saka Türkleridir.
  7. Quetzalcoatl

    ateistler hangi partiye oy verirler?

    Anadlolu kültürü diye bir şey yoktur Türk kültürü ve onu bozmaya çalışan kürt sentezleri vardır.
  8. Quetzalcoatl

    ateistler hangi partiye oy verirler?

    sizin yazınızdaki takiye PKK/DTP dışındaki partileri işbirlikçi olarak gösterme gayreti içine girmeniz , durum bu halde iken DTP benzeri hareketler dünkü olay değil yüz yıldır var, ve iplerinin kimlerinin elinde olduğu belli. neyin adaletsizliği var bu ülkede , kürtlere tanınan imtiyazlar hangi Türke veriliyor, cumhuriyetten beri kaç tane Türk cumhurun reisi oldu.emperyalizm Türk soyluları iktidar yapmama gibi bir oyun içerisinde , genelde kürtler hep yönetimde ve ülkeyi sürekli satıyorlar. yalan söyleyen uluslar kelimesini yanlış kullanmışım , halklar olmalıydı çünkü siz ulus değil halksı
  9. Quetzalcoatl

    ateistler hangi partiye oy verirler?

    takiye yapmayı bırak , doğuda her 25 bin kişiden bir millet vekili batıda her 100 bin kişiden bir millet vekili çıkarılır.sonrada utanmadan oturup ağlaşırsınız adaletsizlik var diye, yalan söylemede yahudiler neyse sizde osunuz. Türkün ezildiği bir Türkiyede oy atanların 1,7 milyon olması fark etmez üstüne liberalleri ve yobazlarıda ekle, hepsinin kafası kopacak bir gün.
  10. Quetzalcoatl

    ONURSUZLARA ONUR DERSİ

    şu evrensel islam anlayışına niye dünya hiç uymaz anlamak mümkün değil.yoksa dünyadaki tek akıllı araplarmı.cennetteki tüm hurileri başkasına kaptırmayacaklar anlaşılan.penis kafalar.
  11. Quetzalcoatl

    PINK MARTINI

    http://www.youtube.com/watch?v=yHZ2qWTDsw4...feature=related Amado mio, love me forever And let forever, begin tonight Amado mio, when were together Im in a dream world, of sweat delight Many times Ive whispered Amado mio, It was just a phrase That I heard in plays I was acting a part. But now when I whisper Amado mio, Cant you tell I care By the feeling there Cause it comes from my heart I want you ever I love my darling Wanting to hold you And hold you tight Amado mio, Love me forever And let forever begin tonight
  12. Quetzalcoatl

    İnsan maymundan mı türedi?

    yazıları okuduktan sonra maymunun insandan türediğine karar verdim.çünkü bir kısmı düşünebiliyor.
  13. Quetzalcoatl

    İŞTE İSLAM İŞTE ADALETİ

    tamam şahit bulduk diyelim , peki vatandaşın allah denilen sıfata küfür etmesi kafasını kesmeyi gerektirirmi. ? yoksa tüm arapların kafası kesilmelimi. ?
  14. Quetzalcoatl

    Ateist forum denen bir yer var!

    siz hala dininizi çözemediyseniz bu sizin sorununuz ve cahilliğiniz.cahilliğinizden ötürü kimseyi suçlamaya hakkınız yok.olağan üstü doğa olayları sonucunda gezgin halde yaşayan bedevi soyluların tanık olduğu kültürlerlerden sentezleme yaparak kendilerine soy oluşturmak amacıyla yazmış oldukları doğmaları tanrının emirleri diye algılayan beyinler için başka ne denebilir. tarih bilmezsiniz, kültür bilmezsiniz , 10 tae arapca ayet ezberleyip ahkam kesersiniz.
  15. Quetzalcoatl

    İŞTE İSLAM İŞTE ADALETİ

    Bu sadece Türke uygulanan bir sorun değil , bırakın allaha küfür etmeyi , kutsal sayılan sınırlar içinde yakalanan birine verilen ceza idamdır.müslüman olmayan bir kişi izin kağıdı olmadan bu sınırlar içinde dolaşamaz.
×
×
  • Yeni Oluştur...