Jump to content

postit

Normal Üye
  • İçerik sayısı

    767
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

1 Takipçi

postit Hakkında

  • Derece
    Advanced Member
  1. postit

    İslam Düşmanlığı İdeolojisi

    Müslümanlar zaten kaba,barbar ya ! sizin doğru olmanız gerekmez mi ? O kaba müslümanlardan pek bir farkınız yok demek ki
  2. postit

    İslam Düşmanlığı İdeolojisi

    uzun zamandır girmemiştim foruma. değişen bir şey olmamış.Tartışma uslubundan uzak,kaba,cımbızcı,hakaretler savuran ateistler aynen devam ediyor.
  3. postit

    Ateistlerin ateist forumda ne işi var?

    İslamı doğru düzgün anlamayan biri olurda yanlışlıkla buraya girerde sizin hezeyan,çarpıtma ve yalanlarınıza muhattab kalır diye arada giriyoruzki belki gerçeği arayan biri olurda bize denk gelir yol gösteriririz.
  4. postit

    Ateistlerin ateist forumda ne işi var?

    FUSSİLET 44 Eğer biz Kur’ân’ı yabancı bir dille gönderseydik derlerdi ki: "Neden, onun âyetleri açıkça beyan edilmedi? Dil yabancı, muhatap arap! Olur mu böyle şey?" De ki: "O, iman edenler için hidâyet ve şifadır." Ama iman etmeyenlerin kulaklarında ağırlıklar vardır. Kur’ân onlara kapalı ve karanlık gelir. Onların, çok uzak bir yerden sesleniliyor da söyleneni hiç anlamıyorlar gibi bir halleri vardır. nasılda sizi anlatıyor bu ayet. Yürüyen ayetsiniz de haberiniz yok ateyizler.
  5. postit

    'Yaratıcı' Kendini Neden Göstermez?

    Resulullah (asm.) birgün sahabelerine: “Ah keşke bana doğru, havuza gelen kardeşlerimi bir görsem de, içlerinde şerbetler olan kaselerle onları karşılasam. Cennet’e girmeden önce, onlara (Kevser) havuzumdan içirsem.” Bu sözleri üzerine ona denildi ki: “Ey Allah’ın Resulü biz senin kardeşlerin değil miyiz?” O şöyle cevap verdi: “Sizler benim ashabımsınız (arkadaşlarımsınız). Benim kardeşlerim de beni görmedikleri halde bana inananlardır. Mutlaka ben Rabbimden sizinle ve beni görmeden iman edenlerle gözlerimi aydınlatmasını istedim” (1).
  6. postit

    'Yaratıcı' Kendini Neden Göstermez?

    İşte bu noktayı bir çözebilseniz devamı gelcekte burayı anlayamıyorsunuz. Gösterse zaten cennet cehennem olmaz. Dünya olmaz,sınav olmaz, irade olmaz. işin özü bu zaten kardeşim. Gördükten sonra herkes iman eder. herkes insanlara iyilik eder,ibadet eder,zekatını verir, Önemli olan bunları senin kendi iradenle yapman,yapabilmen
  7. postit

    Niçin bir tanrı olmasın?!

    Sen de bu korkular yok mükemmel bir hayatın var herhalde ulan ne zalimsin ya Şöyle bir hayatına bakta söylediklerinde karşılaştır ve nasıl bir vicdansız olduğunu anla Gerçi bu yapacak bir kapasite olsa zaten yapardın çoktan. Tanrısız bir dünyanın adaletsiz bir yer olacağı kesinken bunu görmeyip tanrısızlığı gerçek ilaç olacağını düşünmek tam bir ahmaklıktır
  8. postit

    'Yaratıcı' Kendini Neden Göstermez?

    Ulan daha çıplak gözle Güneşe bakamıyorsunuz Güneşi yaradana bakmayı düşünüyorsunuz. Bu hadsizliğinizden kibirinizden burnunuzun ucunu bile göremiyorsunuz aslında.
  9. postit

    ateistlerin bu inanmadıklarına bende inanmıyorum.

    Ahh canım benim, sevgi kelebeği ...
  10. postit

    Gerçek İslam Bu - İslam Terör Dinidir

    O zaman iki yüzlü olmayın mert olun dürüst olun. İnsan taklidi yapmayın
  11. postit

    Kur'an'da Yaratılış Komedisi

    NİSA 24 (Savaş esiri olarak) sahip olduklarınız hariç, evli kadınlar (da size) haram kılındı. (Bunlar) üzerinize Allah’ın emri olarak yazılmıştır. Bunların dışında kalanlar ise, iffetli yaşamak ve zina etmemek şartıyla mallarınızla (mehirlerini verip) istemeniz size helâl kılındı. Onlardan (nikâhlanıp) faydalanmanıza karşılık sabit bir hak olarak kendilerine mehirlerini verin. Mehir belirlendikten sonra, onunla ilgili olarak uzlaştığınız şeyler konusunda size günah yoktur. Şüphesiz ki Allah (her şeyi) hakkıyla bilendir, hüküm ve hikmet sahibidir.
  12. postit

    Kur'an'da Yaratılış Komedisi

    Seni şark kurnazı sen. Nisa 33 öne süreceksin değil mi ?
  13. postit

    Gerçek İslam Bu - İslam Terör Dinidir

    Sizler gerçekten zalim insanlarsınız. Ama kendinizi sevgi kelebeği zannetmeniz bir tuhaf hal. Müslüman coğrafyalar işgal edilmiş, kadın çocuk yaşlı demeden bombalanmış ölen müslümanın haddi hesabı yok ama sizler bunlar hakkında hiç konuşmayıp kendilerine karşı yapılan bu zulme direnen,bu zulme karşı kısas uygulayan müslümanlara ise barbarlık ile suçluyorsunuz. Sizin hiç annenize karınıza kızınıza tecavüz edildimi ? hiç çocuklarınızın parçalarını yerden toplamak zorunda kaldınızmı ? arakandaki gibi yakınlarınız canlı canlı ateşe atıldımı ? Zalim oğlu zalimler.
  14. postit

    İmam ve vaizlerin mesleki riskleri ve kazançları!

    Bu tip hocalar için ateistler yatıp kalkıp onlara dua etsinler. Bu tip adamlar tevhid anlayışının önündeki en büyük engellerden biridir. Bunların çoğu müslümanları uyutmaya yarayan adamlardır. Çoğuna sorsan dini siyasete karıştırmayın der. İslamın bir yaşam biçimi,devlet anlayışını olduğunu, anlatmazlar. Milleti abdesti bozan şeyler nelerdir, oruçlu iken diş fırçalasam orucum bozulurmu gibi konularla uyuturlar. Bunlar hadisleri bile tam okumaz anlatmazlar Ben rahmet ve savaş peygamberiyim hadisinin sadece rahmet kısmını okurlar ve anlatırlar. Bu adamlar dönemin iktidarına göre milleti kandıra
  15. postit

    İşid Ninova ve Musul'u Ele Geçirdi.

    Bu işte bir yanlışlık var. Maymunun atası olduğunu düşünen, maymun sevdalısı sizsiniz.
×
×
  • Yeni Oluştur...