Jump to content

leon_bronstein_

Normal Üye
  • İçerik sayısı

    143
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

leon_bronstein_ Hakkında

  • Derece
    Advanced Member

Profile Information

  • Gender
    Male

Güncel Profil Ziyaretleri

620 profil görüntüleme
  1. Burada olayı lanetleyecek yerde kalkıp yorum yapanları eleştirmek neyin nesi ? Anlatın şu gerçek islamı, nerede nasıl uygulanıyor söyleyin ki biz de bilelim, herkes bilsin. Ya da kapatın ağzınızı oturun.
  2. leon_bronstein_

    Kuran ı Muhammed mi yazdı ?

    Ben yazmadığıma göre onun yazmış olması bir olasılık... Diğer dinler ve kitaplar bilinmeyen Kuran'ı anlamak da zordur. Diğer kitaplardan alıntı ve atıflara doludur.
  3. Seçimlerde Ekmek için Ekmeleddin etkisi hissedilecek ve AKP tulum çıkaracak derim. İP pek benim çizgim değil. Aktifler ama oyları pek yok. Kaldı ki çizgileri de bana göre pek net değil. Hepar MHP'den çok da farklı değil zaten. Özel ve açıklamak istemediğim nedenlerle pek de tavsiye etmem. Eğer sol laik bir oluşum olmazsa solcuların çoğu ya sandığa gitmez ya da usulen KP'ye verir derim.
  4. leon_bronstein_

    chp de başkalık seçimi

    CHP ümmet partisi olma yolunda ilerliyor. Bugün oy alabilirse onu adına ve geçmişine dayanarak düşünmeden oy kullananlar olduğu için alır ancak. Ekmeli ölümüne savunup bizi hakarete boğanlar aradan 15 gün geçti bizden önce unuttular Ekmeli. Bu kafayla AKP 500 yıl iktidar kalır.
  5. leon_bronstein_

    Ateistler ''Tanrı Yoktur'' Demezler..!

    Tanrı diye adlandırılan şey aslında yaratıcı olması gerekir. Zaman içinde ne olduğunu veya olmadığını zaten bilme şansımız yok. Nietzsche gibi ölmüş olduğunu bile varsayabiliriz. İlerleyen zamanlar içinde insanlar buna bazı vasıflar atıyorlar. Bunlar da o zamana kadar açıklanamayan şeyler genelde. Zaman içinde gökgürültüsünün, güneş tutulmasının birisi "ol" dedi diye olmadığını biliyoruz örnek olarak. Ben konuya farklı bakıyorum. Tanrı'nın olması veya olmaması değil sorun. Ona yüklediğimiz vasıflar, ki din, hurafeler filan burada devreye giriyor, sorun yaratıyor. Tartışılan da zaten bu. Bi
  6. leon_bronstein_

    Ateistler ''Tanrı Yoktur'' Demezler..!

    Ciddi olamazsın ! İnan yıkıldım bunu duyunca.
  7. leon_bronstein_

    Yaşasın !

    Azmin elinden bir şey kurtulmuyor işte bak !
  8. leon_bronstein_

    Yaşasın !

    Değil mi ama
  9. leon_bronstein_

    Yaşasın !

    Paint bile küçültüyor ama yine de almıyordu.
  10. leon_bronstein_

    Yaşasın !

    Romen bir ressam arkadaşın içerken masa örtüsüne yaptığı bir karikatür.
  11. leon_bronstein_

    Yaşasın !

    Sonunda profilime bir resim koymayı başardım ! Bu mutlu anı da sizlerle paylaşayım dedim.
  12. leon_bronstein_

    trol kimlere denir?

    Parası iyiyse biz de yapabiliriz. Fena meslek gibi durmuyor dışarıdan bakınca.
  13. leon_bronstein_

    Ateistler ''Tanrı Yoktur'' Demezler..!

    Benim bu gibi durumlarda yanıtım pek alışılagelmiş değildir ama çok etkili oluyor. Aynı Tanrıya inandığımızı sanmıyorum, derim.
  14. leon_bronstein_

    RTE asla Cumhurbaşkanı Olamamalı!

    Anlamsız bir soru. Tut ki seçilemedi. Daha iyi aday yok diye Ekmel CHP'nin başına gelsin umudumuz mu diyeceksiniz ?
  15. leon_bronstein_

    RTE asla Cumhurbaşkanı Olamamalı!

    Basit bir soru soralım. Matematiğe göre RTE'nin seçilme şansı %99. CB oldu ve artık bir milli mutabakat hükümeti olsun dedi ve de Ekmeleddin'i AKP hükümetine BB yaptı. Bu fevkalade olası bir durum. Adam aynı yolun yolcusu, kendi açıklamaları, Arınç vs sayısız kaynak da bunların aynı ideolojiye sahip olduğunu zaten vurguluyor. Ekmelin kariyerini de zaten AKP yönetiyor. Şimdi CHP ve Ekmele destek verenlerin hali ne olur hiç düşündünüz mü ? Muhalif mi sayılırlar hükümet ortağı mı ? Peki komplo teorisini daha ileri götürelim. Ya aranan sonuç bu ise ? RTE yeterince tepki aldı onu CB olarak s
×
×
  • Yeni Oluştur...