Jump to content

Gaelo

Normal Üye
  • İçerik sayısı

    899
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

Gaelo Hakkında

  • Derece
    Advanced Member

Güncel Profil Ziyaretleri

1.270 profil görüntüleme
  1. Gaelo

    Kadir Misiroglu: Bati Roma'yi feth edecegiz.

    Erdoganinda bununla bir cikar iliskisi var, arkasinda baska birsey yok. Nerde cikiyor ? Ne demis 90larda Feto hakkinda ? 90larda Fetoya Laik ve Atatürkcü diyebilecek kadar cahil insandir kendisi. 90larda 18 yasindaki Ergenler bile Fetonun ne oldugunu anlarken bu adam kazik kadar oldugu halde Fetonun maskesinin arkasini görememis. Cahilin tekidir kendisi.
  2. Gaelo

    Yeni Türkiyeden ne bekliyorsunuz

    Siyasi islamcilar Türkiyenin tüm Imkanlarini kullanarak, algi oyunlari ile, egitimsiz ve cahil halki kandirarak sadece 50% Oy alabildiler. Erdoganda, yandaslarinda yada Binali Yildirimda dün bir zafer surati varmidi ? Umudu kaybetmeyin arkadaslar. Dün kimse bir zafer kazanmadi, Islamci ve Seriatci kitleye bakarsaniz onlarda sonuclar memnun olmadigini göreceksiniz. Hepsini gectim bunuda unutmayin, Erdogan bir balondur, kendisi bos bir insandir ama Medya tarafindan sisirilip ayakta tutuluyor. Balon olmanin problemi büyük gözüktügün kadarda hizli patlayip yok olabilirsin, öz
  3. Gaelo

    1400 senelik kuran nasil bugun ki kuran ile ayni olabilir?

    Kuran zaten Kitap sekline getirilirken degisti. Kactane ayeti yaktilar, kactane Ayeti kurana eklemediler. Bunlar sizin kayanklarinizda aynen böyle geciyor. Hadi hepsini gectim, Kuranin bir harfi 1400 seneden beri degismedi kabul,bu kuranin icindeki sacmaliklari dogru mu yapar ? Senin troll oldugunu düsünüyorum. Ahhh bakin nasil olur Islama yakinlasmaya basladim. Yalanlar ile butür oyunlari ile Milleti sözde Müslüman yapacaksiniz. Yahu her Müslümanin isi gercekten sahtekarlik olmasi zorununda mi ? Madem Milleti Müslüman yapmak istiyorsun al elline Kurani Ayetler ile savun , Had
  4. Gaelo

    15 Temmuz Darbe Teşebbüsünü Kimler Yaptı?

    Tayyibin derdi Seriat falan degil. Evet Atatürk kompleksleri var ama Kemalizm'de onun derdi oldugunu sanmiyorum. Islamada pek taktigini sanmiyorum. Erdoganin tek derdi var oda cebini doldurmak ve bundan yargilanmadan kurtulmak, ceza cekmeden ve Ailesinin güvencesini saglayarak isi kapatmak. Erdogan belki Belediye Baskani yada basit bir Siyasetci oldugunda Seriat meriat takiyordu ama artik umursadigini sanmiyorum.
  5. Gaelo

    Hayir ve evet'in arasinda ki fark.

    Ikinci dönemde, erken secime karari verilirse Chumurbaskani tekrar aday olabilir. Buna göre yani bir Chumurbaskani 15 sene dönemde kalabiliyor. Hangisi sonunda Erdoganin zararina olacagini bilmiyorum.
  6. Gaelo

    BATILILARA GÖRE ERDOĞAN ve AKP SONU YAKIN

    Erdogan'da yolun sonuna geldigini hissetmeli. Bu baskanlik sistemi kurtulma cabalari bence.
  7. - Orduda Türbani serbest biraktilar, istedikleri tepki gelmedi magduriyet yapamadilar. - Hollanda ile kriz baslattilar, halkta hemen hemen karsilik bulamadilar. - PKK Evet diyor biz Hayir demeliyiz dediler ve buda istedikleri kadar tutmadi. Bunca sene boyunca magduriyet oyunlari ile secimlere giriyorlardi. Bunlar artik AKP secmeni altinda bile tutmadigini düsünüyorum.
  8. Gaelo

    Biraz da İyimser Olalım....

    AKP dönemi bu ülkenin gectigi ilk karanlik dönem degil. Egitim sisteminin icine sicildigi halde, Milleti cahil birakmaya calistiklari halde günümüzde genclik arasindan azinlik olsalarda düsünür insanlar cikiyor. Böyle düsünmek gerek. Avrupada renosans ile Sekülerizm basladigi halde ilk yüz yillarinda hala kadinlari cadi diye yakiyorlardi. Türkiye'de böyle. Bizde bizim renosansin ilk yüzyilindayiz.
  9. Merhaba 30 sene öncede bu oran böylemidi bilmiyorum ama örnek olarak Internette, nerde bir tartisma ortami görsem, kisilerin arasinda dinsiz bireylerde cikiyor. Gözlediklerim dogrusa, bu ülkede her sene gencligin az birsey düsüne bilen kitlesi dinsizlige geciyor. Büyük cogunlugu Müslüman tabiki ama ben bunu böyle gördüm. Hatta, Türk Milletiligi altinda islam düsmanligi yapan bir yeni kitle dogudu ortaya. Islam türklerin dini degildir, türkleri cökelti falan diyne bir kitle.
  10. Gaelo

    Tayyip İti Çok İleri Gitmiş Olabilir mi?

    Darbe olacakda sonuc ne olacak ? Yobazlarin gözünde Erdogan kahraman gözükecek ve gene birsey anlamayacaklar. Birkac sene sonra üstüne yeni bir Tayyip iktidar olur. Ne olursan ol Tayyibi indir mantigi bu ülke icin cözüm degil daha dogrusu kisa dönemli bir cözüm olur. AKPye/Erdogana oy veren yobaz sürüsü simdiye kadar yaptiklari ile tamamen yanlis olduklarini ve ne durumda olduklarini, kim olduklarini, ne yaptiklarini anlamalari gerekir. Bunu nasil anlayacaklar diye sorarsan bana bilmiyorum. Belki bir Ekonomik kriz suanki mevcut Krizden daha büyügü yobazlari tayyipten sogu
  11. Gaelo

    Namazın farz kılınması

    Ayse karisi olarak yalani ayakta tutuyordu. Aciklamasi bukadar basit.
  12. Gaelo

    Namazın farz kılınması

    Arkadasin demek istedigini anlamadin. Muhammed ibadetleri yerine getirmiyordu, sadece gösteris amacli oldugu zaman yapiyordu. Örnegin namaz kilmayi ortada birakip cani cinsellik istiyor diye karisina gitmesi yada oruc tutmasi gerektigi zaman karisi ayse ile öpüsmesi. Bu hadisleri örnek alarak bakarsak Muhammedin ibadetleri yerine getirmedigini göreceksin. Muhammed yani büyük ihtimal ne oruc tutardi nede Namaz kilardi.
  13. Feto Cemaati, cikar catismalari nedenile Erdogan tarafindan yok edildi daha dogrusu büyük bir darbe yedi. Benzer cikar catismalarinin diger tarikatlar ve cemaatlar ile cikma olasiligi hakkinda siz ne düsünüyorsunuz ? Erdogani oraya getiren ayni bu Tarikatlar ve Cemaatlardi, Erdogan Feto gibi onlarida bitirse yada güzel bir yara verse uzun zamanli bakarsak kazanan biz olacagiz. Ülke temizlenmis olur. Bunun olasiligi hakkinda sizin fikirleriniz varmi acaba ?
  14. Gaelo

    Evet Çıkarsa Maalesef Tayyip Kazanmıştır

    Cok olumsuz baktiginizi düsünmüyorum. Erdoganda suanda zaten istedigi yetkilerin tamami var, tek basina iktidar ve Milletvekilleri zaten onun adami. Degisen tek sey bunun resmiyet kazanmasi buda tabiki korkunc birsey. 15 sene sonra neden simdi birden Baskanlik cikti ? Bunlari 5 sene önce isteyemezmidi ? Ortada birsey varki, Erdogani baskanliga itti. Buda gelecege dair korkulari olabilir. Ekonomi cökerse secmenide ondan döner, ki Ekonomik sikintilarin cekecegimiz günler yakindir.AKP tek basina iktidarligini kaybetecek ilerdeki secimlerde, iktidari kaybetmemek icinde Baskanlik sistemi geldi
  15. Gaelo

    AKP Zihniyetiden Ülkeyi nasıl Kuratabiliriz?

    Bu toplumda güce tapma aliskanligi var, bu Osmanlinin bize biraktigi olumsuz bir miraz. Yandas Medyanin gücünüde kücümsemeyin, onunla hersey dönüyor aslinda. Cogu secmen ortaligin farkinda degil. Nerden ses geliyorsa ona göre hareket ediyor. Sonunda buda bozulacak, ülkenin durumu artik inkar edilemeyecek ve en son dagdaki yobazin bile acik acik hissetigi bir duruma gelince Erdoganda düsecek.
×
×
  • Yeni Oluştur...