Jump to content

Z-karn-223

Normal Üye
  • İçerik sayısı

    945
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

Z-karn-223 Hakkında

  • Derece
    Advanced Member

Profile Information

  • Gender
    Male

Güncel Profil Ziyaretleri

1.090 profil görüntüleme
  1. Z-karn-223

    DEVLET BAHÇELİ ERMENİ VE MİT AJANI MI?

    Evet Ermenidir kendisi.
  2. Z-karn-223

    Allah psikopat mi?

    Maide 33: " Allah ve O’nun Resûl'ü ile harp edenlerin ve yeryüzünde fesat ve bozgunculuk çıkarmaya çalışanların cezası, ancak öldürülmeleri veya asılmaları ya da ellerinin ve ayaklarının çapraz kesilmesi...." Allah psikopat bir katildir. Ellerin ve ayakların çapraz kesilmesi ne demek ulan ? Bu katil Allah bir an önce yargılanmalıdır ve insanlığa hesap vermelidir.
  3. Z-karn-223

    Allah katil midir?

    Maide 33: "Allah ve O’nun Resûl'ü ile harp edenlerin ve yeryüzünde fesat ve bozgunculuk çıkarmaya çalışanların cezası, ancak öldürülmeleri veya asılmaları ya da ellerinin ve ayaklarının çapraz kesilmesi veya bulundukları yerden sürülmeleridir. ..." Allah el ve ayakları çapraz kestiriyor. Tam alçak psikopat bir katil profili.
  4. Z-karn-223

    Mehmet Ali Birand'ın ölüm yıldönümü

    Geberdi gitti Atatürk düşmanı köpeğin soyu.
  5. Z-karn-223

    Turan Dursun Kürtçü müydü?

    Pante'nin sitesinin adresini verir misin ?
  6. Z-karn-223

    FİLOZOF EPİKÜR'ÜN TANRIYI SORGULAMASI

    Tanrı var ve her şeye gücü yetmesine rağmen kötülüğe izin veriyorsa, kendisi ruh hastası sapığın tekidir. Ama yok, gücü yetmiyorsa kötülüğe, o zaten ne tanrıdır ne de yaratandır, ne de vardır.
  7. Tanrı kötülüğü/şeytanı engellemek istiyor ama yapamıyorsa, o halde tanrı her şeye gücü yeten değildir. Tanrının her şeye gücü yetiyor da, kötülüğü/şeytanı engellemiyorsa, o halde tanrı da kötüdür. Tanrının hem her şeye gücü yetiyor hem de kötülüğü/şeytanı engellediğini düşünüyorsanız, o halde dünyada neden kötülük/şeytanlık kol geziyor ? Tanrının hem her şeye gücü yetmiyor, hem de kötülüğü/şeytanı engelleyemiyorsa, o halde ona neden tanrı diyorsunuz ?
  8. Şuara 49: (Firavun): “Benim size izin vermemden evvel, siz O’na îmân ettiniz. Muhakkak ki O, size sihri öğreten büyüğünüz (ustanız). Artık yakında elbette bileceksiniz. Ellerinizi ve ayaklarınızı mutlaka çaprazlama kestireceğim...." Maide 33: " Allah'a ve Resulü'ne savaş açanların ve yeryüzünde bozgunculuk/anarşi çıkarmaya çalışanların cezası; ancak öldürülmeleri yahut asılmaları veya ellerinin ve ayaklarının çaprazlama kesilmesi ...." Şuara 49'da firavun elleri ve ayakları çapraz kesiyor. Maide 33'te de Allah elleri ve ayakları çapraz kesiyor. Allah'ın o kı
  9. Z-karn-223

    Tayyip Atsız'ın şiirini okudu

    MHP'nin oylarına deli gibi ihtiyacı var. Şimdi kurt postu giymiş; yarın çıkarır atar.
  10. Z-karn-223

    Christianism

    Wtf dude !! Are you kidding ? How could you register to this web site which is Turkish ? You know Turkish right ??
  11. Arkadaşlar, Ateist fıkraları başlığını açıyorum. Herkes aklına gelen fıkrayı bu başlık altında toplasın. Güzel bir arşivimiz olsun. Benden iki fıkra: İmam : "Allah doğmamıştır doğurmamıştır, mekanı yoktur, zamanı yoktur, gözle görülmez, kulakla duyulmaz, elle dokunulmaz, ne yerdedir, ne göktedir. ." Bektaşi : "Hoca sen şuna yok diyeceksin ama dilin varmıyor." Diğeri: Birçok fiziksel engeli olan biri hacca gitmiş, şeytan taşlıyormuş. Taş atarken şeytan çıkagelmiş adamın yanına ve sormuş: Şeytan: Bacağın niye sakat ? Hacı: Allahtandır Şeytan: Bir gözü
  12. Köpek, ezan sesinden korktuğu için havlar.
  13. Z-karn-223

    Ateist gardaşlar baksın büyük bir derdim var.

    Selam, ben de 36 yaşında biri olarak sana tavsiyede bulunacağım. Ateist de olsan, ailen dindar diye asla ama asla onlarla din konusunda tartışma, münakaşa etme. Hayat çok zalim. Ailenden başka hiç ama hiç kimse sana zerre kadar yardım etmez ve yüz üstü bırakır. Ailenle çok iyi geçin. Ailenin kötü olduğunu düşünsen bile mutlaka onlarla iyi geçin.
  14. Z-karn-223

    PKK'lı Edip Yüksel

    Edip, açık bir şekilde PKK'lıdır ve propagandasını yapmaktadır.
  15. Z-karn-223

    Mastürbasyon

    Gençlerin eğlencesidir. Boş işler bu aleti tokatlama, tavsiye etmem.
×
×
  • Yeni Oluştur...