Jump to content

Hunter

Üyeliği Sonlandırılmış Kullanıcı
  • İçerik sayısı

    1.018
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

Hunter Hakkında

  • Derece
    Advanced Member

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Bizim buralardan filan işte

Güncel Profil Ziyaretleri

2.107 profil görüntüleme
  1. Hunter

    AH ŞU ÇILGIN TÜRK'LER...

    Sayın Fuzuli olaya oldukça duygusal yaklaşmışsınız. Kapıkule'yi kaç yazarımız geçebilmiş ki. Bir Tutunamayanlar var, bir de Orhan Pamuk. Büyük şair denilen Yahya Kemal bile "birçok seneler geçti dönen yok seferinde" dizesinde "birçok sene" demesi gerekirdi, bak hata yapmış..
  2. Hunter

    AH ŞU ÇILGIN TÜRK'LER...

    Tarihi bilmek için tarihçi mi olmak gerekir. Türkiye'de tarihe objektif bakabilen kaç tarihçi var. Türkiyedeki tarihçi takımını televizyonda Etyen Mahçupyanla tartışmalarını izledim, resmen rezil oldular. Orhan Pamuk sadece Benim Adım Kırmızıyı yazmak için minyatör sanatını ortaya çıkarmak için, yaladığı mürekkebin yüzde birini bile o tarihçi dediğin pusulasız adamlar yalamamıştır. Adam bi roman yazmak için Şahnameyi bütün hatlarıyla ortaya koymuştur.. Behzatı kaç tarihçi bilir ya da resimli hazırlanmaya çalışılan şahnemeyi...
  3. Hunter

    Ülkelerin Milli Marşları

    Ha babam! De babam!
  4. Hunter

    Mustafa Kemal'e Saldırmanın Dayanılmaz Hafifliği

    Dinci takımla Kemalist takımın bitmek bilmeyen tangosu, toplumu kışla ile cami arasına hapsetmekten başka bir amaç gütmüyor. Umarım birbirlerinin varlık sebebi olanların yalancı kavgası günün birinde su yüzüne çıkar da yaptığı pirimin sosyolojik karşılığı kalmaz ve millet Avrupa yönüne esen rüzgarlara yelken açar..
  5. Hunter

    MUHAMMED'İN ZEKASI

    Ateistler de bu taktiği çok kullanır; demek onun taktiğini yeni yeni keşfedip uygulayanlar olduğuna göre çağının bayağı ilerisindeymiş..
  6. Hunter

    İslam-Batı Çatışması

    Bütün çatışmalar sermaye içindir..
  7. Hunter

    ABD'de Başkanlık seçimleri

    Dünya'nın üç beş çapulcudan kurtulması için oylar demokratlara.
  8. Hunter

    İslamı seçiş ve kıvırtma sanatı...

    Arkadaşına İncilden yutturmaya çalıştığın ayet(ler) bu muymuş.. Ahh ah, bir pisiciğin fentezileri. Senin o arkadaşın eğer zeka üzürlü değildiyse; yani diyeceğim toplumun orta zekalısı hatta geri zekalısı bile bilir ki Ebu Leheb'in İncil'de ne işi var be..
  9. Hunter

    İslamı seçiş ve kıvırtma sanatı...

    Bu arada senin marşlar başlığında verdiğin linkteki müziği indirdim, çok sağol kardeş. Tam uzun yol müziği..
  10. Hunter

    Lise anıları..

    Liseli yıllarımda sevdiğim dizeler ve ayrıca bu dizeleden çok çektim zira gök kuşağının renklerini, renk körlerine ben de anlatmada bir hayli zorlanmıştım : "Uzak nedir? Kendinin bile ücrasında yaşayan benim için gidilecek yer ne kadar uzak olabilir" Saçlarımı ikiye ortadan ayırdım, Kimin ülkesinden geçsem şakaklarımdaki dövmeler beni ele vercek, Cesur ve onurlu diyecekler, halbuki sukun ve kederliyim." ******* "Ben yeşil bir su içtim onsekiz Emirgan?da içtim temmuzda Bütün karadeniz akıyordu Rüzgar çözülmüştü ay yoktu İşte ben klor içtim onsekiz Bıyıklarımdan damlata d
  11. Hunter

    İslamı seçiş ve kıvırtma sanatı...

    Bilime ve ilerlemeye bir atom küreciği kadar bile katkısı olmayan ama laf salatasıyla kendini bilim, erdem ve ilericilik ilahı diye yutturmaya çalışan şaşkın sazanlardan bu ülke çok çekti. Sanırım artık lafı çok; içraatı b.k olan bu tip hanzolara inanan yok. Evet, bu ilerici(!) takım bu bayat argumanları kullanmaktan vaz geçse iyi olacak. Hani millet geri, peki sizin gibi bayat balıklar niye geri? el cevap : "ee halktan korkuyoruz"
  12. Hunter

    İslamı seçiş ve kıvırtma sanatı...

    Şimdi de sen kıvırmışsın..
  13. Hunter

    Ülkelerin Milli Marşları

    Bu arada Robert De Niro'nun Geyik Avcısı filminde düğün esnasında salondaki kitle tarafından okunan marşı nerede bulabilirim.
  14. Hunter

    Ah şu çılgın Ruslar..

    Yakın bir gelecekte Rusya, ABD'nin burnundan tutup yerin dibine sokup sokup çıkartacak. Sömürgenin kalesi ABD ve yalakaları, Kafkas dağlarının eteklerinde resmen etek giydiler. Sırada faslı striptiz..
  15. Hunter

    AH ŞU ÇILGIN TÜRK'LER...

    Değişimin kendisi zor ama maalesef bu cümleleri görünce değişimi fark edememenin, değişimin kendisinden daha zor olduğuna iman ettim.
×
×
  • Yeni Oluştur...