Jump to content

AteCafe

Normal Üye
  • İçerik sayısı

    91
  • Katılım

  • Son ziyaret

AteCafe kullanıcısının paylaşımları

  1. AteCafe

    KIZGIN ATEİST VE MANTIK..

    Evelden bu forumda bir kişi kuralları çiğnediği zaman Adminlere iletirdin. Adminler gereğini yapardı. Şimdi Adminler müdahale yapmadığı gibi forum kullanıcıları da umursamaz olmuşlar. yazık çok yazık..
  2. AteCafe

    KIZGIN ATEİST VE MANTIK..

    Ben seni banladım ama halen cevap yazabiliyorsun. Demek ki pislik bir hacker sin. Forumu babanın çiftliği gibi kullanıyorsun. Bu olayı herkesin bilmesi gerek.
  3. AteCafe

    KIZGIN ATEİST VE MANTIK..

    Sayın Mempish Senin bahsettiğin konu işte tam olarak bu. Forumun haline bak. Yönetici uyuyor mu?
  4. AteCafe

    KIZGIN ATEİST VE MANTIK..

    Bu gibi davranışlarımızdan dolayı maalesef ki dincilerin eline çok malzeme veriyoruz.
  5. AteCafe

    Forum eski günlerine geri döndürülemez mi?

    Bence yasal olarak Ateistlere ifade özgürlüğü talebinde bulunmak. Bu ülkede kadınların ve hayvanların bile bizden daha çok hakları var.
  6. AteCafe

    "Onların doları varsa bizim de Allah'ımız var"

    1.cisi Tayyip Ateisttir. Çünkü Allah ı bu kadar hiç kimsenin aşağılaması mümkün değildir. (Filipinler lideri hariç) 2.cisi Allah geri zekalı değildir. Eğer para kullansaydı Bu para mutlaka dolar olurdu.
  7. AteCafe

    Katar'dan Türkiye'ye 15 milyar dolar yatırım

    Ah be kuzucuk.. Katarın parası katarın değil Tayyibin parasıdır.
  8. AteCafe

    Zorla Müslüman Yapımı

    Din kendisini Telkin ettirerek hayatta kalıyor. Allah ı cezalandırıcı konumuna sokarken dini liderlerini Allah ın bakanı yaparak onları dokunulmaz hale getiriyor. Dinin 1.besin kaynağı korku 2.besin kaynağı ödüldür.
  9. AteCafe

    Ölümden korkmamıza sebep olan duygu nedir.?

    Evrimin sonucunda oluşan bazı duygular ilkel çağdan beri sosyal yaşamda yerini aldı. Bence bu duyguları tetikleyen şey ise hormon lardır. Cinsel dürtüleri tetikleyen hormanlar aynı zamanda var olma, üstün gelme, sahiplenme davranışlarını tetikledi. İnsan kozmoloji sinin hakim olamadığı tek şey ise ölüm duygusudur. İnsan bu duygunun çözümünü çeşitli inançlarla yorumlamış ve genelde tapınma ve arınma duyguları ile birleştirmiştir.
  10. AteCafe

    BİNMİŞLER BİR ALAMETE GİDİYORLAR KIYAMETE..

    Temel mutlak değerler, Medeniyetler tarihinde kendini geleceğe az yada çok yansıtmıştır. Tarihsel olayların ve geleneklerin aynası günümüzde var olan şekli ile medeniyetlerin uzantısı olan devletler ve toplumlardır. Hiç bir devlet yada toplum yoktur ki, Geçmiş te yaşadığı travmalara ya da yüz kızartıcı davranışlarına sahip çıkarak arkasında dursun. Toplumu Derin yaralayan olaylar dillendirilmeyerek tarihin karanlık sularına gömülmüş, bazı medeniyetlerce konuşulması bile etik bulunmamıştır. Bunlara sizde bizde sayısı örnek verebiliriz. Ancak yanlışlarını tarihe
  11. AteCafe

    BİNMİŞLER BİR ALAMETE GİDİYORLAR KIYAMETE..

    Benim an Benim burada anlatmak istediğimi sana anlatamam çünkü sen ateist değilsin. Şairle şiirle konuyu sulandırıp esastan saptırıyorsun. Arapların doğru dürüst bir edebiyatı varmış gibi hangi şiirde yazıyomuş mış mış.. Senin bu forumdaki amacın üzüm yemek değil bağcıyı dövmek. Sivrisinek gibi bu forumlara girip inceden islami savunursunuz. Biraz nalına biraz mıhına.. Yeterki senin sübyancı muhammedine helal gelmesin. Bir kız çocuğunu öldürmekle 9 yaşında gerdeğe sokmak arasında bir fark yok. Bana söylermisin Hz.Ayşe yi 9 undamı yoksa 18indemi gerdeğe soktu. inkar edecek
  12. AteCafe

    BİNMİŞLER BİR ALAMETE GİDİYORLAR KIYAMETE..

    Muhatap olmaya değmez.
  13. AteCafe

    BİNMİŞLER BİR ALAMETE GİDİYORLAR KIYAMETE..

    Sende bana Allahın belgesini göster.
  14. AteCafe

    BİNMİŞLER BİR ALAMETE GİDİYORLAR KIYAMETE..

    Ne belgesi diplomamı göstersem.?
  15. AteCafe

    BİNMİŞLER BİR ALAMETE GİDİYORLAR KIYAMETE..

    Sen mi atacaksın çöpe. Hadi at ta göreyim. Bunu sana yazıyorum. "akşamın alaca karanlığında indiler vahaya.. Develer ıhmış sularını içmişti. Hava serin di ama toprak sıcak idi dört taraftan saldırdılar kervana sessizce ve derinden, görünmeyen sinir eden bir düşman Arap konakladığına oldu çok pişman zifiri karanlıktı yeşil bin pişmandı. Sivrisinek görünmeyen düşmandı. Bir vızıltı. kaşıntı, bir şaplak arabın her yanı kaşıntıdan oldu aplak. Bir nida ile çekti kılıcını ve haykırdı bu ne kahpeliktir. sinsi ve hainlik.
  16. AteCafe

    BİNMİŞLER BİR ALAMETE GİDİYORLAR KIYAMETE..

    Önce konuyu iyice oku, Sonra konuyla arap şiirlerinin ne alakası var onu söyle. İslamiyet denen virüsün nasıl çıktığını kronolojik hicivlemeyle anlattım. Yukarıda verdiği link yunan mitolojisi. Gerçekleri bırakıp mitolojiye mi inanıyorsun.?
  17. AteCafe

    BİNMİŞLER BİR ALAMETE GİDİYORLAR KIYAMETE..

    Olamaz zaten.. Böyle bir aşağılık durumu ne şair ne de anne baba dillendirip ağıt yapar. Sen hiç ensest bir şiir gördünmü..? Ama tarihte sayısız örnekleri var. Ayrıca buna benzer faşizan gelenekleri sadece araplar değil, bir çok kavim yapmıştır.
  18. AteCafe

    BİNMİŞLER BİR ALAMETE GİDİYORLAR KIYAMETE..

    Söylermisiniz. Tarihi bilgileri yazılı kaynaklardan almayacaksak, Başka nereden alınacak. İslamiyet öncesi Arapların Durumu Cahiliye Dönemi Arap Toplumu Bu yazdıklarımı teyit eden sayısız kaynak var.. Doğru olmayan ne?
  19. Önce kendi korkularından totemlerini yaptılar. Sonra bu totemlerle diğerlerini korkuttular. Diğer korkanlar daha cahildiler. Bu totemlere adaklar sunmaya başladılar. koyun, keçi kurban ettiler yiyecek sundular. Totemi yapanlar, bu durumu görüp kendi çıkarlarına göre kullandılar. Gelir elde ettiler. Korkuları kullanıp topluma hükmettiler. Sonra bu totemleri korumaya alıp etrafına Kabe denen duvarı yaptılar. Bu yapıyı gören cahiller daha da etkilendiler. Böylece tapınma ticareti Arabistan a dalga dalga yayıldı. Adaklar artmaya başlamıştı.
  20. AteCafe

    İRAN MI YOKSA TÜRKİYE Mİ DEMOKRATİK?

    Biri şeriat Diğeri Cumhuriyet, Mantıken demokrasi çarkı cumhuriyet kasasında çalışır. Demek ki özde değil, sözde cumhuriyet ülke.. Sanırım yukarıda anlatılmak istenen bu.
  21. AteCafe

    Adım Adım Ateist düşünceye..

    Gayet samimi bir anlatım yapmışsın.Benim Beğendim kısmı Yukarıdaki satırlarınız. Aklıma 300 Spartalı'nın son sahnesinde Dilios'un ", Cesur Leonidas ve 300 adamı hayatlarını sadece Sparta için vermediler. şimdi burada lethea denilen diyarda Serkses'in orduları ölümlerine kavuşacak. Evet barbar yığınları orada, katıksız bir korku kalplerini sıkıştırıyor ve hepsi soğuk soğuk terliyor. 300 spartalının önünde yaşadıkları korkuyu hatırlayacaklar, Ama şimdi bu alanın karşısında 10bin spartalı 30bin yunana komuta ediyor. Düşman yaklaşık olarak bizim 3 katımız bir yunanlı için iyi bir rakam..
  22. AteCafe

    Adım Adım Ateist düşünceye..

    Tüylerim Diken diken oldu.
  23. AteCafe

    Zühal OLCAY'ın cezalandırılması..

    Bu arkadaşın yerine ben cevap vereyim. Süleyman Yeşilyurt , Hasan akar, Kadir Mısıroğlu, Ahmet Anapalı, Mustafa Armağan, Akit TV AKP Gençlik Kolları, AKP li Milletvekilleri Nurettin Yaşar Bazılarının hakkında sözde yargılama işlemleri yapıldı ama halen piyasada faaliyetleri devam etmektedirler. Ve daha bir çok isim.. Atatürke alenen hakaret eden Kadir Mısıroğlu, Hastanede bizzat RT tarafından ziyaret edildi. AKP Anamur gençlik kolları başkanının Atatürk'e hakaret eden twitleri ortaya çıktı. Sosyal medya hesabından Atatürk'e hakaret eden gençlik kolları baş
  24. AteCafe

    Doğuş medya satıldı

    Katılıyorum. Ben sahsen Atv, Star, Tgrt. Habertürk. Ntv neredeyse yıllardır seyretmiyorum. şimdi Bunların arasına KanalD, CNNTürk'üde eklerim olur biter.
  25. AteCafe

    Doğuş medya satıldı

    Sana özel pm attım.
×
×
  • Yeni Oluştur...