Jump to content

maupiti island

Normal Üye
  • İçerik sayısı

    76
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

maupiti island Hakkında

  • Derece
    Advanced Member

Güncel Profil Ziyaretleri

711 profil görüntüleme
  1. Bir de bir arkadaş harika görseller paylaşıyordu burada yanlış hatırlamıyorsam nicki zavallı idi o da ne oldu bilgisi olan ?
  2. olsa verecek ama muhtemelen yok
  3. Özellikle de çocukları kullanmışlar bu sefer, +18 aşırı rahatsız edici içerik. http://theync.com/isis-children-execute-people.htm
  4. maupiti island

    Kızım oldu 13 gün önce isim bulamadık hala

    evet ne var ? çok kıymet verdiğim insanların üye olduğu bir forumda arıyorum. öz kızımı kucağıma alıp şehvet duymamdan daha mı yazık ?
  5. böyle bir saçmalık olabilir mi ? insanlar bu kadar mı beyinsiz ? yok yok, bu kadar olmamalı...
  6. maupiti island

    Ne yapmalıyım sizce

    nasıl olabilir ? hiç de anlamam o işlerden
  7. maupiti island

    Hobileriniz Nelerdir?

    ben de benzer durumdayım benimki az daha vahim. benim hobim hiçbir şey yapmamak, onu önerebilirim... evet düşünüyorum da, swinger pornosu izleyen arkadaş bilr bir şey yapıyor, bende o da yok..
  8. Çok sıkıntıdayım bu ara. işsizim. 38 yaşından sonra ne iş yapılır onu da bilmiyorum. uzun yıllar kendi işimizi yaptık patladı. ağır depresyondayım sanırım. hiçbir boka da inanmıyorum. hiçbir dayanağım yok. antidepresan alıyorum uzun yıllarıdr. o da bi işe yaramaz oldu artık. hayatta hiçbir amacım yok sanki. sürekli bilgisayar başında vakit öldürüyorum. ve alkol. kaygı düzeyim çok yuksek, sürekli düşünüyorum, huzursuzum, mutlu değilim. ne bok yememmi önerirsiniz ?
  9. maupiti island

    Kızım oldu 13 gün önce isim bulamadık hala

    çok tesekkurler. baska oneriler de var mı acaba ?
  10. Henüz isim bulamadık eşimle, çocuk isimsiz kalacak, sizden ricam isim önerilerinizi paylaşmanız, her yazdığınız isim çok kıymetli benim için, şimdiden sonsuz teşekkürler...
  11. maupiti island

    İslamın Gizli Tarihi: Eşcinsellik Tarikatı

    nerenle okudun yazılanları ne yalanlaması tam tersi kanıt vermiş adam. işinize gelmiyor gerçeklerle yüzleşmek.
  12. Bildiğim kadarı ile hemen her şey erkekler için düşünülmüş, oğlanlardan tutun göğsü yeni çıkmaya başlamış bakire kızlara kadar. Bir de bir erkeğe 50 kadın falan, nasıl oluyor o öyle, zaten kadın erkek nüfusu eşit gibi dünyada, buradan da eşit sayıda gidecekler cennete, e nasıl bir erkeğe 50 kadın düşecek bu durumda ?
  13. bazı kısımlarını izleyemedim. nasıl insan bunlar anlamak mümkün değil. dinler olmasaydı bunlar olur muydu ? hayır... +18 aşırı derecede rahatsız edici içerik ! http://theync.com/isis-awfully-mass-slaughters-their-prey-headfirst-in-their-sick-new-video.htm
×
×
  • Yeni Oluştur...