Jump to content

The American Dream

Normal Üye
  • İçerik sayısı

    145
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

1 Takipçi

The American Dream Hakkında

  • Derece
    Advanced Member
  • Doğum Günü 11-08-1973

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Interests
    Hedonizm, agnostik dusunce, zihin felsefesi, etik felsefesi, estetik felsefesi, psikoloji, nöroloji, kick box, brazilian jiu jitsu, judo, muay thai, box, wing chun, mma, krav maga, sörf, golf, polo, binicilik, yamaç parasutu, siir ve oyku yazmak.

Güncel Profil Ziyaretleri

725 profil görüntüleme
  1. Eğer tasarım bulmakta zorluk çekiyorsanız distribütörlük bence size daha uygun. Hem daha büyük bir markanın altına girmiş olursunuz, hem de işleriniz gelişir. Benim tavsiyem belli bir bütçeyi topladıktan sonra tekstil işinden çıkmanız. Çok daha karlı sektörler var tekstile nazaran. Mesela inşaat sektörü veya alüminyum sektörü Türkiye pazarı için adeta bir altın madeni. Tekstil sektöründe de lüks tesettür markaları çok iyi kazanıyorlar duyduğum kadarıyla. Ama eğer sermayeniz varsa durmayın hemen enerji sektörüne girin. FED'den daha hızlı para basarsınız.
  2. Aryan Kardeşliği beyaz üstün yanlısı Amerikan hapishanelerinde çıkmış, çoğu hapishanede ve sokaklarda çok büyük gücü olan ve metamfetamin üreticisi ve dağıtıcısı bir çete. Klan bir çok Anglo-Sakson işadamının bulunduğu bir örgüt. Ulusal İttifak da silahlı ve her işi yapmaya hazır adamarla dolu bir grup. Ben de ticaretle uğraşan bir adamım.Ben başından beri bu adamlardan nefret ettim ama iş dolayısıyla görüşmem gerekti ve hala da Aryan Kardeşliği'yle iş yapıyorum. Klan'da sürüyle işadamı,İç İşleri Bakanlığı'nda, federal ve eyalet emniyetlerinde çalışan adam var. Bunlar sayesinde Aryanların h
  3. Sübhanallah kardeşim ibretlik bir paylaşım.
  4. The American Dream

    Kapitalizmi yok sayarsak...?

    Sosyal devlet belki ancak sosyalizm asla!
  5. Ben şahsen ikna oldum. Şu an mahkeme yolundayım eşimden boşanmaya gidiyorum.
  6. Genel olarak çakma hümanist işadamlarından ve filistin tarafını tutan demokratlar tarafından dışlandılar. En nefret ettiğim grup bu iki gruptur. Cumhuriyetçileri ve Anglo-Sakson sermayeyi bunlara tercih ederim. En azından iki yüzlü değiller.
  7. Aslında Amerika'daki Yahudi gücü tamamen bizim yararımıza bir durumdur. Eğer Yahudi lobisi var olmasaydı şu an Ermeni Soykırımı'nı kabul etmiş olacaktı Amerika. Yahudiler her ne kadar bu anti-semitistler tarafından kışkırtılsa da Türklerin değerini bilecek bilinçtedir. Türklerin zamanında yaptığı yardımların değerini biliyorlar. Ama maalesef Tayyip tayfası onları kışkırtıyor. Amerika'da Türk lobisi diye bir şey olana kadar Yahudi lobisini desteklemek zorundayız. Maalesef o kadar da güçlü değil bu lobi. Filistin konusunda da küresel camiada olmasa da en azından Amerika'da Filistin destekçisi ol
  8. The American Dream

    Ateistforumu kitaplaştıralım

    Belki Ateizm Derneği'nden maddi kaynak sağlanabilir. Ya da sitede gönüllü üyelerden, oluşturulacak bir fona para yatırması istenebilir. Arz-talep meselesine gelirsek de şöyle bir durum var ki Adnan Oktar'ın kitapları basılıyor bu ülkede. En azından bu kitaba gelecek olan arz ondan fazla olacaktır. Yine aynı şekilde teistler de karşı çıkmak için alabilir.
  9. Hangi şehirde yaşıyorsunuz? Yolunuz New York'a düşerse beklerim
  10. Hesabıma göre bu kız şu an 25 yaşlarında bir kadın. Bizim gibi insanlardan nefret ediyor ve ölmemizi istiyor. Ulan bu kızı da kendinize çevirdiniz ya lanet olsun size.
  11. Eğer bu soruyu sormadan önce o dönemin tarihini inceleseydiniz bunun nedenini anlardınız. Mesela Marx, Engels ve Freud Alman Yahudisidir. O birahandeki arkadaş gelmeden önce Almanya'nın tamamında okumuş, eğitimli bir Yahudi topluluğu vardı. O dönemde bilimin ilerlemesiyle gelişmiş ülkelerden olan Almanya'nın da böyle bilim adamları çıkartmaması gibi bir olasılık var mıdır sizce? Topluluğun zengin kısımında olan Yahudiler okuyabiliyor ve ancak onlar bilim adamı olabiliyordu. Aynı nedenden dolayı İngiltere'de de Darwin adlı yahudi bir bilim adamı ortaya çıkmıştır. Yahudilikle, komünizmin tek a
  12. Aynı sözler bir zamanlar Alman birahanelerinde başka bir arkadaşın ağzından çıkıyordu.
  13. The American Dream

    Fotoğraf Eklemek

    Teşekür ederim. Bir de böyle soru sormam gerektiğinde hangi bölümü kullanacağım?
  14. Fotoğraf ekleyemiyorum. Acaba bu benim bilgisayarımdan mı kaynaklanıyor, yoksa sistemde mi bir sorun var. Sorunun yeri burası değilse özür dilerim.
  15. The American Dream

    Kuran'da insanın fizyolojik evrimi

    Ben daha güzelini buldum. İlk başta Adem yaratılmıştı, sonra Havva. Ondan sonra bu iki insan ürediler ve bir çoğunluk oluşturdular. Sonra bu homo sapiensler neandertallerle çiftleştiler. Böylece geçiş fosilinin de neden olmadığını da bizdeki neandertal genlerinin nedenlerini de açıklamış oldum. Eşhedüenlailaheillallah ve eşhedüenlamuhammeden abduhu ve resulühü... Dr Kemal ve Tevhid, afedersin sizi anlayamamışım uzun zamandır. Hacı'dan başlıyorum kafalarını kesmeye.
×
×
  • Yeni Oluştur...