Jump to content

The American Dream

Normal Üye
  • İçerik sayısı

    145
  • Katılım

  • Son ziyaret

The American Dream kullanıcısının paylaşımları

  1. Eğer tasarım bulmakta zorluk çekiyorsanız distribütörlük bence size daha uygun. Hem daha büyük bir markanın altına girmiş olursunuz, hem de işleriniz gelişir. Benim tavsiyem belli bir bütçeyi topladıktan sonra tekstil işinden çıkmanız. Çok daha karlı sektörler var tekstile nazaran. Mesela inşaat sektörü veya alüminyum sektörü Türkiye pazarı için adeta bir altın madeni. Tekstil sektöründe de lüks tesettür markaları çok iyi kazanıyorlar duyduğum kadarıyla. Ama eğer sermayeniz varsa durmayın hemen enerji sektörüne girin. FED'den daha hızlı para basarsınız.
  2. Aryan Kardeşliği beyaz üstün yanlısı Amerikan hapishanelerinde çıkmış, çoğu hapishanede ve sokaklarda çok büyük gücü olan ve metamfetamin üreticisi ve dağıtıcısı bir çete. Klan bir çok Anglo-Sakson işadamının bulunduğu bir örgüt. Ulusal İttifak da silahlı ve her işi yapmaya hazır adamarla dolu bir grup. Ben de ticaretle uğraşan bir adamım.Ben başından beri bu adamlardan nefret ettim ama iş dolayısıyla görüşmem gerekti ve hala da Aryan Kardeşliği'yle iş yapıyorum. Klan'da sürüyle işadamı,İç İşleri Bakanlığı'nda, federal ve eyalet emniyetlerinde çalışan adam var. Bunlar sayesinde Aryanların h
  3. Sübhanallah kardeşim ibretlik bir paylaşım.
  4. The American Dream

    Kapitalizmi yok sayarsak...?

    Sosyal devlet belki ancak sosyalizm asla!
  5. Ben şahsen ikna oldum. Şu an mahkeme yolundayım eşimden boşanmaya gidiyorum.
  6. Genel olarak çakma hümanist işadamlarından ve filistin tarafını tutan demokratlar tarafından dışlandılar. En nefret ettiğim grup bu iki gruptur. Cumhuriyetçileri ve Anglo-Sakson sermayeyi bunlara tercih ederim. En azından iki yüzlü değiller.
  7. Aslında Amerika'daki Yahudi gücü tamamen bizim yararımıza bir durumdur. Eğer Yahudi lobisi var olmasaydı şu an Ermeni Soykırımı'nı kabul etmiş olacaktı Amerika. Yahudiler her ne kadar bu anti-semitistler tarafından kışkırtılsa da Türklerin değerini bilecek bilinçtedir. Türklerin zamanında yaptığı yardımların değerini biliyorlar. Ama maalesef Tayyip tayfası onları kışkırtıyor. Amerika'da Türk lobisi diye bir şey olana kadar Yahudi lobisini desteklemek zorundayız. Maalesef o kadar da güçlü değil bu lobi. Filistin konusunda da küresel camiada olmasa da en azından Amerika'da Filistin destekçisi ol
  8. The American Dream

    Ateistforumu kitaplaştıralım

    Belki Ateizm Derneği'nden maddi kaynak sağlanabilir. Ya da sitede gönüllü üyelerden, oluşturulacak bir fona para yatırması istenebilir. Arz-talep meselesine gelirsek de şöyle bir durum var ki Adnan Oktar'ın kitapları basılıyor bu ülkede. En azından bu kitaba gelecek olan arz ondan fazla olacaktır. Yine aynı şekilde teistler de karşı çıkmak için alabilir.
  9. Hangi şehirde yaşıyorsunuz? Yolunuz New York'a düşerse beklerim
  10. Hesabıma göre bu kız şu an 25 yaşlarında bir kadın. Bizim gibi insanlardan nefret ediyor ve ölmemizi istiyor. Ulan bu kızı da kendinize çevirdiniz ya lanet olsun size.
  11. Eğer bu soruyu sormadan önce o dönemin tarihini inceleseydiniz bunun nedenini anlardınız. Mesela Marx, Engels ve Freud Alman Yahudisidir. O birahandeki arkadaş gelmeden önce Almanya'nın tamamında okumuş, eğitimli bir Yahudi topluluğu vardı. O dönemde bilimin ilerlemesiyle gelişmiş ülkelerden olan Almanya'nın da böyle bilim adamları çıkartmaması gibi bir olasılık var mıdır sizce? Topluluğun zengin kısımında olan Yahudiler okuyabiliyor ve ancak onlar bilim adamı olabiliyordu. Aynı nedenden dolayı İngiltere'de de Darwin adlı yahudi bir bilim adamı ortaya çıkmıştır. Yahudilikle, komünizmin tek a
  12. Aynı sözler bir zamanlar Alman birahanelerinde başka bir arkadaşın ağzından çıkıyordu.
  13. The American Dream

    Fotoğraf Eklemek

    Teşekür ederim. Bir de böyle soru sormam gerektiğinde hangi bölümü kullanacağım?
  14. Fotoğraf ekleyemiyorum. Acaba bu benim bilgisayarımdan mı kaynaklanıyor, yoksa sistemde mi bir sorun var. Sorunun yeri burası değilse özür dilerim.
  15. The American Dream

    Kuran'da insanın fizyolojik evrimi

    Ben daha güzelini buldum. İlk başta Adem yaratılmıştı, sonra Havva. Ondan sonra bu iki insan ürediler ve bir çoğunluk oluşturdular. Sonra bu homo sapiensler neandertallerle çiftleştiler. Böylece geçiş fosilinin de neden olmadığını da bizdeki neandertal genlerinin nedenlerini de açıklamış oldum. Eşhedüenlailaheillallah ve eşhedüenlamuhammeden abduhu ve resulühü... Dr Kemal ve Tevhid, afedersin sizi anlayamamışım uzun zamandır. Hacı'dan başlıyorum kafalarını kesmeye.
  16. The American Dream

    Kuantum Fiziği Üzerine

    Bing bang'te bir araya gelmiş madde topluluğunun kütlesi şu an içinde bulunduğumuz evrenin kütlesine eşittir. Havanın da hacmini değiştirebilirsiniz ancak kütlesine dokunamazsınız. Şu anda gördüğünüz her şey, hacmi o iğne ucu genişliği kadar küçük madde topluluğunun içindeydi. Bunun öncesinde ne olduğunu, neyin bu topluluğun patlamasına ve genişlemesine sebebiyet verdiğini bilmiyoruz -Biliyorsak cahilliğime verin lütfen- ancak patlamanın öncesinde de aynı kütlenin sonsuzdan beri var olduğunu biliyoruz. Ya da şu an bilgilerimiz ışığnda böyle olduğunu düşünüyoruz. Bildiğim tek şey hiçbir şey bi
  17. The American Dream

    Ozgur irade ve ceza hukuku

    Veee Belirsizlik İlkesi'ni atlamış olurdunuz...
  18. Çıplak etten tahrik oluyor. Bu arkadaşı kasaptan uzak tutun.
  19. The American Dream

    Ozgur irade ve ceza hukuku

    O zaman Sayın Hacı, her canlının özgür iradesi var mıdır? Yani bir akciğer hücresinin özgür iradesi var mıdır? Yok olduğunu varsayarak diyorum ki özgür irade evrimin hangi noktasında ortaya çıkmıştır? Bir köpekte veya bir şempanzede özgür irade var mıdır? Özgür irade beyninin gelişmişliğine mi bağlıdır?
  20. Hakim olamamak ile hakim olmamak aynı şey değildir. Bu adam hiç te olamamışa benzemiyor. İdam yani infaz çok caydırıcı bir şeydir. Kafama silah dayanıp infaza götürülmüş biri olarak bizzat diyebilirim ki şu ana kadar yaşadığınız korkuların hiçbiriyle kesinlikle kıyaslanamaz ( Bu deneyimi yaşayan başka biri varsa bilemem.). Bu adamın o an kendini durdurMAMASININ cezası bu korku ve ardından gelecek olan sessizliktir. Bu kişilerle aynı safta yer almayız eğer bunları idam edersek. Bu tarz bir âdiliğin cezası bu olmalıdır. Lütfen bırakın hümanizmi. Böyle bir insan hümanizmi hak etmez.
  21. The American Dream

    Ebu Cehil

    Ebu Cehil bugün yaşasaydı bence bizden biri olurdu. Adam o dönemin önde gelenlerinden, Muhammed'e inanmamış ve eskilerin masallarını anlatıyor diyebilmiş bir adammış. Bir de kervanları olan zengin bir işadamıymış. Bence Ateist Forum'daki üyelerin özelliklerini taşıyor, sizce?
  22. The American Dream

    Danimarka'da islami terör saldırısı..

    İslamı asla reddedemiyecek bir insan topluluğu var. Asıl amacımız bu insanları ateist yapmak değil tatlı su müslümanlığına çevirmek olması lazım. Aksi takdirde AKP iktidarının sebep olduğu,Türkiye'de hızla artan ateist nefretiyle bu forumdaki üyeleri Taksim Meydanı'nda sallanırken görmek beni kahredicek.
  23. Bu adam akıl hastası falan değil. Akıl hastalığı psikiyatrik bir vakadır. Bu adam ise bildiğimiz kötü. Psikopatlık veya şizofreni gibi bir durumu yok. Herkezin içinde olan vahşi dürtülerini bastırmamayı tercih etmiş ve karşısındakini düşünmeden o gencecik kıza acı çektirmiş. Belki onun kötülüğünü destekleyen faktörler olabilir ama bir fıkrada da dediği gibi "Hırsızın hiç mi suçu yok?" Bu adamın asılması beni rahatlatmayacak ama en azından bu kadar iğrençlikler arasında en azından bir kötünün canının acıması, ölüm korkusunu tatması bana zevk verecek.
  24. The American Dream

    Irademiz Ozgur Mu Degil Mi?

    Yere düşen taştan farkının olmadığını bilmek için. Ancak istediğimiz özgür irade metafiziksel bir şey galiba...
  25. The American Dream

    Özgecan için dinci şerefsizlerin yorumları

    Tecavüzcülerin ve buna bu tarz açıklamalarla teşvik edip destekleyenlerin idam edilmesi gerekir. Bu son Özgecan Olayı'ında tecavüzcüye idam cezası çıkmazsa elimden geleni yapacağım.
×
×
  • Yeni Oluştur...